Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Alma Hybrid Impact orvosi hatóanyag bevitel

Hatóanyag bevitel a legmodernebb technológiával, a maximális eredményekért.
Időpontfoglalás

Duális technológia, felülmúlhatatlan eredmények

Az Alma Hybrid Impact modulja ultrahangos technológiát használ az aktív összetevők bőrbe juttatására, ezzel fokozva a lézeres és mikrotűs kezelések erejét új kapukat nyitva a bőrmegújítás területén. Az Alma Hybrid lézer sokoldalú kezelést biztosít, egyedülálló ulrahangos hatóanyag beviteli rendszerrel rendelkezik, ráadásul a piacon egyedüli duális lézertechnológia, amely a szén-dioxid (CO2) lézer és 1570nm hullámhosszú lézer ötvözetével fejti ki hatását, hatékony kezelést biztosítva a bőr fiatalításában, valamint hegek, striák és akné kezelésében is. Az ablatív és non-ablatív lézerenergia kombinációja nemcsak teljes mértékben személyre szabható erősségű kezeléseket tesz lehetővé, hanem a lehető legnagyobb kíméletességgel képes a teljes bőrmegújításra is.

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
VILÁGÚJDONSÁG
Innovatív ultrahangos hatóanyag beviteli rendszer
Magyarországon kizárólag az Aestheticában
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Online időpontfoglalás

Impact ultrahang alapú hatóanyag bevitel

Az Alma Hybrid Impact kisfrekvenciájú, nem koncentrált ulrahangos hatóanyag beviteli rendszer ereje az Alma lézercég által fejlesztett speciális technológiában rejlik. Az Impact ulrahang alapú hatóanyag bevitel transzepidermális kezelést tesz lehetővé az aktív összetevők bőrbe juttatására, amelyek erősítik az extracelluláris mátrixot. Mit jelent ez pontosan? A lézeres vagy mikrotűs kezelések hatására keletkezett mikrosérüléseken keresztül a speciális klinikai és kozmetikai hatóanyagok képesek a bőr legmélyebb rétegeibe, akár a dermisbe is eljutni és a sejten belüli és kívüli térben is kifejteni hatásukat. A transzepidermális hatóanyag bevitel lehetővé teszi a leghatékonyabb kezelést és látványos, hosszú távú eredmények létrejöttét a bőrfiatalítás és a hegkezelés területein, de számtalan lézeres és mikrotűs kezelés eredménye maximálisra növelhető az Impact ulrahangos hatóanyag beviteli rendszer segítségével. Az innovatív ultrahangos rendszer csak és kizárólag felszíni sérüléssel járó kezeléseket követően alkalmazható, legyen szó akár arckezelésről, vagy lézeres hajstimulációs kezelésről. Többféle hatóanyagot alkalmazhatunk a lézeres vagy mikrotűs kezelések eredményének maximalizálására, amelyet személyre szabottan, a kezelni kívánt problémának megfelelően választunk ki vagy állítunk össze, majd juttatunk el a bőr mélyebb rétegeibe.

Időpontfoglalás
Alma-Q

A kezeléseket szakképzett lézerspecialisták végzik.

Alma Hybrid

A bőr újjászületik már az első kezelés után!

AZ ALMA HYBRID IMPACT ULRAHANGOS HATÓANYAG BEVITEL ELŐNYEI

TÖBB ALKALMAZÁSI TERÜLET

Alkalmazható bőrmegújításra, hegek és striák kezelésére, valamint hajkezelésre is.

SZÁMTALAN LEHETŐSÉG

Személyre szabott hatóanyagkoktélok és ampullák.

EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSE

Megsokszorozza a lézeres és mikrotűs kezelések hatékonyáságát.

CSÚCSMINŐSÉG

Innovatív, egyedi fejlesztésű technológia.

 

A kezelés menete

A kezelés előtt esztétikai tanácsadónőddel konzultátok a kívánt eredményről. Az Alma Hybrid Impact ultahangos hatóanyag bevitel frakcionált lézeres vagy mikrotűs kezelések eredményének növelésére alkalmazható, így minden esetben egy kezelés második lépése, önmagában nem használjuk. A LegendPro Mikrotűs Rádiófrekvencia, az Alma Hybrid CO2 lézeres bőrmegújítás, az Alma 5D Deep Lift és a ResurFix lézeres hajstimulációs kezelés tökéletes kiegészítője.
Az ultrahangos hatóanyag bevitel során különböző, személyre szabott hatóanyagkoktélok és ampullák közül választjuk ki a legmegfelelőbbet számodra, így maximalizálva a lézeres és mikrotűs kezelések eredményességét. A Mono ampullák a kezelni kívánt problémának, illetve a bőr állapotának megfelelően kerülnek kiválasztásra, de választhatunk hatóanyagos ampullák közül is, amelyek hialuronsavat, vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, és koenzimeket valamint nukleinsavakat tartalmaznak. Ezek a hatóanyagok a bőr szerkezetének és működésének természetes alkotóelemei, amelyek a sejteken belüli és kívüli térben egyaránt kifejtik hatásukat. Helyreállítják a bőr rugalmasságát és feszességét a bőr mélyebb rétegeinek hatóanyagos kezelésével, átfogó bőrmegújító hatást és azonnal látható eredményeket hozva. A hajstimulációs kezelések során speciális, hormonális hajhullás esetében is hatékony hatóanyagos ampullát használunk. Ennek fő alkotóeleme a dexpanthenol, amely képes a haj szerkezetének javítására, B-vitamin és vas-glükonát tartalmának köszönhetően segít a hajhagymák regenerációjában és a hajhullás csökkentésében.

KEDVEZŐ CSOMAGAJÁNLATOK

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a kezelt terület nagysága, a bőröd állapota, egyéb kezelésekkel való kombináció. Érdemes körülnézned csomagáraink között is.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Kizárólag csúcstechnológiás berendezésekkel dolgozunk
  • Mindössze 20-30 PERC, gyors felépülés
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Impact ultrahang alapú hatóanyag bevitel képekben
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A hatóanyagbevitelt az Alma Hybrid Impact ultrahangos kezelőmoduljával végezzük, amelyhez különböző aktív hatóanyagokat, ampullákat és hialuronsavat is használhatunk. 
Maga a kezelés nem jár kockázattal, azonban az előzetes lézeres vagy miktorűs kezelések (melyek kiegészítéseként használjuk a hatóanyag bevitelt) járhatnak pirossággal, viszketéssel, ödémával.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram