VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Hajhullás Kezelés Lézerrel

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag hatóanyagbevitellel kedvező áron!
Időpontfoglalás

Vedd komolyan a rendellenes hajhullást!

lézeres hajstimuláció

A hajhullás természetes dolog egy bizonyos mértékig, viszont a nagy mennyiségű hajvesztés fésülködéskor és hajmosáskor már utalhat kóros állapotra. Fontos, hogy ilyenkor a felszínes megoldások helyett, inkább fordulj szakemberhez, ugyanis a hajhullás hátterében állhatnak akár hormonális okok, fejbőrt érintő betegségek, klimax, korábbi Covid - fertőzés, de még a helytelen táplálkozás is okozhat ilyen jellegű tüneteket.
A ResurFix lézeres hajstimuláció serkenti a haj növekedését és a sejtek osztódását fokozza, csökkenti a hajhullást és segít a hajhullás mögött rejlő okok helyreállításában!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika
+ Hajápolási protokoll + Vérvétel
+ Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a Resurfix Lézeres hajhullás kezelést?

Ijedten tapasztalod, hogy hajad már-már rendellenes mennyiségben hullani kezdett? Minden fésülködés és hajmosás félelemmel tölt el, mert a nagymértékű hajhullástól teljesen megritkult frizurád? 

Sokan csak akkor kezdenek el lépéseket tenni a hajhullás ellen, amikor már tapasztalják, hogy hajhullásuk kórossá vált és a haj megritkulása már láthatóvá vált.
A lézeres hajhullás kezelés alkalmas az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás illetve telogén effluvium eseteinek kezelésére.

Az Aesthetica hajhulláscsökkentő és hajstimuláció protokollja egy olyan komplex és innovatív 10 alkalmas hajgyógyászati és lézeres terápia, amely segít a problémák mögött rejlő okok megtalálásában, helyreállításában, ezáltal hosszútávon eredményessé téve a kezelést és elérve a vágyott hatást. A ResurFix kezeléssel stimuláljuk a hajhagymát tápláló ereket, így javítjuk a hajhagymák oxigén és tápanyag ellátását, valamint tisztítjuk az eltömődött tüszőket, ezáltal akár már akár 3 kezelés után látványos eredményre számíthatsz!

Szakképzett, speciális tanfolyamot végzett lézerspecialistáink és a személyre szabott kezelési terv garantálja a hatásos eredményt.

RESURFIX LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓS ELJÁRÁS

  • Gyors eredmény: már akár 3 kezelés után látványos eredmény érhető el
  • Tartós hatás: problémák mögött rejlő okokat kezeljük
  • Egészséges, vonzó megjelenés: a felgyorsuló regenerálódási folyamatoknak köszönhetően hajad hamar visszanyeri egészséges tartását és dússágát
  • Csúcsminőség: ResurFix lézeres hajstimuláció kezelés Magyarországon először az Aesthetica Orvosi Központban
Időpontfoglalás
Szombat Szilvia hajgyógyász - Aesthetica
lézeres hajstimuláció

A Resurfix Lézeres hajhullás kezelés előnyei

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Hajgyógyásszal, klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat.

SZAKSZERŰ ELLÁTÁS

Kiváló szakaembereink személyre szabottan kezelik az adott területet, mindenféle kockázattól mentesen.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

A Resurfix Lézeres hajhullás kezelés mente

Konzultáció során a hajgyógyász egy komplex kezelési tervet állít fel a hajhullás típusa, hajszálak vizsgálata és a hajnövekedési fázis, valamint a fejbőr diagnosztizálása alapján.

Az alapján, hogy milyen típusú a hajhullásod/milyen területen tapasztalod a hajhullást, valószínűsíthetőek a hajhullás okai, mint például: fizikai és lelki fáradtság, korábbi vagy meglévő betegség, felszívódási zavar, hormonális problémák, vitamin- és ásványianyag hiány, nem megfelelő fejbőr és hajápolás stb.

A lézeres hajhullás kezelés alkalmas az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás illetve telogén effluvium eseteinek kezelésére.
Androgén hajhullás egy genetikai eredetű állapot, amely többnyire férfiakat érint, de nőknél is előfordul. A férfiaknál akár a korai 20-as éveikben jelentkezhet a férfias típusú kopaszodás, amikor a haj a homlok és/vagy a fejbúb irányából indulva fokozatosan ritkul. Nők esetében az androgén eredetű hajhullás másként jelentkezik: náluk a teljes fejbőrön megritkul a haj, ami különösen a választéknál, a fejtető területén feltűnő. Az alopecia areata vagyis a foltos hajhullás kiváltó okai ismeretlenek, következtében teljesen tar, kerek vagy ovális foltok jelennek meg a fejbőrön. A telogén effluvium a haj átmeneti hullásával és a hajszálak elvékonyodásával járó állapot, ilyenkor a normálisnál nagyobb számú hajhagyma kerül nyugalmi fázisba.

A konzultáció folyamán sor kerül a hajhagymák tápanyagellátásának, a haj hosszának és struktúrájának vizsgálatára, amely során a hajterapeuta a hajat érő hatásokat is vizsgálja (hajvasalás, vegyi anyagoknak való kitettség és a haj hidratáltságának elemzése).

A fentiek függvényében a hajterapeuta összeállítja a helyes fejbőr és hajápolási rutint számodra és meghatározza azon táplálékkiegészítőket, amelyek tartalmazzák azokat az ásványi anyagokat és vitaminokat, amelyek a haj növekedéséhez szükségesek.

A következő lépés a vérvétel, annak érdekében, hogy a hajhullás belső okairól pontosabb képet kapjunk. A vérvételi eredmény és a hajdiagnosztika eredményei alapján kerül sor a kezelési terv véglegesítésére.

Végül, szakképzett lézerspecialistáink megkezdik a ResurFix lézeres hajstimulációs eljárást az előírt kezelési terv alapján. A kezelés első fázisában a haj növekedésének útját álló fibrózisos területek kezelése történik, a defibrotizációt a vellus hajak (finom, puha, szinte láthatatlan hajszálak) megjelenéséig végezzük, ezt követően a megjelent hajkezdemények erősítésére megkezdjük a stimulációs kezelést a sejtosztódást fokozását célozva. A vellus hajak terminális hajjá válását követően az angiogenezis (érképződés) stimulálásával folytatjuk a lézeres hajterápiát. Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető revitalizáló orvosi mezoterápiás hatóanyag bevitellel vagy növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó saját vér terápiával.

A sikeres hajterápiát követően évente ajánljuk fenntartó célzattal (kb. 3 alkalommal) a stimulációs és az angiogenezis fázis ismétlését.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés + 2 alkalom Alma Hybrid Impact hatóanyagbevitel
320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
+ 2 alkalom Alma Hybrid Impact hatóanyagbevitel
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető hatóanyagos mezoterápiás kezeléssel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
  • hajhullás kezelés előtte utána kép
  • hajhullás kezelés előtte utána kép
  • hajhullás kezelés előtte utána kép
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram