Androgén alopécia kezelése nőknél

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

ANDROGÉN ALOPÉCIA NŐKNÉL

lézeres hajstimuláció

Nők esetében is kialakulhat az androgén alopécia, vagyis a férfias típusú hajhullás, ami a haj általános ritkulása, elvékonyodása jellemző, általában úgy, hogy a haj vonala a homlokhoz közel megmarad, ugyanakkor megfigyelhető az úgynevezett karácsonyfa-mintázat, melynél a hajhullás és kopaszodás a haj középső választékánál indul meg, és onnan halad kétfelé, a halántékok irányába

Bár az androgén alopécia egy lassú, fokozatosan romló elváltozás, eredményes kezelése akkor lehetséges, ha a tünetek megjelenését követően rövid időn belül megkezdődnek a hajnövekedést stimuláló kezelések.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Trichoszkópos hajdiagnosztika + FDA minősítésű hatóanyagos terápia + Lézeres hajstimuláció
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

Androgén alopécia Lézeres kezelése

Az androgén alopécia lassú, fokozatosan romló elváltozás, mely általában jól meghatározott mintázatot és progressziót követ, amelynek mérésére nők esetében a hárompontos Ludwig-skálát használják.

Ludwig- skálánál az I. stádiumban már észrevehetően ritkul a fejtetőn a haj, a II. stádiumban a fejbőr is jól látható, a III. stádiumban pedig akár a teljes kopaszság is előfordulhat.

Amikor ha a haj életciklusát szabályzó folyamatokban zavar lép fel, a hajsűrűség csökken és a hajszálak fokozatosan elvékonyodnak. Ilyen esetekben a fejbőrön aránytalanul magas a nyugalmi fázisban lévő szőrtüszők száma. Ennek több, akár párhuzamosan fennálló oka lehet: az anagén fázis rövidülése, meghosszabbodott telogén fázis és a tüsző sikertelen visszatérése anagén fázisba.

Androgén alopéciában az idő múlásával a haj anagén fázisa egyre rövidebb lesz, a hajhagymák mérete is folyamatosan csökken, a hajszálak pedig egyre vékonyabbakká válnak, így a haj egy idő után már nem tud olyan hosszúra megnőni, hogy kibújjon a bőr felszíne fölé, ezt a folyamatot miniatürizálódásnak is nevezzük. Ebben az esetben a DHT (dihidrotesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása miatt alakul ki a hajvesztés, ami a tesztoszteronból képződő nemi hormon.

A policisztás ovárium szindróma (PCO) gyakori endokrin betegség nőknél, amely az androgén hormonok túlsúlyát eredményezi a szervezetben, ezáltal a PCO-ban szenvedő nők esetében gyakoribb az androgén alopécia, vagyis a férfias típusú hajhullás kialakulása. Ezen felül a menopauza időszakában is magasabb a férfias típusú hajhullás kialakulásának kockázata, hiszen ebben az időszakban a szervezetben lévő női nemi hormonok szintje csökken.

Időpontfoglalás
hajhullás kezelés előtte utána kép
hajhullás kezelés előtte utána kép

A LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓ ELŐNYEI

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

HAJHULLÁS KEZELÉSÉNEK MENETE

Az Aesthetica Orvosi Központban végzett frakcionált lézeres kezelések minimálisan invazív bőrszerkezet alakító eljárások, amelyek során a mikroszkópikus sérüléseket ejtünk a szöveteken, amik kedvező sebgyógyulást idéznek elő, ezzel hozzájárulnak a hajnövekedés serkentéséhez. A lézeres kezelések következtében a megnövekedett vérellátottság a fejbőrben és a mikroszkopikus sebek stimuláló hatással vannak a szőrtüszőre, növelve az anagén indukciót. Kutatások eredményei alátámasztották, hogy a frakcionált lézersugárzás elősegíti az anagén hajnövekedést, tehát a hajtüsző telogén fázisból anagén, növekedési fázisba történő átlépését. A hajciklusban szerepet játszó molekuláris szintű sejtkommunikáció a lézer hatására pozitív változást mutat, így hozzájárulva a gyorsabb sejtosztódáshoz, ezáltal az anagén hajszálak megjelenéséhez is. Férfias típusú hajhullás lézeres kezelése során ezáltal javul a haj sűrűsége és a haj minősége is.

Az androgén alopécia kezelésében nemcsak a lézeres hajstimulációs kezelések eredményesek, hanem az ahhoz tartozó kiegészítő kezelések is, például a minoxidil hatóanyagos terápia és az Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitel. A legjobb eredményeket a hagyományos és frakcionált lézeres terápiák kombinációjával lehet elérni, amelyet személyre szabottan állítunk össze Számodra az Aestheticában.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 690 000 Ft helyett 490 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag is elérhető.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

690.000 Ft helyett 490.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel.
Az ár visszavonásig érvényes.

*A fenti árlista a budapesti árakat tartalmazza. A győri orvosi központunkban elérhető lézeres hajkezelés árairól itt tájékozódhatsz.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram