Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

A természetesen telt ajkak ma már nem túl ritka jelenség, hiszen a modern orvos-esztétikai eljárások lehetővé teszik, hogy valakinek teltebb, mégis természetes ajkai legyenek. Sok esetben már nem is tudjuk megmondani, hogy valakinek fel van-e töltve a szája, azonban ez pozitív változás, hiszen mindenki természetesen dús ajkakra vágyik, nem igaz? Hogyan érheted el a visszafogott megjelenésű, mégis tökéletesen telt ajkakat, és mit kell tudnod mielőtt belevágsz az ajakfeltöltésbe? Most elhoztunk Neked 10 olyan dolgot, amelyet mindenképp tudnod kell vagy át kell gondolnod, mielőtt bejelentkezel hialuronsavas ajakfeltöltésre!

Rendelkezik-e a kezelést végző szakember megfelelő képesítéssel

Az első és legfontosabb dolog, amit el kell kerülnöd, ha ajaktöltést szeretnél, azok a "csalók", vagyis olyan injektorok, akik nem rendelkeznek megfelelő képesítéssel ahhoz, hogy szájtöltést végezhessenek. Bár sok országban olyan egészségügyi szakemberek is szakosodhatnak az orvos-esztétika területére, akik nem rendelkeznek orvosi végzettséggel, hazánkban csak és kizárólag orvosok végezhetik ezeket a kezeléseket, így a hialuronsavas ajakfeltöltést is. Ne hagyd, hogy a kozmetikusok által nyújtott kedvező árak elcsábítsanak, ezen a beavatkozáson nem érdemes spórolni, hiszen csak a megfelelő képzettségi szinten lévő szakemberek képesek esztétikus ajkakat varázsolni, ami pedig még fontosabb, megfelelően kezelni az esetleges szövődményeket.

Hogyan bizonyosodhatsz meg arról, hogy kiválasztott orvosod megbízható? Nos, ez az internet egyik pozitív oldala, hiszen rengeteg információt találhatunk az esztétikai szakemberekről. Nézd meg a kiválasztott szakember weboldalát, értékeléseit és az interneten megosztott munkáit, ebből nagyjából tudhatod, hogy ő lesz-e a megfelelő orvos Számodra. Nálunk kizárólag szakértő orvosok végzik az szájfeltöltést (és más esztétikai kezeléseket is), így az Aestheticában mindig biztonságban vagy!

Milyen anyaggal végzik az ajakfeltöltést?

Ma az ajakfeltöltéshez csak és kizárólag hialuronsavat alkalmaznak az arcszépészeti orvosok, hiszen a korábban népszerű töltőanyagok nem bizonyultak tartósnak vagy biztonságosnak. Fontos, hogy csak és kizárólag hialuronsavas töltőanyagot fogadj el, ha szilinkonolajat akarnak felajánlani, akkor mindenképp utasítsd el a kezelést, hiszen bár "tartós", csak műtéti úton távolítható el, ráadásul súlyos szövődményekkel is járhat. Ezzel szemben a hialuronsavval történő ajakfeltöltés - szakértő kezek által végezve - biztonságos, hiszen a hialuronsav a szervezetben is előforduló természetes anyag, ami idővel beépül a szövetek közé, de a hialuronidáz nevű enzimmel ki is oldható. Mindenképp érdeklődj orvosodnál, hogy milyen anyaggal dolgozik, amelynek utána is nézhetsz az interneten. Orvosi Központunkban a legjobb minőségű, Juvederm márkájú hiauronsavas töltőanyagokat alkalmazzuk.

Mikor válik láthatóvá az ajaktöltés eredménye?

A kezelés után azonnal láthatod a változást, azonban fontos megjegyezni, hogy a kezelést követő 24 órában az ajkak duzzadtabbak, így az ajkak végleges formáját a duzzanat eltűnése után veheted szemügyre. A teljes gyógyulási idő akár két hét is lehet, hiszen az ajaktöltés során bevérzés, véraláfutás is kialakulhat, aminek felszívódásához egy idő szükséges. Ezért ha valamilyen fontos eseményre készülsz, akkor azt javasoljuk, hogy ne közvetlenül a nagy nap előtt töltesd fel ajkaidat, inkább 2 héttel az esemény előtt végeztesd el a kezelést.

Mennyire biztonságos az ajakfeltöltés?

Amennyiben orvosi végzettséggel rendelkező szakértő, FDA által jóváhagyott töltőanyaggal végzi a kezelést, az teljesen biztonságos. Nagyon fontos, hogy körültekintően válaszd meg a kezelést végző személyt, hiszen az orvos képzettsége és egészségügyi háttere hatással lesz arra, hogy maga a kezelés mennyire biztonságos. Ha a kiválasztott szakember megfelelő egészségügyi háttérrel rendelkezik, akkor nagyon jól ismeri az arc anatómiáját, így pontosan tudja, hogy hol biztonságos az injekció beadása. A nem megfelelő szakember által végzett szájfeltöltés azért lehet veszélyes, mert a nem megfelelő helyre injektált töltőanyag érelzáródást okozhat. Erről bővebben olvashatsz ebben a cikkünkben.

Mennyire fájdalmas az ajakfeltöltés?

Elmondható, hogy bár minden ember más fájdalomtűrő képességgel rendelkezik, az ajaktöltés inkább kellemetlennek mondható, mint fájdalmasnak. Többféle érzéstelenítő módszer létezik, a legtöbb orvos injekciós érzéstelenítés helyett azonban zsibbasztó, érzéstelenítő krémmel keni be a területet a töltések, esztétikai kezelések előtt. Az Aestheticában az ajaktöltés megkezdése előtt az ajkakat nagyon erős érzéstelenítő krémmel kenjük be, de nem kell megijedned, hogy "nem érzel semmit", hidd el, ez sokkal jobb, hiszen a tűszúrások sem lesznek fájdalmasak. Az érzéstelenítő krém nagyjából 10 perc alatt fejti ki hatását, ebben az időtartamban nyugodtan pihenhetsz, relaxálhatsz. Hialuronsavas szájtöltés után az ajkak érzékenyebbek és duzzadtabbak lehetnek pár napig, azonban ez természetes és magától elmúlik.

Mennyi töltőanyagot kérhetek egyszerre?

A beadható hialuronsavas töltőanyag mennyisége nagyban függ az egyéni adottságoktól és az orvos javaslataitól is, azonban fontos, hogy az ajkak esetében 0,5 és 1 ml közötti mennyiséget töltess egyszerre. A természetesen telt ajkak titka ugyanis a lassú építkezés, így nem érdemes türelmetlennek lenned. Ha kevésnek érzed a beinjektált anyagot, akkor a kezelés után pár héttel frissíthető az ajkak területe, de érdemes lehet a "kevesebb néha több" elvet követni az ajaktöltéssel kapcsolatban.

Mennyi ideig tart az ajaktöltés eredménye?

A kezelés tartóssága szintén egyéni adottságok függvénye, de elmondható, hogy átlagosan 6-12 hónapig látványos marad az ajakfeltöltés eredménye. Fontos tudnod, hogy a kezelés tartóssága a kezelések számával is növekszik, hiszen az első alkalmak során nagymértékű volumenpótlás történik, a beinjektált hialuronsav pedig könnyedén beépül a szövetekbe, kitöltve ezzel a "hiányosságokat", amit úgy érzékelhetsz, hogy kevésbé volt tartós a kezelés. Ez teljesen természetes folyamat, a telt mégis természetes ajkak elérése időbe telik. Ha pedig sikerült elérned vágyott ajkaidat, akkor a kezelést elég évente egyszer ismételni, így hosszú távon is megőrizheted gyönyörű ajkaidat.

Mennyibe kerül az ajakfeltöltés?

Az ajaktöltés ára is különbözhet attól függően, hogy hol végzik el a kezelést, azonban 2024-ben nagyjából 100-110 ezer Ft/ml a kezelés költsége. Egy biztos: nem érdemes spórolnod a kezelésen, lehet, hogy bizonyos kozmetikusok olcsóbban elvégzik a szájtöltést, azonban az eredmények kétségesek, a szövődmények pedig akár súlyosak is lehetnek a nem megfelelően végzett kezelés után. Az Aesthetica Orvosi Központban akciós áron, már 69.000 Ft-tól elérhető a szolgáltatás, így fantasztikus áron tehetsz szert csábítóan telt ajkakra. Az akció budapesti orvosi központunkban, Dr. Fekete Katalin keddi rendelésén vehető igénybe a készlet erejéig. Az ár 0.7 ml Teoxane Kiss hialuronsavra vonatkozik. Válaszd szakértelmet, a prémium hatóanyagokat és a biztonságot!

Milyen mellékhatásokkal járhat az ajakfeltöltés?

Az ajkak érzékenyek, így a kezelés utáni napokban enyhe duzzanatot és fájdalmat tapasztalhatsz, ami magától elmúlik. A tűszúrások miatt enyhe bevérzés, véraláfutás is megjelenhet, ami normális esetben szintén elmúlik pár nap alatt. Mint minden kezelésnél, az ajaktöltés esetében is fennáll az allergiás reakció lehetősége, illetve súlyosabb esetekben fertőzés vagy érelzáródás is felléphet. A súlyos szövődmények könnyedén kiküszöbölhetők a megfelelő szakember és töltőanyag megválasztásával. Ha szeretnél részletesebben olvasni az ajakfeltöltés esetleges szövődményeiről, akkor olvasd el ezt a cikket is!

Mit szabad és mit nem szabad tenned ajakfeltöltés előtt és után?

Közvetlenül a kezelés előtt nem ajánlott vérhígítót szedni, emellett az alkoholfogyasztás kerülése is ajánlott a kezelés előtti napon, hiszen ezek növelhetik a vérzés és a véraláfutás esélyét. Ajakfeltöltés után 24 óráig kerüld a megerőltető testmozgást, illetve a szívószállal való italfogyasztást. Ajkaidat jegelheted, hogy csökkentsd a duzzanatot, illetve a kezelés után fájdalomcsillapítót is bevehetsz, ha fájdalmas, feszítő érzést tapasztalsz. Fontos, hogy minden esetben kövesd orvosod utasításait a megfelelő regeneráció érdekében. Ha elhúzódó vagy extrém mértékű zúzódásokat, esetleg hólyagosodást tapasztalsz, illetve bármilyen más elhúzódó kellemetlenséget, akkor mindenképp fordulj orvosodhoz! Az Aesthetica profi csapata bármiben a segítségedre lesz, így ha természetesen telt ajkakra vágynál, akkor fordulj hozzánk bizalommal, ingyenes konzultációnkat követően megvalósítjuk álmaid ajkait!

10 dolog, amit tudnod kell hialuronsavas ajaktöltés előtt

A természetesen telt ajkak ma már nem túl ritka jelenség, hiszen a modern orvos-esztétikai eljárások lehetővé teszik, hogy valakinek teltebb, mégis természetes ajkai legyenek. Sok esetben már nem is tudjuk megmondani, hogy valakinek fel van-e töltve a szája, azonban ez pozitív változás, hiszen mindenki természetesen dús ajkakra vágyik, nem igaz? Hogyan érheted el a visszafogott megjelenésű, mégis tökéletesen telt ajkakat, és mit kell tudnod mielőtt belevágsz az ajakfeltöltésbe? Most elhoztunk Neked 10 olyan dolgot, amelyet mindenképp tudnod kell vagy át kell gondolnod, mielőtt bejelentkezel hialuronsavas ajakfeltöltésre!

Rendelkezik-e a kezelést végző szakember megfelelő képesítéssel

Az első és legfontosabb dolog, amit el kell kerülnöd, ha ajaktöltést szeretnél, azok a "csalók", vagyis olyan injektorok, akik nem rendelkeznek megfelelő képesítéssel ahhoz, hogy szájtöltést végezhessenek. Bár sok országban olyan egészségügyi szakemberek is szakosodhatnak az orvos-esztétika területére, akik nem rendelkeznek orvosi végzettséggel, hazánkban csak és kizárólag orvosok végezhetik ezeket a kezeléseket, így a hialuronsavas ajakfeltöltést is. Ne hagyd, hogy a kozmetikusok által nyújtott kedvező árak elcsábítsanak, ezen a beavatkozáson nem érdemes spórolni, hiszen csak a megfelelő képzettségi szinten lévő szakemberek képesek esztétikus ajkakat varázsolni, ami pedig még fontosabb, megfelelően kezelni az esetleges szövődményeket.

Hogyan bizonyosodhatsz meg arról, hogy kiválasztott orvosod megbízható? Nos, ez az internet egyik pozitív oldala, hiszen rengeteg információt találhatunk az esztétikai szakemberekről. Nézd meg a kiválasztott szakember weboldalát, értékeléseit és az interneten megosztott munkáit, ebből nagyjából tudhatod, hogy ő lesz-e a megfelelő orvos Számodra. Nálunk kizárólag szakértő orvosok végzik az szájfeltöltést (és más esztétikai kezeléseket is), így az Aestheticában mindig biztonságban vagy!

Milyen anyaggal végzik az ajakfeltöltést?

Ma az ajakfeltöltéshez csak és kizárólag hialuronsavat alkalmaznak az arcszépészeti orvosok, hiszen a korábban népszerű töltőanyagok nem bizonyultak tartósnak vagy biztonságosnak. Fontos, hogy csak és kizárólag hialuronsavas töltőanyagot fogadj el, ha szilinkonolajat akarnak felajánlani, akkor mindenképp utasítsd el a kezelést, hiszen bár "tartós", csak műtéti úton távolítható el, ráadásul súlyos szövődményekkel is járhat. Ezzel szemben a hialuronsavval történő ajakfeltöltés - szakértő kezek által végezve - biztonságos, hiszen a hialuronsav a szervezetben is előforduló természetes anyag, ami idővel beépül a szövetek közé, de a hialuronidáz nevű enzimmel ki is oldható. Mindenképp érdeklődj orvosodnál, hogy milyen anyaggal dolgozik, amelynek utána is nézhetsz az interneten. Orvosi Központunkban a legjobb minőségű, Juvederm márkájú hiauronsavas töltőanyagokat alkalmazzuk.

Mikor válik láthatóvá az ajaktöltés eredménye?

A kezelés után azonnal láthatod a változást, azonban fontos megjegyezni, hogy a kezelést követő 24 órában az ajkak duzzadtabbak, így az ajkak végleges formáját a duzzanat eltűnése után veheted szemügyre. A teljes gyógyulási idő akár két hét is lehet, hiszen az ajaktöltés során bevérzés, véraláfutás is kialakulhat, aminek felszívódásához egy idő szükséges. Ezért ha valamilyen fontos eseményre készülsz, akkor azt javasoljuk, hogy ne közvetlenül a nagy nap előtt töltesd fel ajkaidat, inkább 2 héttel az esemény előtt végeztesd el a kezelést.

Mennyire biztonságos az ajakfeltöltés?

Amennyiben orvosi végzettséggel rendelkező szakértő, FDA által jóváhagyott töltőanyaggal végzi a kezelést, az teljesen biztonságos. Nagyon fontos, hogy körültekintően válaszd meg a kezelést végző személyt, hiszen az orvos képzettsége és egészségügyi háttere hatással lesz arra, hogy maga a kezelés mennyire biztonságos. Ha a kiválasztott szakember megfelelő egészségügyi háttérrel rendelkezik, akkor nagyon jól ismeri az arc anatómiáját, így pontosan tudja, hogy hol biztonságos az injekció beadása. A nem megfelelő szakember által végzett szájfeltöltés azért lehet veszélyes, mert a nem megfelelő helyre injektált töltőanyag érelzáródást okozhat. Erről bővebben olvashatsz ebben a cikkünkben.

Mennyire fájdalmas az ajakfeltöltés?

Elmondható, hogy bár minden ember más fájdalomtűrő képességgel rendelkezik, az ajaktöltés inkább kellemetlennek mondható, mint fájdalmasnak. Többféle érzéstelenítő módszer létezik, a legtöbb orvos injekciós érzéstelenítés helyett azonban zsibbasztó, érzéstelenítő krémmel keni be a területet a töltések, esztétikai kezelések előtt. Az Aestheticában az ajaktöltés megkezdése előtt az ajkakat nagyon erős érzéstelenítő krémmel kenjük be, de nem kell megijedned, hogy "nem érzel semmit", hidd el, ez sokkal jobb, hiszen a tűszúrások sem lesznek fájdalmasak. Az érzéstelenítő krém nagyjából 10 perc alatt fejti ki hatását, ebben az időtartamban nyugodtan pihenhetsz, relaxálhatsz. Hialuronsavas szájtöltés után az ajkak érzékenyebbek és duzzadtabbak lehetnek pár napig, azonban ez természetes és magától elmúlik.

Mennyi töltőanyagot kérhetek egyszerre?

A beadható hialuronsavas töltőanyag mennyisége nagyban függ az egyéni adottságoktól és az orvos javaslataitól is, azonban fontos, hogy az ajkak esetében 0,5 és 1 ml közötti mennyiséget töltess egyszerre. A természetesen telt ajkak titka ugyanis a lassú építkezés, így nem érdemes türelmetlennek lenned. Ha kevésnek érzed a beinjektált anyagot, akkor a kezelés után pár héttel frissíthető az ajkak területe, de érdemes lehet a "kevesebb néha több" elvet követni az ajaktöltéssel kapcsolatban.

Mennyi ideig tart az ajaktöltés eredménye?

A kezelés tartóssága szintén egyéni adottságok függvénye, de elmondható, hogy átlagosan 6-12 hónapig látványos marad az ajakfeltöltés eredménye. Fontos tudnod, hogy a kezelés tartóssága a kezelések számával is növekszik, hiszen az első alkalmak során nagymértékű volumenpótlás történik, a beinjektált hialuronsav pedig könnyedén beépül a szövetekbe, kitöltve ezzel a "hiányosságokat", amit úgy érzékelhetsz, hogy kevésbé volt tartós a kezelés. Ez teljesen természetes folyamat, a telt mégis természetes ajkak elérése időbe telik. Ha pedig sikerült elérned vágyott ajkaidat, akkor a kezelést elég évente egyszer ismételni, így hosszú távon is megőrizheted gyönyörű ajkaidat.

Mennyibe kerül az ajakfeltöltés?

Az ajaktöltés ára is különbözhet attól függően, hogy hol végzik el a kezelést, azonban 2024-ben nagyjából 100-110 ezer Ft/ml a kezelés költsége. Egy biztos: nem érdemes spórolnod a kezelésen, lehet, hogy bizonyos kozmetikusok olcsóbban elvégzik a szájtöltést, azonban az eredmények kétségesek, a szövődmények pedig akár súlyosak is lehetnek a nem megfelelően végzett kezelés után. Az Aesthetica Orvosi Központban akciós áron, már 69.000 Ft-tól elérhető a szolgáltatás, így fantasztikus áron tehetsz szert csábítóan telt ajkakra. Az akció budapesti orvosi központunkban, Dr. Fekete Katalin keddi rendelésén vehető igénybe a készlet erejéig. Az ár 0.7 ml Teoxane Kiss hialuronsavra vonatkozik. Válaszd szakértelmet, a prémium hatóanyagokat és a biztonságot!

Milyen mellékhatásokkal járhat az ajakfeltöltés?

Az ajkak érzékenyek, így a kezelés utáni napokban enyhe duzzanatot és fájdalmat tapasztalhatsz, ami magától elmúlik. A tűszúrások miatt enyhe bevérzés, véraláfutás is megjelenhet, ami normális esetben szintén elmúlik pár nap alatt. Mint minden kezelésnél, az ajaktöltés esetében is fennáll az allergiás reakció lehetősége, illetve súlyosabb esetekben fertőzés vagy érelzáródás is felléphet. A súlyos szövődmények könnyedén kiküszöbölhetők a megfelelő szakember és töltőanyag megválasztásával. Ha szeretnél részletesebben olvasni az ajakfeltöltés esetleges szövődményeiről, akkor olvasd el ezt a cikket is!

Mit szabad és mit nem szabad tenned ajakfeltöltés előtt és után?

Közvetlenül a kezelés előtt nem ajánlott vérhígítót szedni, emellett az alkoholfogyasztás kerülése is ajánlott a kezelés előtti napon, hiszen ezek növelhetik a vérzés és a véraláfutás esélyét. Ajakfeltöltés után 24 óráig kerüld a megerőltető testmozgást, illetve a szívószállal való italfogyasztást. Ajkaidat jegelheted, hogy csökkentsd a duzzanatot, illetve a kezelés után fájdalomcsillapítót is bevehetsz, ha fájdalmas, feszítő érzést tapasztalsz. Fontos, hogy minden esetben kövesd orvosod utasításait a megfelelő regeneráció érdekében. Ha elhúzódó vagy extrém mértékű zúzódásokat, esetleg hólyagosodást tapasztalsz, illetve bármilyen más elhúzódó kellemetlenséget, akkor mindenképp fordulj orvosodhoz! Az Aesthetica profi csapata bármiben a segítségedre lesz, így ha természetesen telt ajkakra vágynál, akkor fordulj hozzánk bizalommal, ingyenes konzultációnkat követően megvalósítjuk álmaid ajkait!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy először értesülj akcióinkról, limitált tartalomért, VIP akciókért.

Feliratkozom

Ez is érdekelhet

A leghatékonyabb szemkörnyék kezelés polinukleotidokkal

Ha belefáradtál abba, hogy a tükörből fáradt, táskás szemek néznek vissza Rád, […]

Lógó arcbőr: van visszaút, nem kell megereszkedett bőrrel élned!

Lógó arcbőr, megereszkedett arcbőr feszesítése
Az arc öregedésének látható jelei mindenkit utolérnek, azonban nem mindegy, hogy mikor […]

Minden, amit tudnod kell a töltőanyagok kioldásáról!

Annak, hogy miért akarod kioldatni a töltőanyagot az arcodból, több oka is […]

Rólunk

Csúcstechnológiás lézer- és anti-aging központunkban a komplex kezelésekre és az egészséges, esztétikus test elérésének támogatására törekszünk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram