Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Lézeres hajkezelés hajhullás ellen

Komplex hajgyógyászati és lézeres hajkezelés a hajhullás ellen
Időpontfoglalás

Vedd komolyan a rendellenes hajhullást!

lézeres hajstimuláció

A hajhullás természetes dolog egy bizonyos mértékig, viszont a nagy mennyiségű hajvesztés fésülködéskor és hajmosáskor már utalhat kóros állapotra. Fontos, hogy ilyenkor a felszínes megoldások helyett inkább fordulj szakemberhez, ugyanis a hajhullás hátterében állhatnak akár hormonális okok, fejbőrt érintő betegségek, klimax, korábbi Covid-fertőzés, de még a helytelen táplálkozás is okozhat ilyen jellegű tüneteket.

A lézeres hajkezelés serkenti a haj növekedését és a sejtek osztódását fokozza, csökkenti a hajhullást és segít a hajhullás mögött rejlő okok helyreállításában!

Hajhullás ellen lézerrel

A lézeres hajkezelés a hajhullás különböző típusainak megszüntetésére, akár visszafordítására, valamint a haj dúsítására és növekedésének serkentésére egyaránt alkalmas. Nők és férfiak számára egyaránt ajánlott, kíméletes és eredményes kezeléssorozat, amely gyermekek hajproblémáinak kezeléséhez is megfelelő megoldást nyújt.

Lézeres hajstimuláció nőknél

Lézeres hajstimuláció nőknél
Részletek

Lézeres hajstimuláció férfiaknál

Lézeres hajstimuláció férfiaknál
Részletek

Hajhullás gyermekenél és fiataloknál

Hajhullás gyermekeknél és fiataloknál
Részletek

Lézeres stimulációval elérhető eredmények

Lézeres hajstimulációval elérhető eredmények
Részletek

Ijedten tapasztalod, hogy hajad már-már rendellenes mennyiségben hullani kezdett? Minden fésülködés és hajmosás félelemmel tölt el, mert a nagymértékű hajhullástól teljesen megritkult a frizurád? 

Sokan csak akkor kezdenek el lépéseket tenni a hajhullás ellen, amikor már tapasztalják, hogy hajhullásuk kórossá vált és a haj megritkulása már szemmel látható.

Lézeres hajstimulációval kezelhető hajhullás típusok

Az egyedülálló lézeres hajhullás kezelés segít a hajproblémák megoldásában, hiszen alkalmas az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás, illetve telogén effluvium, vagyis átmeneti hajhullás eseteinek kezelésére is.

Androgén alopecia kezelése férfiaknál

Androgén alopecia kezelése férfiaknál
Részletek

Androgén alopecia kezelése nőknél

Androgén alopecia kezelése nőknél
Részletek

Alopecia areata kezelése

Alopecia areata kezelése
Részletek

Telogén effluvium kezelése

Telogén effluvium kezelése
Részletek
20 ÉV SZAKÉRTELME
Hajgyógyászati klinikai kutatási központ
700.000 lézeres kezelés tapasztalatával
EGYEDÜLÁLLÓ HAJDIAGNOSZTIKA
AI vezérelt hajanalízis
Hajhullás specifikus labor
Hajgyógyászat + Lézeres hajkezelés
LENYŰGÖZŐ EREDMÉNYEK
96%-os páciens elégedettség*
Újra erős és dús hajkorona
FONTOS VAGY
Rád szabott, komplex kezelési terv
A kezeléseket képzett hajgyógyászok végzik
Gyors, látványos eredménnyel

Lézeres hajkezelés az Aestheticánál

A lézeres hajhullás kezelés alkalmas az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás illetve telogén effluvium eseteinek kezelésére.

Az Aesthetica hajhulláscsökkentő és hajstimuláció protokollja egy olyan komplex és innovatív hajgyógyászati és lézeres hajkezelés terápia, amely segít a problémák mögött rejlő okok megtalálásában, helyreállításában, ezáltal hosszútávon eredményessé téve a kezelést és elérve a vágyott hatást. A kezeléssel stimuláljuk a hajhagymát tápláló ereket, így javítjuk a hajhagymák oxigén és tápanyag ellátását, valamint tisztítjuk az eltömődött tüszőket, ezáltal akár már akár 3 kezelés után látványos eredményre számíthatsz!

Szakképzett, speciális tanfolyamot végzett lézerspecialistáink és a személyre szabott kezelési terv garantálja a hatásos eredményt.

LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓS ELJÁRÁS

 • Gyors eredmény: már akár 3 kezelés után látványos eredmény érhető el
 • Tartós hatás: a problémák mögött rejlő okokat kezeljük
 • Egészséges, vonzó megjelenés: a felgyorsuló regenerálódási folyamatoknak köszönhetően hajad hamar visszanyeri egészséges tartását és dússágát
 • Csúcsminőség: lézeres hajstimuláció kezelés Magyarországon először az Aesthetica Orvosi Központban
Időpontfoglalás
Szombat Szilvia hajgyógyász - Aesthetica
lézeres hajstimuláció

A Lézeres hajhullás kezelés előnyei

EGYEDÜLÁLLÓ HAJDIAGNOSZTIKA

Mesterséges intelligenciával vezérelt hajanalízis és hajgyógyászati konzultáció
Hajhullás specifikus labor és szakorvosi vizsgálatok

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS, ORVOSI LÉZER

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

DÚS, EGÉSZSÉGES, ERŐS HAJ

A kezelésen részt vett Pácienseink 96%-a elégedett az elért eredménnyel

GYORS, LÁTVÁNYOS EREDMÉNY

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

A Lézeres hajhullás kezelés menete

Az alapján, hogy milyen típusú a hajhullásod/milyen területen tapasztalod a hajhullást, valószínűsíthetőek a hajhullás okai, mint például: fizikai és lelki fáradtság, korábbi vagy meglévő betegség, felszívódási zavar, hormonális problémák, vitamin- és ásványianyag-hiány, nem megfelelő fejbőr- és hajápolás stb.

A lézeres hajhullás kezelés alkalmas az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás illetve telogén effluvium eseteinek kezelésére.

Androgén hajhullás egy genetikai eredetű állapot, amely többnyire férfiakat érint, de nőknél is előfordul. A férfiaknál akár a korai 20-as éveikben jelentkezhet a férfias típusú kopaszodás, amikor a haj a homlok és/vagy a fejbúb irányából indulva fokozatosan ritkul. Nők esetében az androgén eredetű hajhullás másként jelentkezik: náluk a teljes fejbőrön megritkul a haj, ami különösen a választéknál, a fejtető területén feltűnő.

Az alopecia areata vagyis a foltos hajhullás kiváltó okai ismeretlenek, következtében teljesen tar, kerek vagy ovális foltok jelennek meg a fejbőrön.

A telogén effluvium a haj átmeneti hullásával és a hajszálak elvékonyodásával járó állapot, ilyenkor a normálisnál nagyobb számú hajhagyma kerül nyugalmi fázisba.

 

A hajhullás lézeres kezelésének lépései

 • Konzultáció: A lézeres hajhullás kezelést személyes konzultációval kezdjük, amely során hajdiagnosztikai vizsgálatot végzünk, hogy személyre szabott kezelést dolgozzunk ki számodra. Emellett tanácsadónk minden kérdésedre választ ad.

 • Mesterséges intelligencia által vezérelt hajanalízis: A hajgyógyászati vizsgálat során nagy felbontású képek segítségével elemezzük a fejbőr állapotát, az azon lévő faggyú- és keratinlerakódás mennyiségét, a hajhagyma kivezető járatainak átjárhatóságát vagy eltömődöttségét, a hajhagymák esetleges hegesedését, illetve a szőrszálegyenesítő izom esetleges gyulladását, illetve a hajszálak sűrűségét, színét, vastagságát és növekedési fázisát. Az elemzés megállapítja az 1 cm2-re eső hajhagymák számát, az egyes hajhagymák közötti távolságot a vizsgált területen, illetve azt is, hogy átlagosan hány hajszál nő ki a vizsgált hajhagymákból, emellett könnyedén megállapítja a terminális hajak és a vellus hajak arányát a fejbőrön.
  Ezen információk alapján megállapítható a hajvesztés típusa és előrejelezhető a lézeres terápiával elérhető eredmény, kiválaszthatóak azok a táplálékkiegészítők, ásványi anyagok és vitaminok, amelyek a lézeres terápia hatását növelik majd. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag és szakorvosi kiértékelés is igénybe vehető a hajhullás okainak meghatározására.

 • Tisztítás: A lézeres hajhullás kezelés egy legalább 10 alkalmas kezeléssorozat, amelyet általában tisztítással (defibrotizáció) kezdünk, 8-10 naponta. A folyamat során a hajszálak kivezető nyílásai mentén a felszínre kerülő faggyú és keratin letisztításra kerül. Ennek a fázisnak kiemelt jelentősége van a férfias típusú hajhullás és a foltos hajhullás esetén, hiszen az ezekben az esetekben fellépő rövidülő anagén fázis miatt a hajszálak miniatürizálódnak (rövidülnek, vékonyodnak) így nem tudnak annyi faggyút felvenni, mint amennyit a faggyúmirigy termel. Ezáltal a faggyú a felszínre kerülve eltömíti a hajhagymák hajszálat kivezető járatait, megakadályozva az új hajszálak felszínre törését.

 • Hajstimuláció: A tisztítást követik a különböző stimulációs fázisok, amelyek elvégzése 3-4 hetente javasolt. A kezelés első fázisában a haj növekedésének útját álló területek kezelése történik, a defibrotizációt a vellus hajak (finom, puha, szinte láthatatlan hajszálak) megjelenéséig végezzük, ezt követően a megjelent hajkezdemények erősítésére megkezdjük a stimulációs kezelést a sejtosztódás fokozását célozva. A vellus hajak terminális hajjá válását követően az angiogenezis (érképzés) stimulálásával folytatjuk a lézeres hajterápiát.

 • Eredmény fokozása: Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel, ami tulajdonképpen egy tű nélküli mezoterápiás kezelés, de kiegészíthető növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó sajátvér terápiával (PRP hajkezelés, i-PRF terápia) is.


A sikeres hajterápiát követően évente ajánljuk fenntartó célzattal (kb. 3 alkalommal) a stimulációs és az angiogenezis fázis ismétlését.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 690 000 Ft helyett 490 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk lézeres hajkezelés árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a hajkezelés díját a hajgyógyászati konzultáció során.

 • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
 • Konzultáció és hajkezelés BUDAPESTEN
AI alapú hajanalízis & hajgyógyászati konzultáció

40.000 Ft helyett INGYENES*

*Hajkezelés csomag igénybevétele esetén.
Tartalmazza a kezelés megkezdése előtti és a kezeléssorozat utáni állapotfelmérést.

Konzultáció és kezelés Budapesten

Hajhullás Kezelés ORVOSI Lézerrel

690.000 FT HELYETT 490.000 FT

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram