1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Dr. Medgyesy Gábor, sebész

Megfizethető sebészeti szolgáltatások beutaló nélkül, előzetes időpontfoglalással Budapesten.

Műtéti és ambuláns sebészeti eljárások, kitűnő szakorvosok

Az általános sebészet a külső (pl.: bőrelváltozások, anyajegyek, bőrkinövések) és a belső szervi elváltozások (pl.: vakbél, pajzsmirigy rendellenesség) kezelésével foglalkozó orvosi szakterület, mely műtéti és ambuláns (helyi érzéstelenítésben végzett) megoldásokat egyaránt alkalmaz. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már a sebészet számtalan szakterületét különítjük el: érsebészet, proktológia, plasztikai sebészet stb. Klinikánkon minden típusú sebészeti eljárást alkalmazunk, a plasztikai műtétek széles skálájától egészen a helyi érzéstelenítésben végzett anyajegy eltávolításig, komplex kezelési tervet és modern eljárásokat biztosítva. Gyakorlott sebész szakorvosaink garantálják Pácienseink elégedettségét!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett sebész és bőrgyógyász orvosok
Leggyakoribb problémák kezelése
Anyajegy-, benőtt köröm-, jóindulatú emlődaganat, bőrelváltozások eltávolítása
Kedvező árak
Megfizethető árak
Szép kártya és egészségpénztári kártya elfogadóhely
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd Dr. Medgyesy Gábor, sebészt?

Az Aesthetica Orvosi Központban magas szaktudású, gyakorlott orvosaink biztosítják a szakszerű, színvonalas ellátást. Emellett megbízható sebészeti eljárások és magas színvonalú technikai háttér biztosítják Pácienseink elégedettségét. 

Dr. Medgyesy Gábor sebész az Aesthetica Orvosi Központban anyajegyek, bőrelváltozások, benőtt körömszél kimetszését végzi. Dr. Medgyesy Gábor 1995-ben a SOTE-n szerzett orvosi diplomát, majd 2002-ben sebészeti szakvizsgát tett. Kórházi sebészeti tevékenységét 16 éven keresztül a Péterfy Sándor utcai Kórházban folytatta. Jelenleg az Aesthetica Orvosi Központ csapatát erősíti, célja a Páciensek életének megkönnyítése. 

A sebészeti eljárásokat megelőző diagnosztikai, bőrgyógyászati vizsgálatokat is elvégezzük, így sorban állás és beutaló nélkül teljes képet kaphatsz egészségügyi problémáidról, amelyekhez azonnali, személyre szabott kezelési tervet biztosítunk.

Időpontfoglalás

Sebészet előnyei

NINCS SORBANÁLLÁS

Sebészeti szolgáltatások beutaló nélkül

PROFIZMUS

Elismert, gyakorlott sebész szakorvosok

BIZTONSÁGBAN VAGY

Megbízható sebészeti eljárások, magas színvonalú technikai háttér

SZÜKSÉGES VIZSGÁLATOK EGY HELYEN

Nem csak a sebészeti eljárásokat, a szükséges vizsgálatokat is biztosítjuk

Sebészeti eljárások menete

Anyajegy eltávolítás: A bőrgyógyászati konzultáció alapján a bőrgyógyász által eltávolításra javasolt anyajegy levételét sebész szakorvos végzi, melyre az anyajegyszűrést követően kérhetsz időpontot. Akár esztétikai, akár egészségügyi okból döntesz az anyajegy eltávolítása mellett, biztonságod érdekében minden esetben sebészeti eljárást alkalmazunk. A Magyar Bőrgyógyászati Társulat ajánlása alapján az anyajegyeket kizárólag sebészeti úton, kimetszéssel távolítjuk el, majd az eltávolított anyajegyet szövettani vizsgálatnak vetjük alá. Az anyajegyek más úton történő eltávolítása nem ajánlott! A sebészeti beavatkozásra, azaz az anyajegy kimetszésére helyi érzéstelenítésben kerül sor, melyet a sebész varrattal zár le. Az anyajegy eltávolítása után a bőrt nem érheti víz a varratszedésig, illetve a gyógyulásig.
Bőrelváltozások eltávolítása: Akár esztétikai, akár egészségügyi döntesz a bőrelváltozás eltávolítása mellett, biztonságod érdekében minden esetben sebészeti eljárást alkalmazunk és az eltávolított bőrnövedéket szövettani vizsgálatnak vetjük alá. A bőrelváltozások eltávolítását sebészeti szakorvosi konzultáció előzi meg, amely során a sebész szakorvos megvizsgálja az elváltozást és részletesen tájékoztat a beavatkozás menetéről. A bőrelváltozások sebészeti úton, kimetszéssel történő eltávolítására minden esetben helyi érzéstelenítésben kerül sor.
Benőtt köröm kezelése: A legjobb megoldást a körömszéli ékkimetszés, vagyis a köröm egy kb. 2-3 mm széles sávjának, a köröm-matrix részletnek és a ráboruló sarjszövetnek egyben történő – tortaszelet szerű – kimetszése jelenthet. Az ékrezekciónak nevezett eljárás jelentősen kíméletesebb eljárás a teljes körömeltávolításnál és tartós megoldást jelent a benőtt köröm gyógyítására. A műtét utáni seb más eljárásokhoz képest szebben, kevesebb fájdalommal gyógyul. A benőtt körömszél eltávolítását helyi érzéstelenítésben végzi a sebész, aki ék alakú metszést ejtve eltávolítja a benőtt körömszélt és a köröm-matrixot. A sebet általában nem szükséges varratokkal zárni. A beavatkozás után néhány nap pihenőt érdemes beiktatnod, hogy kíméld a lábad. A teljes gyógyulás legtöbbször 2-3 hétnél több időt nem igényel. Ez idő alatt kerüld a szaunát, szoláriumot és magától értetődően a műtéti terület zuhanyzását, vagy fürdetését.
Hegkimetszés: A hegek kezelésénél az a cél, hogy a heg minél esztétikusabb és kevésbé látható legyen. Először is részt kell venned egy sebészeti konzultáción. A sebész kikérdez a problémádról és megállapítja, hogy a heg eltávolítható-e műtéti úton. Amennyiben a hegkimetszés az ajánlott eljárás, úgy tájékoztat a beavatkozás menetéről és az esetleges kockázatokról, és az áráról. Műtétre egy újabb időpontban kerülhet sor.  A hegkimetszést minden esetben technikailag jól felszerelt műtőben végzi sebész szakorvosunk.  A kisebb hegek korrekciója helyi érzéstelenítésben történik, A nagyobb hegek eltávolítását egynapos műtét beavatkozás során, altatásban végezzük. Utóbbi esetén kórházban kell töltened egy kis időt a műtétet követően.

Dr. Medgyesy Gábor sebészeti magánrendelése

Kezeld problémáidat hatékonyan, kényelmes környezetben! Kérj időpontot most Dr. Medgyesy Gáborhoz!
Kedvező árakkal és rugalmas fizetési lehetőségekkel várunk!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Orvosi Központunk célja, hogy magas színvonalú magánegészségügyi ellátásunk minél több ember számára elérhetővé váljon, ezért megfizethető áron, kedvező fizetési feltételekkel biztosítjuk szolgáltatásainkat.

  • A magánegészségügyi szakrendeléseink és diagnosztikai vizsgálatok árai megtalálhatók a kezelések árai oldalon.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás
Várunk az aestheticába
Előtte - Utána galéria

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram