Telogén effluvium kezelése

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

A TELOGÉN EFFLUVIUM, VAGYIS ÁTMENETI HAJHULLÁS

lézeres hajstimuláció

Az egyik leggyakoribb hajhullástípus a telogén effluvium, vagy más néven átmeneti hajhullás. Ebben az esetben a hajhagymák működésében következik be zavar: a hajszálak anagén (növekedési) fázisa lerövidül, a telogén (vagyis nyugalmi, értsd. kihullási) fázisban lévő hajszálak túlsúlyba kerülnek, ennek a jelenségnek az eredménye pedig az egyébként normálisnak tekinthető hajhullás fokozódása.

Egészséges esetben általában csak 50-100 hajszálat veszítünk el naponta, míg telogén effluvium esetén egy nap alatt akár 110-650 hajszálat is veszíthetünk, így hatására idővel az egész fejbőrön ritkássá válhat a haj.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Trichoszkópos hajdiagnosztika + FDA minősítésű hatóanyagos terápia + Lézeres hajstimuláció
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

TELOGÉN EFFLUVIUM KEZELÉSE

A telogén effluvium kialakulása általában valamilyen, az egész szervezetet nagy mértékben érintő, fizikai vagy lelki megterhelésre, stresszre, bizonyos esetekben súlyos betegségre, traumára vezethető vissza, de nagyon gyakori, hogy a szervezet hormonális változásai váltják ki. A telogén effuvium hátterében állhat többek között lázas vagy krónikus betegség, fertőzések, szigorú fogyókúra vagy megszorító étrend, alultápláltság és tápanyaghiány, gyógyszerek és tudatmódosító szerek, pszichés igénybevétel és stressz stb... A telogén effluvium leginkább nőkre jellemző hajhullás típus, amely időszakosan megjelenhet, sok esetben a terhességgel és a menopauzával járó hormonális változások okozzák a fokozott hajhullás megjelenését.

Bár a telogén effluvium csak a hajhullással, kopaszodással járó rendellenességek egyik típusa, a köznyelvben ezt a betegséget írják le a leggyakrabban a hajhullás kifejezéssel.  A telogén effluvium trichoszkópos vizsgálata során a nagyított képeken gyakran üres hajtüszők láthatók, amelyekből nem nő haj, bizonyos hajhagymákból pedig csak egy hajszál nő ki, miközben az egészséges hajnövekedés során egy-egy tüszőből akár 2-4  erős, vastag hajszál nő egyszerre. (Ritka esetekben a hajas fejbőrön kívül más, szőrzettel borított testrészeket is érinthet az elváltozás, például a hónalj szőrzete is megritkulhat.)

Telogén effluvium során a hajszálak anagén vagyis növekedési fázisa lerövidül, ezzel egyre több hajszál kerül telogén vagyis nyugalmi fázisba, fokozott hajhullást eredményezve. Tanulmányok ugyanakkor bizonyítják, hogy a frakcionált lézersugárzás elősegíti a haj anagén növekedését, tehát telogén fázisból anagén fázisba történő átlépését.

Időpontfoglalás
hajhullás kezelés előtte utána kép
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép

A LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓ ELŐNYEI

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

A Telogén effluvium kezelésének menete

A hajciklusban szerepet játszó molekuláris szintű sejtkommunikáció a lézer energiájának hatására pozitív változást mutat, így hozzájárulva a gyorsabb sejtosztódáshoz, ezáltal a megbomlott anagén-telogén egyensúly visszaállításához, és a telogén effluvium típusú hajhullás normális mértékűre csökkentéséhez és az anagén hajszálak megjelenéséhez. A lézeres kezeléssel különböző mélységekben tudjuk stimulálni a hajhagymákat és azokat ellátó ereket, így javítva a hajhagymák oxigén és tápanyag ellátását, hogy a telogén fázisból anagén, tehát növekedési fázisba lépett hajhagymák a lehető leghosszabb ideig is maradjanak növekedési fázisban.

A vellus hajak, vagyis hajkezdemények növekedési fázisba kerüléséhez a lézeres kezelések mellett minoxidil kúrát is alkalmazunk. A minoxidil hatásossága a hajcsökkentés mérséklésében klinikailag igazolt.

A telogén effluvium lézeres kezelését szakképzett lézerspecialisták végzik az amerikai- izraeli Lumenis cég legmodernebb lézeres technológiájával, amelynek köszönhetően a kezelés gyors és hatékony és fájdalommentes.

Az Aesthetica Orvosi Központban a lézeres hajterápiát Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel is kiegészíthetjük, de növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó saját vér terápiával is kiegészíthető a kezelés. Emellett központunkban elérhetők diagnosztikai vizsgálatok is a háttérben húzódó kiváltó okok felkutatásának érdekében, így a lézeres hajterápiával elért eredmények tartósak lehetnek.

Szükség esetén labordiagnosztikai csomag is elérhető a hajhullás okainak felderítésére. 

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 690 000 Ft helyett 490 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag is elérhető.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

690.000 Ft helyett 490.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel.
Az ár visszavonásig érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram