VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS GLAMOUR NAPOK: 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Alma 5D Deep Lift lézeres kezelés

Kedvezményes Őszi  Alma-Q 5D Deep Lift kezeléscsomag 315.000 Ft helyett csak 249.000 Ft*

Személyre szabott 5 rétegű bőrmegújítás és anti-aging kezelés,
a prevenciótól egészen a Lifting hatásig.
Időpontfoglalás

Nyáron is végezhető bőrminőségjavító kezelés

Kétségtelen, hogy mindenki feszes, fiatalos és rugalmas bőrre vágyik, de bőrödet egészen fiatal korodtól érik kárt okozó külső és belső hatások.
Az 5D Deep Lift egy teljesen egyénre szabható, nyáron is végezhető, bőrmegújító és anti-aging kezelés, ami a bőr 5 rétegében fejti ki hatását, ezáltal minden korosztály számára hatékony bőrminőségjavító és bőrmegújító kezelés, lifting hatás műtéti beavatkozás nélkül. 
Az ALMA-Q kombinált Nd:Yag lézer több évtizedes tudományos fejlesztés eredménye, melyek segítségével visszafordítható és megelőzhető a bőröd károsodása.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
HIGH-TECH MINŐSÉG
Csúcstechnológiás Alma Q-kapcsolt lézer technológia
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás
Csúcstechnológia bevezető áron
FONTOS VAGY
Kifejezetten rád
szabott kezelési terv

Miért válaszd az alma 5d deep liftet?

Szeretnél simább, egyenletes textúrájú és színű bőrt? Halványítanád a mimikai ráncaidat? Javítanál a bőröd tónusán és feszességén?
Eltüntetnéd a kisebb pórusokat?
A kimagasló precizitású Alma-Q lézergéppel végzett 5 rétegű bőrmegújítás, azaz az 5D Deep Lift kezelés korosztálytól és évszaktól függetlenül, teljesen egyénre szabottan segít a feszes és fiatalos bőr elérésében, legyen szó prevencióról vagy már adott bőrprobléma, megereszkedettség kezeléséről. Életkortól és problémától függően, az energiák bevitele kezelés során speciálisan választható bármely sejtsornál. Fiataloknál a felszíni egyenetlenségek az elsődlegesen megoldásra szoruló probléma, míg az idősebb pácienseink esetében a bőr rugalmasságára, feszességére, teltségére helyeződik át a hangsúly. A körülbelül 30 perces kezelésre a nyári időszakban is jöhetsz, ilyenkor a bőr legfelső rétegeit érintő stimulációt elhagyjuk, hogy az UV sugárzás ne okozzon pigmentált elváltozást a bőr felszínén. Az itt kihagyott energiákat pedig a mélyrétegben pótoljuk. A kezelések fájdalommentesek és nem járnak felszíni sérüléssel, így a nap bármely szakaszára foglalhatsz időpontot.

Időpontfoglalás
Oczella Krisztina ajánlásával

Oczella Krisztina ajánlásával

Fitneszmodell, üzletasszony 

5D Deep Lift

Prieston Nagy Noémi ajánlásával
Divattervező, üzletasszony,
média személyiség

“A Klinika felel a bőröm teljeskörű szépségéért, így mindig örömmel választom Őket. Az 5D Deep Lift hatása rendkívüli!”

Az alma 5d deep lift előnyei

AZONNALI EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is frissül, feszessé és teltté válik, ezáltal fiatalodik a bőr, problémától függően 1-4 kezelést javaslunk.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően a kezelés 20-60 percet vesz igénybe.

AZONNALI GYÓGYULÁS

A kezelések fájdalommentesek és nem járnak felszíni sérüléssel, vagyis bármikor elvégezhető.

CSÚCSMINŐSÉG

Az Alma Q-kapcsolt lézertechnológia kizárólag a kiválasztott rétegben fejti ki hatását és a felette lévő sejtsorokat sérülésmentesen hagyja, ezáltal nincs gyógyulási idő.

Az 5d deep lift kezelés menete

A konzultáció során esztétikai tanácsadónőddel megbeszélitek a kívánt eredményt és közösen fogtok dönteni más kezelések elvégzéséről. Az 5D Deep Lift kezeléssorozat kombinálható DermaClear és/vagy Carbon Peel kezeléssel is a ragyogó, selymesen tiszta bőrfelszín fokozásáért, de az igazán telt és hidratált hatás eléréséhez a SkinBooster Volite-mélyhidratációs, hialuronsavas kezelés is tökéletes választás befejező lépésként.

A kezelés előtt 24 órával már ne használj semmilyen arckrémet, vagy alapozót, 3 nappal előtte pedig ne napozz vagy feküdj be szoláriumba.

Az 5D Deep Lift kezelés exkluzivitása a piacon lévő egyéb lézerekkel szemben a személyre szabhatóságában, fájdalommentességében és kiemelt hatékonyságában rejlik. Mindez az egyedülálló technológiának köszönhető, hiszen a lézerfény a bőr 5 rétegét a kezelés során külön-külön kezeli, egyszerre csak a kezelő által kiválasztott mélységben fejti ki a hatását. A szövetek, sejtek stimulálása csak az adott bőrrétegben történik, vagyis a lézeres kezelés során nem sértjük a bőr teljes felszínét, emiatt a gyógyulási idő a kezelés erejétől függően 1-3 nap, de a kezelés után azonnal sminkelheted a bőrödet.

Korosztálytól függően másra fókuszálunk a kezelések alatt:

20-30 év között az elsődleges cél a bőrfelszín erőteljesebb kezelése, a bőrtextúra, pórusok, pigmentfoltok kezelése és a kollagéntermelés fokozása, enyhébb hatásfokkal a mélyebb rétegekben, illetve erőteljesebb hatásfokkal a bőr legfelső rétegeiben.
30-40 év között a finom ráncok, minimális megereszkedettség kezelésére, a kollagénindukció fokozására a bőr mélyebb rétegeiben, valamint a soft Lifting hatás elérésére fektetjük a hangsúlyt, amit a mély rétegek közepesen erős kezelésével érünk el, emellett azonban a felszíni bőrrétegek kezelése is kiemelten fontos.
40-55 év között a Litfing hatás, ránckezelés, öregségi foltok kezelése a cél.
55 év felett a Deep Lifting hatás az elsődleges cél, amit a mély bőrrétegek erőteljes kezelésével érünk el.

Alma 5d deep lift

Őszi kedvezménycsomag:

*Alma-Q 5D Deep Lift kezeléscsomag (3 Carbonpeel + 3 Alma-Q 5D Deep Lift) ára 315.000 Ft helyett csak 249.000 Ft

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Egyéni igényeid alapján komplex kezelési tervet készítünk a legszebb eredmény elérése érdekében. 

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

Nézz körbe csomagajánlataink között, ahol az egyéni és kombinált kezelések között is kedvező árakon válogathatsz.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció anti-aging specialistánkkal

Konzultáció és kezelés Budapesten

Csomagajánlatok

Alma-Q 5D Deep Lift kezeléscsomag

(3 Carbonpeel + 3 Alma-Q 5D Deep Lift)

249.000 Ft

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Alma 5d deep lift képekben
Van-e kockázat?
Az 5D Deep Lift kezelés nem jár kockázattal. A felső két bőrréteg kezelését követően apró bevérzések lehetnek, melyek alapozóval a kezelést követően azonnal és könnyedén elfedhetők, valamint 3-4 nap alatt felszívódnak. Az első 2-3 napban tartós, erős napsugárzásnak ne tegyük ki a bőrt, illetve szolárium, szauna igénybevétele nem javasolt.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram