Tetoválás eltávolítás

Most AJÁNDÉKOT adunk lézeres tetoválásod mellé!
Nem kell együtt élned egy rosszul sikerült, vagy megunt tetoválással! Egy nem kívánatos tetoválás eltávolítása sosem volt még ennyire egyszerű és kíméletes!

Időpontfoglalás

Kíméletes lézeres tetoválás eltávolítás

A tetoválás évezredekre visszanyúló kulturális örökség és művészeti forma, ami a hétköznapi életünk részévé vált. Egyre kevesebb az olyan munkahely, vagy társasági esemény, ahol nem mutathatjuk meg tetoválásainkat, idővel azonban sok embernek átalakul a véleménye a testét díszítő alkotásokkal kapcsolatban. A tetoválásaiddal kapcsolatos érzéseid azonban változhatnak, akárcsak az életmódod, a bőröd és a személyiséged is. Ráadásul nem egyszer történik meg, hogy már a tetoválás készítésekor sem elégedett az ember: valahogy másra számított, vagy a tetováló nem dolgozott szépen. A végeredményt azonban csakis mi viseljük a bőrünkön. 
Az Alma-Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítás nagyszerű megoldás azoknak, akiknek olyan tetoválásuk van, amelyet már nem szeretnének a minden nap a testükön viselni, látni vagy megmutatni.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
MINŐSÉG
Alma-Q-kapcsolt Nd: YAG kíméletes lézertechnológia
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Online időpontfoglalás

Miért válaszd a tetoválás eltávolítást?

Elrontották a tetoválásodat? Már nem igazán illik hozzád, megváltoztál és nem tükrözi a gondolatiadat, személyiségedet? Máshogyan néz ki a bőröd, „megöregedett” a tetoválásod? Bár a tetoválás nagyszerű módja az önkifejezésnek, gyakori, hogy idősebb korunkban egy bizonyos tetoválással kapcsolatban valamilyen okból megváltozik a véleményünk. Sok esetben a fedőtetoválások nem bizonyulnak jó megoldásnak, hiszen nem takarják rendesen az eredeti művet, esetleg túl nagynak kellene lennie a takarásnak az eredeti tetováláshoz képest. Éppen ezért érdemes átgondolnod a lehetőségeidet! Az Alma-Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolító kezelés segítségével biztonságosan és hatékonyan távolíttathatod el megunt, elrontott tetoválásodat.
A lézer fénytechnológia „szétrobbantja” a bőr különböző mélységeiben lévő festékanyagokat. A kezelés némi hőérzettel, csipkedő hatással jár, de nem okoz égést, sérülést, csak diszkomfort érzettel jár, nem kimondottan fájdalmas. Az Aesthetica Orvosi Központban ügyelünk arra, hogy minél kényelmesebb kezeléseket biztosítsunk Pácienseink számára. Kezelésed eredményét számtalan dolog befolyásolja, függ attól, hogy a tetoválásnak milyen a színe, a festékanyag mélysége, milyensége is. A fehér színpigmenteken kívül minden tetoválás maradéktalanul és hegmentesen eltávolítható, így nem kell ruhával takargatnod többé nem kívánatos tetoválásodat!
Elmondható, hogy a lézeres tetoválás eltávolítás kezelés a legkevésbé invazív eljárásnak minősül és Pácienseink számára is a legkíméletesebb módszer. A Q-kapcsolt Nd:YAG lézeres kezelés eredményeit a kezelés utáni hónapokban észlelheted, az eredmény pedig végleges. 

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Tetoválás eltávolítás a lábszáron
Tetoválás eltávolítás Karda Jármin ajánlásával

Karda Jázmin ajánlásával
Tetoválóművész

“Profizmus, szakértelem és hatékonyság. Az Aestheticában bármely kezelés esetén, a minőség megkérdőjelezhetetlen!”

A lézeres tetoválás eltávolítás előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is erős halványulás érhető el, a végleges eredmény 4-8 kezelés után érhető

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a tetoválás méretétől függően a kezelés 15-20 percet vesz igénybe.

VÉGLEGES MEGOLDÁS

A kezelt területen a festékanyag teljesen szétbomlik és felszívódik, megszünteti a tetoválást.

CSÚCSMINŐSÉG

Az Alma-Q a legmodernebb technológia, a lézerhomogenizáló fej a legkíméletesebb kezelést biztosítja.

A tetoválás eltávolítás menete

A kezelést megelőző szakértői konzultáció során esztétikai tanácsadónőd kérdéseket tesz fel egészségügyi állapotoddal kapcsolatban és felméri az adott tetoválást. Fontos megjegyezni, hogy a fehérrel kevert színeket nem lehet kezelni, mert egyetlen lézertechnológia sem érzékeli a fehéret. A kezelés eredményességéhez az eljárást ismételhetjük 1-4 alkalommal, 6-8 hetente.

A tetoválás eltávolítás során szakértő asszisztensünk az Alma-Q-kapcsolt lézerfej fénytechnológia segítségével szétrobbantja a bőr különböző rétegeiben lerakódott festékanyagot. A kezelés némi hőérzettel, csipkedő hatással, diszkomfort érzéssel jár, de nem okoz égést. A kezelés a tetoválás méretétől függően csupán 15-20 percet vesz igénybe.

A kezelést követően azonnal tapasztalható ödéma, kipirosodás, helyenként (festék töménységétől függően) tűhegynyi bevérzés-vérzés, mely a következő 2-4 napban felszívódik magától nyom nélkül.
Javasoljuk, hogy ebben az időszakban jegeld a bőrödet, használj, bőrnyugtató krémet. Erős kezelés után a bőrpírt követően 2-6 napig pörkösödés, esetenként felszíni varasodás is tapasztalhatsz, amit hámképző, gyulladáscsökkentő krémmel, zselével kezelhetsz.
A maximális hatás és szép, tiszta bőr érdekében fontos, hogy betartsad szakértő asszisztenseink utógondozásról szóló utasításait. Körülbelül két napig tartózkodnod kell a meleg víz, egy hétig a szauna használatától. A kezelések között kiemelkedően fontos, hogy 50+Spf napfényvédőt kenj az adott területre és ne menj szoláriumba. Fontos, hogy a kezelést követően sok folyadékot igyál, mert a szervezet nyirokkeringése és anyagcseréje nagymértékben hozzájárul a festékszemcsék felszívódásához.

Most AJÁNDÉKOT adunk lézeres tetoválás eltávolításODHOZ

Megválnál az elrontott tetoválástól vagy
megváltozott az alakod és már nem úgy mutat, mint korábban? Szabadulj meg tetoválásodtól végleg a lézeres tetoválás eltávolítással!

Kezelésedhez AJÁNDÉK bőrregeneráló és utóápoló krémet adunk, mely hidratálja  és biztosítja az ideális sebgyógyulást!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a tetoválásod nagysága, a bőröd állapota, a festékanyag mélysége és milyensége.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Bőrállapotfelmérés kezelési tervvel

Tetoválás eltávolítás akció

AJÁNDÉK
bőrregeneráló & utóápoló krém

Látványos eredmény már 1-3 kezelés után

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Lézeres tetoválás eltávolítás képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A lézeres tetoválás eltávolítás kezelés a legkevésbé invazív eljárásnak minősül és a betegek számára is a legkíméletesebb módszer, nem jár kockázattal. Erős kezelés után a bőrpírt követően 2-6 napig pörkösödés, esetenként felszíni varasodás is előfordulhat. Ezeket a külső tényezőket hámképző, gyulladáscsökkentő krémmel, zselével lehet kezelni. A beavatkozás nem igényel gyógyszeres utókezelést, és a teljes gyógyulás napokon belül tapasztalható.

Foglalj időpontot online díjmentes konzultációnkra!

Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram