Hajhullás gyermekeknél

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

HAJHULLÁS ÉS AUTOIMMUN KONDÍCIÓK

lézeres hajstimuláció

Gyerekek esetében a nagymértékű hajhullás nem csupán valamilyen egészségügyi probléma indikátora, a szervezet vészjelzése, hanem pszichésen megterhelő jelenség is. A gyermekeknél a legjellemzőbb hajhullástípus az úgynevezett alopécia areata, más néven foltos hajhullás vagy körülírt hajhullás, amely érintheti a fejbőrt, illetve valamennyi testrészt, ahol szőrnövekedés jellemző. Következtében tar foltok jelennek meg a fejbőrön, illetve a szőrzetben, például a szemöldökben. Ez a hajhullástípus bármely életkorban kialakulhat, azonban fiatal felnőttekre és gyermekekre jellemző leginkább, a foltos hajhullásban szenvedők 40-50 %-a még nem töltötte be a 21. életévét.

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
SZÉP kártya
FONTOS VAGY
Egyénre szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

HAJHULLÁSTÍPUSOK GYERMEKEKNÉL

A foltos hajhullás hátterében az autoimmunitás áll, a folyamat során az immunrendszer megtámadja a szőrtüszőket, ezáltal kopasz foltokat eredményezve, nemcsak a fejbőrön, hanem a test más szőrrel borított területein is, azonban a nem érintett területeken nem csökken a szőr sűrűsége. Az alopecia areata megjelenése összefügghet más autoimmun betegségekkel, az esetek nagy részében pajzsmirigyproblémákkal, ezért a kivizsgálás elengedhetetlen része a kezelésnek.

Kutatások alátámasztják ugyanakkor, hogy a genetika körülbelül 70%-ban felelős a foltos hajhullás kialakulásáért, ha az egyik szülő élete során bármikor kialakult a foltos hajhullás, nagy eséllyel a gyermeknél is ki fog alakulni élete során, azonban ez nem törvényszerű.

Bizonyos betegségek tovább növelik az alopecia areata kockázatát és gyakran együtt járnak foltos hajhullással. Ilyen betegség az atópiás dermatitis, a szénanátha, az allergiás asztma és a Down-szindróma is. Elmondható, hogy minden tizedik Down-szindrómában szenvedő embernél jelentkezik élete során foltos hajhullás, ugyanakkor az is bizonyított, hogy a gyermekeknél fellépő D-vitamin hiány is összefüggésben áll a foltos hajhullás megjelenésével.

A kezelések mihamarabbi megkezdése és az okok felderítése kiemelt fontosságú ezekben az esetekben. Fontos tudni, hogy a foltos hajhullás visszafordítható, azonban újból jelentkezhet, akár évek elteltével is, így újabb terápia is szükségessé válhat.

Gyermekeknél bár a legjellemzőbb a foltos hajhullás, már fiatal korban előfordulhat az androgén alopécia, vagyis a férfias típusú hajhullás és a telogén effluvium is. Az előbbi kialakulásában genetikai faktorok játszanak szerepet, örökletes kopaszodásról beszélhetünk, míg az utóbbi kiváltója nagy arányban környezeti hatásokra, nagymértékű stresszre vagy a nem megfelelő táplálkozásra vezethető vissza.

Időpontfoglalás
fésülködő tini

A lézeres hajstimulációt 14 éves kortól végezzük

tini fiú fogja a haját

Már fiatal korban jelentkezhet bármilyen típusú hajhullás

HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

HAJHULLÁS KEZELÉSÉNEK MENETE

Fontos, hogy gyermekek kezelését 14 éves kor felett végezzük, minden esetben lézeres próbakezelést végzünk, annak érdekében, hogy megállapítsuk, megfelelően reagál-e a gyermek szervezete a kezelésre. Minden esetben szülői beleegyezés és jelenlét szükséges a kezelések elvégzéséhez. A hajhullás gyermekeknél érzelmileg is megterhelő lehet. 

Barátságos környezetben, szakképzett személyek végzik a kezeléseket, így azok kellemes élményt nyújthatnak legfiatalabb Pácienseink számára. A lézeres hajstimulációs kezelések fájdalommentesek, csupán átmeneti melegséget okoznak a fejbőrön a kezelés közben. Az Aesthetica Orvosi Központban a hajhullás típusától függően személyre szabott kezelési tervet állítunk össze, a hajhullás megállításának érdekében mindent magába foglaló komplex terápiát vehetsz igénybe. A hajhullás okainak felderítésére pácienseink számára labordiagnosztikai csomag is rendelkezésre áll. 

A probléma megszüntetéséhez lézeres hajstimulációs kezelést, Alma Hybrid Impact ulrahangos hatóanyagbevitelt és igény esetén otthoni hajápolási protokollt is biztosítunk.

A hajhullás gyermekeknél hasonló, mint a felnőtteknél, így alapvetően a gyermekek kezelési protokollja nem tér el a felnőttekétől és minden esetben törekszünk a lehető legkellemesebb környezet megteremtésére. A kezelések mielőbbi elkezdése biztosítja az eredményes kezeléssorozatot, így már a hajhullás kezdetekor érdemes belevágni a professzionális, orvosi eszközökkel végzett lézeres hajterápiába.

A lézeres hajhullás kezelést egy díjmentes személyes konzultáció előzi meg, amely során tanácsadónk trichoszkópos vizsgálatot végez a fejbőrön.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 690.000 Ft helyett 490.000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

690.000 Ft helyett 490.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel.
Az ár visszavonásig érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram