Lézeres hajstimulációs technológia

Az Aesthetica Orvosi Központ komplex hajgyógyászati és lézeres terápiája a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

A LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓS TECHNOLÓGIA

lézeres hajstimuláció

Hajhullás vagy a haj gyengesége bármelyik életszakaszban jelentkezhet és problémát okozhat. Az Aesthetica Orvosi Központban alkalmazott lézeres hajstimuláció egyedülálló technológiájának segítségével átfogó megoldást nyújt számtalan hajprobléma kezelésére. A lézeres hajstimulációval szinte bármilyen hajhullástípus, valamint a haj elvékonyodása és ritkulása is kezelhető.

A Magyarországon egyedülálló lézeres hajterápiát a Lumenis M22 ResurFix lézerrel végezzük, amely a non-ablatív lézerenergia erejével fájdalommentesen képes stimulálni a hajnövekedést és megállítani a hajhullást. A Lumenis lézergyártó cég piacvezető az esztétikai gyógyászatban, nevéhez az IPL rendszerek felfedezése mellett sok száz szabadalom fűződik.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Trichoszkópos hajdiagnosztika + FDA minősítésű hatóanyagos terápia + Lézeres hajstimuláció
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

A TECHNOLÓGIA MŰKÖDÉSE

Ahhoz, hogy a lézeres hajterápia működését megértsük, tudnunk kell, hogyan működik a hajnövekedés. A haj élete során különböző szakaszok ciklukusan követik egymást: a haj életének első fázisa az anagén, vagyis növekedési szakasz, amelyet a katagén vagy más néven átmeneti szakasz követ. Az utolsó fázis a telogén vagyis nyugalmi fázis, ennek végén a hajszálak kihullanak.

Tanulmányok bizonyítják, hogy a frakcionált lézersugárzás elősegíti a haj anagén növekedését, tehát telogén fázisból anagén fázisba történő átlépését. A lézer hatására pozitív változást mutat a hajciklusban szerepet játszó molekuláris szintű sejtkommunikáció, így hozzájárulva a gyorsabb sejtosztódáshoz, ezáltal a növekedési fázisban lévő hajszálak megjelenéséhez is.

A nem ablatív, frakcionált lézerrel végzett hajstimuláció ereje a lézer különlegességében rejlik, hiszen a frakcionált lézersugár kíméletesen tudja áthatolni a hajas fejbőrt, a lézeres sebejtés pedig a hajtüszők újranövekedését okozza.

A lézeres sebejtés nem jár vérzéssel vagy fájdalommal, hiszen a behatolási mélység és a seb mérete könnyen szabályozható a frakcionált lézer használata során. A hatékony hajnövekedés serkentéshez a megfelelő energiaszinteket és energiasűrűséget kell használni.

Hogyan serkenti a lézersugárzás a hajnövekedést, mi ennek a biológiai magyarázata? A frakcionált lézer hajnövekedésre gyakorolt serkentő hatása egyrészt a lézer által okozott élénkebb vérkeringésben rejlik. 

Másrészt a haj számára fontos növekedési faktorok és citonitek serkentésében. A különböző növekedési faktorok mellett a lézeres hajstimuláció az őssejtek, dermális papilla sejtek és burok sejtek működését is stimulálja.

A lézeres sebejtés vagy más néven terminális sérülések létrejötte és a fototermolízis (környezeti károsodás nélküli szöveti sérülés, hőtermeléssel járó kezelés) olyan bőrmegújítást tesznek lehetővé, amelyek serkentik a kollagén regenerációt és serkentik a hősokkfehérjéket. Ezek a fehérjék fontos szerepet játszanak számos növekedési faktor működésében, az ezáltal lezajló biológiai folyamatok során pedig közvetlenül hatással van a hajnövekedésre is.

Klinikai kutatások kimutatták, hogy a szőrtüsző kifejlődését szabályozó molekuláris jelutak aktívabbak a lézeres fototermolízis okán. A frakcionált lézersugárzás stimuláló hatása sokáig növekedési, vagyis anagén fázisban tartja a hajszálakat, növelheti a hajsűrűséget, és javíthatja az anagén-telogén arányt. A fejbőrön lévő hajszálak közül tehát több lesz anagén, vagyis növekedési fázisban, mint telogén, vagyis nyugalmi fázisban.

Az Aesthetica Orvosi Központ által végzett ResurFix lézeres hajstimuláció alapvetően 10 alkalmas kezeléssorozat, amely serkenti a haj növekedését azáltal, hogy fokozza a vérkeringést és a sejtek osztódását a fejbőrben.
A lézeres hajterápia csökkenti a hajhullást és erősíti a meglévő hajszálakat, valamint lelassítja a haj természetes öregedési folyamatait is. Hatására javul a haj tartása és minősége is.

Időpontfoglalás
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép

A LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓ ELŐNYEI

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében az Aesthetica Orvosi Központban személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag is elérhető. 

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
Az Aesthetica Orvosi Központ által végzett ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram