Kardiológia

Megfizethető kardiológiai szolgáltatások beutaló nélkül, előzetes időpontfoglalással Budapesten.

Teljes körű kardiológiai kivizsgálás

Kardiológia szakrendelésen a szív és az érrendszer működését vizsgáljuk, a kardiológia a szív betegségeivel foglalkozó tudományág. A szív központi szerepet játszik életünkben a vér körfogását fenntartva és ezáltal a szervek oxigénellátását biztosítva.
A hosszú élet alapfeltétele az egészséges szívműködés.
A kardiológiai kivizsgálás segíthet a szívműködés rendellenességeinek (veleszületett szívbetegségek, szívizombetegségek, szívritmuszavarok, gyulladások, esetleges folyadék-gyülem, a magas vérnyomás és koszorúér betegség okozta szívelváltozások, alacsony vérnyomás) diagnosztizálásában és kezelésében, valamint a betegségek megelőzésében. A kivizsgálást, mely teljesen fájdalommentes, tapasztalt kardiológus szakorvosunk végzi. Orvosi központunkban számtalan vizsgálat elérhető: nyugalmi EKG, terheléses EKG, 24 órás EKG vizsgálat (Holter vizsgálat), szívultrahang, vérnyomás vizsgálat, kardiológiai vizsgálat. A szív működése közben fellépő rendellenességek átfogó diagnosztizálásához minden szükséges eszköz és vizsgálat elérhető.

Élj teljes és problémamentes életet egészséges szívvel!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Biztonságos kezelés szakképzett kardiológus orvosokkal
Bármely korosztály számára
Kardiológiai szakrendelés minden korosztály számára
Kedvező árak
Megfizethető árak
Szép kártya és egészségpénztári kártya elfogadóhely
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a kardiológiát?

Magyarországon a legmagasabb számú halálozási arányban vezető szerepet töltenek be a szív- és érrendszeri megbetegedések, kardiológiai betegségek. Ezért amennyiben az első tünet, mellkasi panaszok vagy mellkasi fájdalom, szédülés, fáradékonyság, rendszertelen szívverés, légszomj vagy lábdagadás megjelennek, ne halogassuk a kardiológiai vizsgálatot. Minden tünet előjele lehet egy komolyabb szívelégtelenségnek, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni.  A szívbetegségekre jellemző, hogy hosszútávon panaszmentesek tudnak maradni, ezért ajánlott évente legalább egy szűrővizsgálaton részt venni, főleg 40 éves kor felett. Kimondottan ajánljuk, a vizsgálatot azoknak, akik nagymértékű stressznek vannak kitéve, valamint a dohányosoknak, cukorbetegeknek, versenysportolóknak és azoknak, akiknek a családjában előfordult már koszorúér betegség. Orvosi központunkban a kardiológiai vizsgálat keretein belül elérhető számtalan speciális diagnosztikai vizsgálat (pl.: terheléses EKG), bármilyen vizsgálat előtt szakorvosi konzultációt biztosítunk. A panaszok legtöbbször nem jelentkeznek csak a végső fázisban, ezért nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk a megfelelő életmódra és vegyünk részt kivizsgáláson.

Időpontfoglalás

Kardiológia előnyei

NINCS SORBANÁLLÁS

Kardiológiai szolgáltatások beutaló nélkül

BIZTONSÁGBAN VAGY

Elismert, gyakorlott kardiológus szakorvosok

FÁJDALOM MENTES

Szakorvosi konzultáció és fájdalommentes kivizsgálás

KOMPLEX KIVIZSGÁLÁS

Nyugalmi EKG, vérnyomásmérés és szívultrahang

Kardiológiai vizsgálatok menete

Kardiológiai kivizsgálás során a szív és a szívet ellátó koszorúerek állapotát mérjük fel egy szakorvosi konzultáció keretében. A vizsgálat előtt kardiológus szakorvosunk felméri a kórtörténetet, esetleges panaszokat. Általunk végzett vizsgálatokkal tudjuk vizsgálni a szívizom, billentyű (szívultrahang) és az elektromos vezérlőrendszer (elektrokardiogramm) működését. Az artériás érrendszer változásának (hypertonia/magas vérnyomás) szívre gyakorolt hatását is többek között szívultrahanggal tudjuk vizsgálni. Előfordulhat, hogy a szív nyugalmi funkciója megfelelő, azonban terhelés közben nehézlégzés, mellkasi fájdalom, teljesítménycsökkenés lép fel, ezekben az esetekben terheléses vizsgálattal (ergometria) juthatunk diagnózishoz. Amennyiben úgy érzi teljesítőképessége hirtelen csökkent, szívverése ritmustalan esetleg mellkas bal oldalán karba sugárzó fájdalmat érez, érdemes kardiológiai vizsgálatot készíttetni.
A vizsgálat a kardiológus szakorvos által végzett szakorvosi konzultáció mellett egy fájdalommentes nyugalmi EKG-ból, valamint egy szívultrahang vizsgálatból áll. Az EKG vizsgálat során nyugalmi helyzetben vizsgáljuk a szív elektromos elvezetési képességeit, ezáltal információt kapunk a szívizom keringéséről, a szív oxigénellátásáról, valamint kizárjuk a koszorúér szűkület, vagy köszörúérgörcsöt, melyek szívinfarktus előfutárai lehetnek. Kivizsgálás során a szakorvos azonnal véleményezi az eredményeket, majd ha szükségesnek látja, további vizsgálatokat kezdeményezhet. Ilyen lehet a terheléses EKG vizsgálat, a Holter-EKG vizsgálat, mely egy 24 órás EKG monitorozás, automatikus mérési adat rögzítéssel, valamint az ABPM, amely a napi vérnyomásértékek kimutatására szolgál, egy övre akasztható hordozható EKG készülék segítségével, amely a szívből érkező elektromos jeleket rögzíti. Megfelelő vizsgálatok segítségével beazonosíthatóak a betegségek és elkezdődhet a gyógykezelés, életmód tanácsadással egybekötve. Altatásos műtéteknél mindenképpen kötelező a szív állapotának felmérése, de komoly testmozgás előtt is erősen ajánlott. A vizsgálat körülbelül 20 percet vesz igénybe, mellékhatásai nincsenek.
A szívultrahang egy olyan képalkotó eljárás, mely során pontos képet kapunk a szív üregének méretéről, szívet határoló falak állapotáról, a szívburokban felgyülemlett folyadékról, a szívüregben kialakult vérrögről, a vért irányító billentyűk mozgásáról, ezzel együtt az esetleges kóros irányú szíváramlásról. Az egészséges szív rugalmas, ezáltal könnyen befogadja az odaérkező vérmennyiséget, majd megfelelő erővel továbbítja is az erekbe.

Kardiológiai konzultáció és kezelések

Élj teljes életet egészséges szívvel! Komplex kardiológiai kivizsgálást biztosítunk!
Kérj időpontot most, hiszen kedvező árakkal és rugalmas fizetési lehetőségekkel várunk!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Orvosi Központunk célja, hogy magas színvonalú magánegészségügyi ellátásunk minél több ember számára elérhetővé váljon, ezért megfizethető áron, kedvező fizetési feltételekkel biztosítjuk szolgáltatásainkat.

Milyen szív-és érrendszeri vizsgálatok érhetők el? Nyugalmi EKG, terheléses EKG, 24 órás EKG (Holter vizsgálat), szívultrahang, vérnyomás vizsgálat, kardiológiai vizsgálat.

 

  • A magánegészségügyi szakrendeléseink és diagnosztikai vizsgálatok árai megtalálhatók a kezelések árai oldalon.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás
Várunk az Aestheticába
    A kezelést követően azoknál, akik herpeszre hajlamosak vagy korábban már átesetek herpeszfertőzésen, kialakulhat herpesz, illetve duzzanat és enyhe ödéma kialakulhat a száj területén. Abban az esetben, ha korábban már sérült a kezelt felület, előfordulhat, hogy a kezelés eredmény nem lesz egyenletes.

    Kardiológiai konzultáció, nyugalmi EKG, vérnyomásmérés
    A konzultáció díja: 24.900 Ft

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram