NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Lézeres Ajakdúsítás

Szeretnél dús, csábító ajkakat tűszúrás és idegen anyag befecskendezése nélkül?
Időpontfoglalás

Tűszúrás nélküli teltebb, élénkebb színű ajkak

Csábítóan telt ajkakra vágysz? Szívesen kipróbálnád, hogyan néznél ki dúsabb ajkakkal, de ódzkodsz attól, hogy idegen anyagot juttassanak a szádba? Akkor a lézeres ajakdúsítást kifejezetten Neked találtuk ki! Az Alma-Q Lips lézeres ajakdúsítás Magyarországon egyedülálló technológia, amely segítségével tűszúrás és idegen anyag befecskendezése nélkül, látványos hatást érhetsz el a vágyott csókos ajkak irányába, a kezelést követően pedig magabiztos lehetsz!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 év szakmai tapasztalat
Orvos-esztétikai szakorvosok
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legmodernebb lézeres technikák
VERHETETLEN ÁRAK
3 alkalmas csomag – 100.000 Ft Szép Kártya elfogadóhely
FONTOS VAGY
Az orvosi konzultáció díját beszámítjuk a kezelésbe, személyre szabott kezelési terv

Miért válaszd a lézeres ajakdúsítást?

Úgy érzed ajkaid túl vékony ívűek és színük halovány? Szeretnéd, hogy megjelenésük karakteresebbé váljon arcodon? Az Alma-Q Lips lézeres ajakdúsítással hialuronsavas töltés nélkül fokozhatod ajkaid teltségét és színét! A lézeres ajakdúsítás mindemellett csökkenti a dohányzóráncok mélységét és megfiatalítja a száj körüli bőrterületet is! Míg a hialuronsavval történő ajakfeltöltés esetében az anyagot egy fecskendő segítségével juttatják a bőrbe és az ajkak vastagságát, szimmetriáját korrigálják a kezelés során, addig a lézeres ajakdúsítás tűszúrás nélküli módszert jelent, amely elsősorban a kezelést követően teltebb és élénkebb színű ajkakat varázsol. A Magyarországon egyedülálló kezelést Alma-Q lézerrel végezzük klinikánkon, a Pixel technológiának köszönhetően a kezelés fokozza az ajkak pro-kollagén és elasztin termelését. Az ajkak teltségének és színének felerősödése már egy kezelés után azonnal tapasztalható, miközben a kezelés többszöri ismétlése optimális és hosszan tartó eredményt hoz, ezért minden kezeléscsomag 3 alkalmat tartalmaz, melyeket 1-3 hetente ajánlott igénybe venni.

Időpontfoglalás
Lézeres ajakdúsítás

A lézeres ajakdúsítás serkenti a kollagén és elasztin termelést, látványosan fokozza ajkaid teltségét.

Lézeres ajakdúsítás

Azonnali és látványos eredmények, már az első alkalom után is!

Lézeres ajakdúsítás előnyei

“EXPRESSZ” BEAVATKOZÁS

Ebédiő alatt elvégezhető, fájdalommentes kezelés

AZONNALI ÉS LÁTVÁNYOS

Már az első alkalom után látványos változás érhető el

EXKLÚZÍV AJAKDÚSÍTÁSI TECHNIKA

Tűszúrás és idegen anyag
bejuttatása nélkül

FIATALOS AJKAK

Csökken a szájkörüli ráncok mélysége, fiatalodik a bőrfelszín

Lézeres ajakdúsítás menete

Konzultáció specialistával: Minden ember más adottságokkal rendelkezik, és pácienseink különböző motivációkkal érkeznek, ezért a nulladik lépés nálunk mindig a beszélgetés. Először feltárjuk az okokat, a problémát, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt érhessük el, legyen szó vékony ajak, az öregedés jelei, genetikai adottságok vagy aszimmetria megoldásáról. A kezelések kapcsán fontos az edukáció, ezért mindenkit partnerként kezelünk és beavatunk a részletekbe.

A lézeres ajakdúsítás során lézerspecialistád megkezdi a mindössze 10 percig tartó, minimális fájdalommal járó, nem műtéti eljárást, a kezelést követően azonnal folytathatod is a mindennapi aktivitásodat.

KEDVEZŐ BÉRLET AKCIÓ

3 ALKALMAS KEZELÉSCSOMAG: 100.000 FT

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. A díjmentes lézeres ajakdúsítás konzultáció része az Alma-Q Lips kezelés 3 alkalmas bérletben megvásárolható kezeléssorozatnak.

  • Egyedülálló Alma-Q 5D lézeres technológiával végzett ajakdúsítás, tűszúrás nélkül
  • Mindössze 20 PERC, fájdalommentes lézeres kezelés, felszíni sérül nélkül
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Alma-q lézeres ajakdúsítás

100.000 Ft

3 alkalom

Russian Lips hialuronsavas Ajakfeltöltés

99.000Ft

1 alkalom

ÚJDONSÁG: Orvosi Központunkban már a forradalmian új lézeres ajakdúsítást is választhatod a hialuronsavas ajakfeltöltés mellett!

Az Alma-Q Lips lézeres ajakdúsítás Magyarországon egyedülálló technológiája serkenti a kollagén és elasztin termelést, látványosan fokozza ajkaid teltségét, színét, megújítja a száj körüli bőrfelületet is!

Jelentkezz most ajakfeltöltés konzultációra tapasztalt arcszépészeti specialistánkhoz, vagy kérj időpontot a lézeres ajakdúsításra!

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Lézeres ajakdúsítás képekben
Előtte - Utána galéria
Anyagok/Technológia
Alma-Q 5D lézeres technológia.
A kezelést követően azoknál, akik herpeszre hajlamosak vagy korábban már átesetek herpeszfertőzésen, kialakulhat herpesz, illetve duzzanat és enyhe ödéma kialakulhat a száj területén. Abban az esetben, ha korábban már sérült a kezelt felület, előfordulhat, hogy a kezelés eredmény nem lesz egyenletes.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram