NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Anyajegyszűrés és eltávolítás

Őrizd meg bőröd egészségét rendszeres anyajegyszűréssel!
Időpontfoglalás

A bőrrák megelőzhető

Dermatoszkóp

Az anyajegyek az egész testfelületen bárhol előfordulhatnak, más-más színekben, formában és méretben. Egyes anyajegyek már a születéskor jelen vannak a bőrön, míg mások csak évekkel később alakulnak ki. Kialakulásukban elsősorban a bőrt ért UV sugárzásnak van szerepe.
Az anyajegyek ellenőrzése – tünet nélkül is – évente javasolt. Az anyajegy eltávolítás egyszerű, fájdalommentes folyamat.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
MINŐSÉG
Klinikánkon a legmodernebb
technológiával dolgozunk
KEDVEZŐ ÁR
Megfizethető bőrkonzultáció
Könnyen kombinálható
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd az anyajegyszűrést?

Bőrünk folyamatos önvizsgálata is elengedhetetlen, hiszen így vehetjük észre legkönnyebben a figyelmeztető jeleket, pl.: ha az anyajegy viszket, vérzik, érzékennyé válik stb. Ha korábban távolítottak el anyajegyet a testedről, fokozottan figyelj a bőröd elváltozásaira!
A bőrrák az összes daganattípus 40%-áért felelős. 3 fajtája van a bőrráknak, amiből a legveszélyesebb a melanóma. A melanóma vezető halálok a 30 év alatti fiatalok között. Fontos, hogy évente vegyünk részt bőrgyógyászati szűrővizsgálaton és csökkentsük a melanóma kialakulásának veszélyét. Az anyajegyek ellenőrzése – tünet nélkül is – évente javasolt. Az anyajegy eltávolítás egyszerű folyamat, amely segít a rákos megbetegedések megelőzésében.
Te már voltál idén anyajegyszűrésen?

Időpontfoglalás
bőrgyógyászat
bőrgyógyászat

Az anyajegyszűrés, anyajegy eltávolítás előnyei

SZAKSZERŰ ELLÁTÁS

Kiváló szakembereink személyre szabottan kezelik az adott területet, mindenféle kockázattól mentesen.

TAPASZTALT SEBÉSZ SZAKORVOS

Budapesti magánklinikán végzett műtét, rejtett költségek nélkül.

MEGELŐZHETŐ BETEGSÉGEK

A rendszeres anyajegyszűrés által, az esetleges kezdődő rosszindulatú elváltozásokat hamarabb ki lehet küszöbölni.

TELJESKÖRŰ VIZSGÁLAT

A vizsgálat során lehetőséged nyílik arra, hogy a tested teljes felületét megvizsgáltasd.

Az anyajegyszűrés- és eltávolítás menete

Anyajegyszűrés teljes testen: Az anyajegyek jelenléte többnyire nem utal betegségre és többségük nem is jelent veszélyt viselőjére. Ugyanakkor a jóindulatú anyajegyek is rákos elváltozásokká fajulhatnak, ezért nagyon fontos, hogy különbséget tudjunk tenni az egyes anyajegyek között. Az anyajegyek átvizsgálása kettős vizsgálattal történik, ami azt jelenti, hogy egyfelől esztétikai bőrgyógyászat során szabad szemmel szemrevételezi szakemberünk az anyajegyeket, másfelől pedig dermatoszkóp segítségével veszi górcső alá azokat. Azt valljuk, hogy nem attól jó egy vizsgálat, ha minél több gépre hagyatkozunk egy-egy diagnózis felállítása során, hiszen a gép egy meghatározott, azaz előre betáplált algoritmust követ, így nem képes szintetizálni, hanem attól jó, hogy szakembereink valóban jelentős szakmai tapasztalatuk révén képesek ránézésre is megállapítani azt, hogy mely anyajegyekkel szükséges foglalkozni behatóbban is, és melyek azok, amelyek nem igényelnek további tanulmányozást. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha testszerte számos anyajegyed van, akkor már ránézésre meg tudja különböztetni a szakemberünk egymástól a jó és a problémás anyajegyeket, így az előbbiek nem igényelnek behatóbb vizsgálatot, csak és kizárólag az utóbbiak. Amennyiben fotózásra kerül sor, akkor tudd, hogy a következőkben oda kell figyelned a befotózott anyajegyeidre és rendszeres időközönként részt kell venned anyajegyszűrésen.

Anyajegy eltávolítás sebészi úton: Az anyajegy eltávolításhoz 1 évnél nem régebbi bőrgyógyászati diagnózis szükséges. A bőrgyógyászati vizsgálat után a bőrgyógyász eldönti, hogy szükséges-e bármely anyajegy eltávolítása. Természetesen akkor is van lehetőség anyajegy eltávolítására, ha az nem fenyeget egészségügyi kockázattal, de esztétikailag zavaró.
Az anyajegy eltávolítását minden esetben sebész vagy plasztikai sebész szakorvos végzi, az eltávolított anyajegyet pedig szövettani vizsgálatra küldjük. A beavatkozásra helyi érzéstelenítésben kerül sor, és a Magyar Bőrgyógyászati Társulat ajánlása alapján az anyajegyeket sebészi úton, kimetszéssel távolítjuk el. A lézerrel, kikaparással, egyéb úton történő eltávolítás nem ajánlott. Az anyajegy kimetszésére helyi érzéstelenítésben kerül sor, melyet a sebész varrattal zár. Az anyajegy eltávolítása után a bőrünket nem érheti víz a varratszedésig, illetve a gyógyulásig. Az anyajegy eltávolítása ősztől tavaszig javasolt.

Sorban állás és beutaló nélkül

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az anyajegyszűrés és az anyajegy eltávolítás árak megtalálhatók a Med-Aesthetica oldalon: itt.

  • Tapasztalt bőrgyógyász és sebész szakorvosok
  • Anyajegyszűrés és eltávolítás Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram