Lézeres stimulációval elérhető eredmények

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

A LÉZERES HAJTERÁPIA TÖRTÉNETE ÉS EREDMÉNYEI

lézeres hajstimuláció

A 2000-es évek elejétől egyre népszerűbbé váló lézeres szőrtelenítés hatásmechanizmusát rengeteg tanulmány vizsgálta, így az ún. paradox szőrnövekedést is, amikor bizonyos körülmények együttállása esetén nem a szőrzet csökkenése, hanem annak erősödése következik be a lézeres szőrtelenítő kezelést követően. A tudományos vizsgálódás iránya így fokozatosan terelődött az alacsony energiájú lézeres kezelések hajnövekedést stimuláló hatásmechanizmusára.

Kutatások során a szőrtüszök epidermális gyógyulásban betöltött szerepéből kiindulva, úgy vélték, hogy a sebgyógyulás folyamatának serkentésével egyetemben a szőrtüsző is aktiválható. Ez a feltételezés aztán a későbbi kutatások és a lézeres technológia tesztelések során bebizonyosodott.  

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

Kutatások eredményei

2010 óta végzett kutatások nyomán olyan eredmények kerültek napvilágra, amelyek az alacsony energiájú lézeres kezelés hajnövekedésre gyakorolt hatását igazolják.

A frakcionált lézeres kezelések minimálisan invazív bőrszerkezet átalakító eljárások, amelyek során a mikroszkópikus sérülések keletkeznek a szöveteken, amik kedvező sebgyógyulást idéznek elő, ezzel - kutatások eredményeképp ma már elmondható-, hogy hozzájárulnak a hajnövekedés serkentéséhez.

A lézeres kezelések következtében a megnövekedett vérellátottság a hajhagymák körül és a mikroszkopikus sebek stimuláló hatással vannak a szőrtüszőre, növelve az anagén indukciót. A lézeres kezelésekkel kombinált helyi kezelések, például hatóanyagos kezelések során gyorsabb a hajnövekedési indukció, mint a szimplán helyi kezelések alkalmazása során.

Egy Szöulban publikált kutatás a lézeres hajterápia számtalan eredményét bizonyította: A kutatás során a résztvevőktől vett haj- illetve szövetmintákban a haj növekedési ciklusával összefüggésben álló molekuláris jeleket és növekedési faktorokat kerestek a kutatók. A szövettani minták elemzése a szőrszálak anagén konverzióját, az anagén- telogén arány növekedését mutatták. Ezzel a jelenséggel magyarázható, hogy azok a kísérletben résztvevő alanyok, akik férfias típusú hajhullással (androgén alopéciával) küzdenek, javulást mutattak hajsűrűségben és a hajnövekedési ritmusban is a lézeres kezelést követően. A kezelés első szakaszában, 1-2 hétig a kutatásban résztvevőknél átmeneti hajhullás jelentkezett, ami a telogénból anagén szakaszba történő konverzió hatásaként magyarázható.

Egy másik Dél-Koreában publikált tanulmány arról számolt be, hogy az 5 hónapon át tartó frakcionált lézeres hajstimulációs kezeléssorozat eredményeként a vizsgálatban részt vevő nőknél átlagosan 57 %-kal nőtt a haj sűrűsége és átlagosan 77 %-kal nőtt a hajszálak vastagsága. A vizsgálatban résztvevő nők átlagéletkora 42 év volt. A vizsgálat részét képező kérdőíves felmérésben a résztvevők 93 %-a számolt be a haj állapotának javulásáról.

Időpontfoglalás
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép

A LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓ ELŐNYEI

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

 

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

Lézeres hajstimuláció az Aestheticában 

Az Aesthetica Orvosi Központban a lézeres hajstimulációs kezelést a legmodernebb, non-ablatív lézeres technológiával, a Lumenis gyártó M22 berendezésével végezzük, a gyártó számára protokollt fejlesztő bőrgyógyászok útmutatásai alapján. A Lumenis amerikai-izraeli lézergyártó cég piacvezető az esztétikai gyógyászatban, nevéhez az IPL rendszerek felfedezése és fejlesztése fűződik, IPL berendezésükre 1995-ben a világon elsőként szerezték meg az FDA tanúsítványt. A Lumenis M22 ResurFix kezelőfejével végzett lézeres hajkezelések fájdalommentesek és gyorsak az innovatív lézeres technológiának köszönhetően.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során. Igény esetén labordiagnosztikai csomag is igénybe vehető.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram