Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Nyak és dekoltázs bőrének kezelése

Tüntesd el a makacs statikus ráncokat a nyak és dekoltázs területeiről és válaszd a fiatalos megjelenést!
Időpontfoglalás

Válaszd a teljes bőrmegújítást!

Szeretnéd új szintre emelni a bőrmegújítást és a fiatalos megjelenést? Nemcsak arcunkon látszanak az öregedés jelei, hanem a nyak és a dekoltázs bőrén is jelentkezhetnek törésszerű ráncok és barázdák, azonban erről a területről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Érdemes az arc és a környező területek kezelését egyszerre végezni, hiszen hiába a fiatalos arc, ha a nyak és a dekoltázs bőre megviselt. Az Aestheticában személyre szabottan kombináljuk a leghatékonyabb kezeléseket a maximális bőrmegújítás érdekében, így a Legend Pro biostimuláció, valamint mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés és a ResurFix lézeres kezelés speciális ötvözetével látványos eredmények érhetők el. A kollagén termelés fokozó, bőrmegújító kezelések újjá varázsolják a legkényesebb területeket, így a nyak és a dekoltázs területét is!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
A legmodernebb mikrotűs és lézeres kezelések
Innovatív technológia
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Kedvező csomagárak
FONTOS VAGY
Személyre szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd a nyak és dekoltázs kezelését?

A teljes bőrmegújítás nem csupán az arc bőrét érinti, a fiatalos és esztétikus megjelenés záloga a nyak és a dekoltázs bőrének kezelése. Az Aesthetica új beauty koncepciója alapján a kezelés első lépése a Legend Pro biostimuláció, amely az izomtónus formálásával és a bőr mélyebb rétegeinek kezelésével feszessé varázsolja a megfáradt, petyhüdt bőrt. A Legend Pro másik forradalmi bőrtextúra javító kezelése, a mikrotűs rádiófrekvencia szintén kollagén stimuláló hatással bír, növeli a bőr rugalmasságát és halványítja a ráncokat. Különlegessége abban rejlik, hogy kétlépcsős hőhatás alkalmazásával fejti ki hatását, így vérzés és fájdalom nélkül érhető el a revitalizált bőrfelszín. A nyak és dekoltázs bőre érzékeny terület, azonban kezeléséhez a non-ablatív lézerenergia bőrmegújító hatása is alkalmazható, ami kíméletesen hat a bőr felszíni és mélyebb rétegeire egyaránt, egyenletessé és feszessé varázsolva a bőrfelszínt, eltüntetve a statikus ráncokat, hosszan tartó fiatalosságot bizosítva.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

A nyak és a dekoltázs személyre szabott kezelése elképesztő eredménnyel jár.

A kezelés nemcsak nők számára ajánlott az esztétikus megjelenés érdekében.

A nyak és dekoltázs kezelésének előnyei

GYORS EREDMÉNY

Már az első kezelés után látványos eredményeket tapasztalhatsz.

HATÉKONY KEZELÉKOMBINÁCIÓ

Hatékony, személyre szabott kombinációk a petyhüdt bőr kezelésére, ráncok halványítására.

GYORS GYÓGYULÁS

A kezelések nem járnak felépülési idővel, a kezelt terület gyorsan regenerálódik.

CSÚCSMINŐSÉG

A leghatékonyabb és legmodernebb mikrotűs és lézeres eljárások.

A nyak és A dekoltázs kezelésének menete

A kezelés előtt esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek, milyen eredményt várhatsz a kezeléstől, milyen kezeléskombinációval fogjátok elérni a számodra megfelelő eredményt. A nyak és a dekoltázs bőre érzékeny terület, amelynek kezelését érdemes szakértő kezekre bízni. 

A lézeres és mikrotűs kezelésekhez a Legend Pro biostimuláció készíti elő a bőrt, amelyhez a DMA (dinamikus izomaktivitási) energia és a tripoláris rádiófrekvencia erejét kombinálja. A kezelés személyre szabható beállításaival a maximumot hozzuk ki a bőrödből.
A biostimulációs kezelést a lézeres és mikrotűs kezelések követik, a kezelések egymásra épülése pedig fokozza a kezelés látványosságát, eredményességét.
A kezeléseket követően nincs szükség felépülési időre, folytathatod mindennapi tevékenységeidet. A lézeres és mikrotűs kezelések után nem javasoljuk szolárium vagy szauna használatát.

Speciális bőrnyugtató krém és fényvédő használata minden esetben javasolt a kezelt területen, hiszen a nyak és dekoltázs bőre érzékeny terület. 

Ingyenes konzultáció

Ingyenes konzultációnk keretében személyre szabott kezelési tervet készítünk a legjobb eredmények érdekében!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Az Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések előkészítik a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk mikrotűs, valamint non-ablatív és ablatív lézeres kezeléseink közül. Emellett a nyak és dekoltázs bőrének kezelése kiegészíthető villanófényes (IPL) kezelésekkel, amelyek a bőrmegújítás hatásának maximalizálásán felül a dekoltázson megjelenő pigmentfoltok kezelésében is segítséget nyújtanak.

  • Kizárólag csúcstechnológiás berendezésekkel dolgozunk
  • Látványos eredmények, gyors felépülés
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
  • Díjmentes konzultáció
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézd meg Páciensünk alakformáló kezelését!

Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A lézeres kezeléseknek vannak ellenjavallatai: fényérzékenységet okozó gyógyszerek, rákos megbetegedés, terhesség és szoptatás, lázas állapot, véralvadásgátlók használata, keloidos hegesedés. A mikrotűs és lézeres kezelések bőrpírral és enyhe ödémával járhatnak, amelyek a kezelést követő pár napban elmúlnak.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram