NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Izzadás kezelése bo-tox injekcióval

Kéz, talp, hónalj verejtékezés? A bo-tox akár 6 hónapra is megszüntetheti a kellemetlenségeket
Időpontfoglalás

Nincs több kellemetlen izzadságfolt

Mindannyian izzadunk, de nem mindegy mennyire: sokan vannak, akiknek az izzadás az átlagnál több gondot okoz, ha Te is közéjük tartozol, olvass tovább!
A bo-tox megoldásával elfelejtheted a kellemetlen szituációkat, az izzadság- és dezodorfoltokat! Nem ritka probléma, hogy bizonyos esetekben jóval több verejték képződik, mint amennyire a test lehűtéséhez szükség lenne.
A túlverejtékezés sokszor kínos szituációkhoz vezet, hatással lehet az önbizalmadra és negatívan befolyásolhatja mind a személyes, mind a szakmai életedet.
Az izzadás bo-toxal történő kezelése a tökéletes megoldás lehet számodra, ha szeretnéd megszüntetni a verejtékezést, elfelejteni a kellemetlen szituációkat és könnyedén viselni a mindennapokat! Az izzadás kezelése bo-tox injekcióval egy gyors, egyszerű és megbízható – nem műtéti – eljárás.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 év tapasztalat
Orvos-esztétikai szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Allergan BO-TOX – az Egyesült
Államok vezető márkája
Exkluzív technikák különleges kezelésekhez
VERHETETLEN CSOMAGÁR
Elérhető már 48.500 Ft-tól
6 hónapig tartó eredmény
FONTOS VAGY
Az orvosi konzultáció díját
beszámítjuk a kezelésbe
Személyre szabott kezelési terv

Bo-tox az izzadás ellen? tényleg?

Sokszor izzad a tenyered és nem szívesen fogsz kezet másokkal vagy érintesz meg bizonyos dolgokat? Nincs az a dezodor, ami segít, hogy ne legyenek izzadságfoltosak a ruháid? Kellemetlen szagúak a cipőid? Nem szereted a nyarat, mert a meleg napokon még feszélyezettebben érzed magadat a túlzott verejtékezéstől? Tudjuk, hogy a bo-toxról eddig nem ez jutott eszedbe, pedig itt is segíthet! A bo-tox injekciós kezelés segítségével lehetőséged van az izzadást termelő mirigyek időszakos blokkolására a hónalj, a talp és a tenyér területén is, így megszüntetheted a mindennapi szituációk és hőmérsékletváltozások okozta szorongást. A kezelés időtartama mindössze 15 perc egy-egy területen, mely után azonnal folytathatod a mindennapjaidat. A bo-tox hatása 4-6 hónapig tart, és rendszeresen ismételhető, így egész évre megoldhatod az izzadás problémáját. Orvosi tapasztalatok alapján az ismételt bo-tox kezelések hatása egyre hosszabb ideig tart, így a kívánt eredmény fenntartásához a jövőben egyre ritkábban lesz szükséged a kezelésre.
Szakértő plasztikai sebészeink által végzett kezelések, a legmodernebb technikák, első osztályú orvosok és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás

Dr. Lehoczki Gábor
Arcszépészeti specialista

„Ma már több, mint 10 éves gyakorlattal rendelkezem az orvos-esztétikai kezelések területén. Speciális tudásom által a szálbehúzás mesterévé váltam, ezt az orvos-esztétikai kezelést végzem a leggyakrabban.”

Izzadás kezelése bo-tox injekcióval

Izzadás kezelése bo-tox injekcióval előnyei

„EXPRESSZ” MEGOLDÁS

Mindössze 15 perc alatt azonnali eredményt kapsz.

EGYETLEN ALKALOM

A részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a beavatkozást.

AZONNALI EREDMÉNY

A kezelés már 1-3 napon belül kifejti hatását.

TARTÓS HATÁS

Már egyetlen alkalom után akár fél évre jelentősen csökkenti az izzadást.

Az izzadás bo-tox injekciós kezelése

A kezelés előtt plasztikai sebészeddel konzultáltok a kezelés menetéről és a várt eredményről. Amennyiben orvosilag semmi akadálya nincsen a bo-tox kezelésnek, a konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégezheti a helyi érzéstelenítéses beavatkozást.

A kezelés során plasztikai sebészed a legyengített botulinum toxin megfelelően hígított oldatát juttatja vékony tűvel a bőröd alá. A bo-tox csak az izzadásért felelős izmok működését gátolja úgy, hogy hozzákapcsolódik az idegvégződéshez, és kémiai úton blokkolja az ingerületvezetést, azonban hatása csak átmeneti, később az izomműködés újra helyreáll.

A bo-tox injekció beadása után előfordulhat minimális bőrpír, érzékenység, véraláfutás, azonban ezek a tünetek rövid időn belül elmúlnak. A kezelést követő 1-3. napon már érezni fogod a bo-tox kezelés korai eredményét, a végleges hatás eléréséhez pedig körülbelül 10 napra van szükség. Az injekció beadása után nem ajánljuk, hogy napozz, szaunázz, mert a tested felmelegedése csökkentheti a bo-tox hatását.

*A plasztikai sebészednek fontos tudnia arról, ha bármilyen aktív bőrbetegséged van, ugyanis amíg ez fennáll, a bo-tox kezelés nem végezhető el. A bo-tox injekciót nem ajánljuk akkor sem, ha terhes vagy, szoptatsz, illetve ha bármilyen izomműködési vagy idegrendszeri problémád van. Fontos megjegyezni, hogy a túlzott izzadás hátterében belső okok is állhatnak, melyeket alapos belgyógyászati kivizsgálás során, endokrinológus segítségével deríthetsz fel.

Bo-tox injekciós izzadás kezelés

ALLERGAN BO-TOX
EGYESÜLT ÁLLAMOK VEZETŐ MÁRKÁJA

190.000 Ft

  
Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a bőröd állapota, a ráncok mélysége, a számodra leghatékonyabbnak tartott és a kívánt eredmény eléréséhez szükséges töltőanyag mennyisége. Az előzetes konzultáció díját a kezelés árából levonjuk.

  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

10.000 Ft
szakorvosi konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Bo-tox injekciós izzadás kezelés

190.000 Ft
tenyér/hónalj

Izzadás kezelése Allergan bo-tox anyaggal

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
A bo-tox kezelés során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény, azonban mint minden beavatkozás, a bo-tox kezelés is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet a helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, hányinger, fejfájás. A plasztikai sebészed a konzultáció alkalmával ismerteti veled az esetleges kockázatokat, lehetséges komplikációkat, és a bo-tox kezelés utáni teendőket is.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram