Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Arcfiatalítás és bőrmegújítás

Szépségmaximalizálás, bőregészség és bőrminőségjavító kezelések a prevenciós orvos-esztétikai
kezelésektől a csúcstechnológiás lézeres anti-aging kezelésekig

Időpontfoglalás

Válassz a legmodernebb arcfiatalító és bőrminőségjavító kezelésekből!

Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától elkísérjük a prevenciós orvos-esztétikai, orvos-kozmetológiai kezelésektől a csúcstechnológiás lézeres ablatív és non-ablatív anti-aging eljárásokig: injekciós ránckezelés, ránc- és arcfeltöltés, ill. lézeres arcfiatalító és bőrmegújító kezelések, műtét nélküli szemhéjplasztika. 

Szeretnéd tudni, hogy állna a hialuronsavas ajak - és ráncfeltöltés, injekciós ránckezelés?

Próbáld ki az Aesthetica Szépségszimulátort, amely mesterséges intelligencia segítségével hozza ki a maximumot természetes arcvonásaidból! Gyors és egyszerű, csak pár kattintás és küldjük a saját kezelési terved!

Próbáld ki a Szépségszimulátort ingyenesen, pár másodperc alatt!

Ablatív kezelések

Bőrfelszíni sérüléssel járó mikrotűs és lézeres kezelések. Azonnali eredményt hozó kezelések rövid felépülési idővel. 

Komplex lézeres anti-aging, bőrmegújítás, hegkezelés.
Részletek

Non-ablatív kezelések

Bőrsérüléssel nem járó IPL és lézeres kezelések, a bőr minőségének javítására. Látványos eredmények gyógyulási idő nélkül. 

Rosacea, pigmentfolt, akné, hajszálér és megereszkedett bőr kezelése.
Részletek

Orvos-esztétikai kezelések

Prevenciós és arcszépészeti eljárások, az arc műtét nélküli esztétikai korrekciójára, az arc harmonikussá tételére.

Hialuronsavas arcformázás, ránc- és izzadáskezelés, szálbehúzás és bőrminőség javítás.
Részletek

Orvos-kozmetológiai kezelések

Bőrfiatalító és bőrszerkezet javító kezelések, a bőr egészségének és minőségének fokozására. 

Aknés, tág pórusú, élettelen és fakó bőr kezelésére.
Részletek

ARCFIATALÍTÁS ÉS BŐRMEGÚJÍTÁS

Ablatív kezelések

Az ablatív lézeres eljárások a bőrfelszín megújítására nyújtanak rendkívül hatásos kezelési lehetőséget. Az ablatív kezelések a bőr felszíni rétegének erőteljes hámlasztásával, ezáltali újra struktúrálásával garantálnak látványos eredményt. Kifejezetten alkalmas egyenetlen, érdes, fakó bőrfelszín, finom ráncok, tág pórusok, felszíni pigmentfoltok és akné után visszamaradó felszínesebb hegek kezelésére. Az ablatív kezelések hatására kialakuló fokozott bőrregeneráció eredményeképp felgyorsul a bőr megújulási folyamata, az így felszínre kerülő bőrfelület látványosan egységesebb, simább, egészségesen üdébb bőrképet nyújt.

Non-Ablatív kezelések

Non-ablatív lézeres kezeléseinkkel – a bőr felületi sérülése nélkül – hatékonyan kezelhetőek a leggyakoribb, azonban sokszor a legnagyobb kihívást jelentő bőrproblémák, mint például a pigmentfoltok, értágulatok, rozacea, és a mélyebb, atrófiás hegek. Emellett rendkívül hatásos módon stimulálhatjuk a megfelelő rétegekben az új kollagén termelődését, mely a bőr feszességéért, szerkezeti egységéért, tónusának javulásáért felelős, így non-ablatív módon kezelhetők a mélyebb ráncok és a bőr megereszkedése is. A kezelések nagy előnye továbbá, hogy nem jár felépülési idővel, ahogy különösebb kellemetlenséggel, fájdalommal sem.

ORVOS-ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

A különféle orvos-esztétikai beavatkozások ma már lehetőséget nyújtanak, arra, hogy minimál invazív módon, tehát vágás és műtét nélkül látványos eredményeket érjünk el szépészeti és anti-aging területen. Injektálható, hialuronsavas töltőanyagokkal például kiemelhetjük az arc előnyös vonásait, egyúttal feltölthetjük a mélyebb ráncokat, redőket, barázdákat, volumenizálhatjuk a tartását vesztett arcbőrt. Az idővel egyre elmélyülő mimikai ráncok botulinum toxin alkalmazásával kisimulnak, a felszívódó szálak emelő hatásának segítségével pedig eredményesen kezelhetjük az arc megereszkedését is.

ORVOS-KOZMETOLÓGIAI KEZELÉSEK

A fiatalos és esztétikus megjelenés elengedhetetlen része, hogy bőrünk minőségével is foglalkozzunk. Erre nyújtanak lehetőséget orvos-kozmetológiai, bőrminőség javító kezeléseink, amelyek a bőr egészséges funkcióinak támogatását, erősítését célozzák meg. Szolgáltatásaink az elérhető leginnovatívabb technológiákat és a legmagasabb minőségű hatóanyagokat ötvözik. Aktuális bőrállapottól függően kínálunk bőrminőség javító kezeléseket, mint például mezoterápiás, skinbooster kezelések, oxigenizáló arckezelések és mikrotűs rádiófrekvencia.

Miért az Aesthetica Orvosi Központ?

Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától kísérjük el a prevenciós orvos-kozmetológiai, lézeres kezelések és a korral változó bőrápolási protokollokon át az invazív, plasztikai beavatkozásokig.
700
elvégzett végleges lézeres szőrtelenítés kezelés
10000
injekciós arcfiatalító kezelés prémium hatóanyaggal
16000
elvégzett csúcstechnológiás lézeres bőrmegújítás
8000
mellplasztika prémium minőségű implantátummal

21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS GÉPPARK

Lumenis Lasers
Végleges lézeres szőrtelenítés
piacvezető diódalézeres technológiával
Alma Lasers
High-Tech lézeres bőrfiatalítás és bőrmegújítás bármely testrészen
Mentor
Prémium MemoryGel™ mellimplantátum örök termékcsere garanciával
Juvéderm
Prémium kategóriás hialuronsav töltőanyag a tökéletes arcformázáshoz

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram