VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS GLAMOUR NAPOK: 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

232 db-os lencsesor univerzális, állítható próbakerettel

Az Aesthetica Orvosi Központ eladásra kínál egy kifogástalan állapotú 232 db-os lencsesort univerzális, állítható próbakerettel

Részletek:

- Weidir gyártmányú műanyag keretes, 232 db-os próbalencsesor, aktatáskában.
- Kialakításának eredményeként tartós használatra készült.
- A lencsék stabil felépítésének köszönhetően nem törékenyek, így a gondos anyagfelhasználásnak és a tervezésnek hála nem csak praktikus és hasznos eszköze lehet minden szemész szakorvosnak és optometriai szakembernek, hanem egyúttal a szakember praxisa is hosszútávon gazdagodhat egy kifejezetten megbízható eszközzel.
- Az elegáns faborítású, belül karcolásmentes filccel borított védőtáskában rendelhető készlet, amely egyúttal lehetőséget teremt páciensek rendelőn kívüli meglátogatására is, a következő lencséket tartalmazza: 70 pár szférikus lencse, (-20-tól +20 D), 38 pár cylinder (-6-tól +6 D), 10 db prizma (1-10D), 10 db tartozéklencse (Maddox-lencse, vörös és zöld lencse, stenopsiás rés, tűlyuk korong, fedőkorong, tejüveglencse, recés lencse 1 pár.) (összesen 232 db).
- A fentiekből jól látható, hogy a nagy körültekintéssel tervezett és precíz körülmények között legyártott lencsesora a felmerülő igényeknek maximálisan megfelel, ezzel pedig úgy teszi gördülékennyé és hatékonnyá a szemész szakorvosok illetve az optometristák munkáját, hogy közben a páciensek kényelme is garantálva van.

Eredeti ár: bruttó 360 000 Ft
Eladási ár: bruttó 119 000 Ft

Részletekről érdeklődjön: + 36 20 582 6213-as telefonszámon

Hívjon minket most!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram