Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

LUVIVA® Méhnyak szkenner

Emeld új szintre az éves nőgyógyászati méhnyakrák szűrővizsgálatot a LuViva® Méhnyak Szkenner segítségével!
Innováció a méhnyakrák korai felismerésében

Válaszd a legmodernebb, fájdalommentes ményhak diagnosztikát

A Magyarországon kizárólag orvosi központunkban elérhető LuViva® Méhnyak Szkenner az eredménytől függően megelőzésre is alkalmazható, így tulajdonképpen minden nőnek javasolt lehet az elvégzése. Elsősorban azonban olyan nők számára ajánlott a LuViva® Méhnyak Szkenner diagnosztika elvégzése, akik kóros Pap-teszt vagy más néven citológia, illetve pozitív HPV-teszt eredményt kaptak, így további vizsgálatok, kolposzkópia lenne szükséges. Emellett azok számára is ajánlott, akiknél a méhnyakrák egyéb kockázati tényezői magasak. A készülék a biofotonika elvén alapszik: a szöveteit, majd fluoreszcencia és reflexiós spektrometria segítségével méri a visszaverődő fényt. Ezáltal képes a méhnyak szöveteinek sejt szintű változásait is meghatározni, felmérve a rákot megelőző sejtelváltozások szintjét. Minden esetben szakértő dönt a további tesztek szükségességéről a kapott eredmények alapján. Közepes vagy magas kockázat jelzése esetén javasolt az átfogó orvosi vizsgálat elvégzése.

A LuViva® kényelmes diagnosztikát tesz lehetővé: nagyjából másfél percet vesz igénybe, a vizsgálat fájdalommentes, az eredményeket pedig azonnal megkapod, nem kell várnod rájuk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram