1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Combplasztika

Egy lépés a magabiztosabb jövőbe!
Most 150.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Feszesebb, formásabb combok azonnal

Mindenkinek lehet takargatnivalója, de nem kell, hogy ez így is maradjon. A felszabadult magabiztosság neked is jár: télen, nyáron, rövidnadrágban, szűkebb ruhában. A combok különös jelentőséggel bírnak, a fiatalság, egészség, életerő kiemelkedő szimbólumai. Ha szeretnéd a felső lábszárak formáját feszesebbé és vékonyabbá tenni, de edzéssel nem érted el a kívánt eredményt, engedd, hogy segítsünk a combplasztika megoldásával.
A fogyás, a nem megfelelő testmozgás, a terhesség vagy korábbi műtétek is okozhatják a combok bőrének megereszkedését, lefogyhatatlan zsírszövetek kialakulását. Ez nemcsak esztétikai és önbizalmi problémát jelenthet pácienseink számára, hanem mindennapi kényelmetlenséget is.
A plasztikai sebész által végzett beavatkozás ideális azoknak, akik hatékony műtéti technikával, gyors és látványos eredményt szeretnének elérni.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a combplasztikát?

Vastagnak érzed combjaidat, esetleg meglazult a bőröd és nem érzed jól magad azokban a ruhákban, amiket a legszívesebben hordanál? A combok feszességének csökkenése és a lefogyhatatlan zsírfelesleg gyakori a fogyókúrázó nők és férfiak körében is. A bőr rugalmasságának csökkenése pedig az öregedés természetes velejárója.
A plasztikai sebész által végzett combplasztikával eltávolítható a felesleges bőr és a makacs zsírpárnák is, korrigálható a combok feszessége. Mindaddig, amíg elkötelezett vagy az egészséges életmód és a testsúlyod megtartása mellett, a combplasztika kiváló módja a vágyott karcsú és formás combok visszanyerésének.
A műtét eredménye azonnal látható, jól kombinálható más beavatkozásokkal, például fenékplasztikával.
Szakértő plasztikai sebészeink által végzett kezelések, a legmodernebb műtéti technikák és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A combplasztika előnyei

GYORSASÁG

Eredménye azonnal látható, formás, feszes combjaid lesznek a műtét után.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

MINŐSÉG

Budai magánklinika, exkluzív környezet.

KOMBINÁLHATÓ

Lehetőség van egyszerre több kezelés elvégzésére.

A combplasztika menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: A combplasztikai eljárás során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadód. Az első konzultáció alatt átbeszélitek milyen típusú beavatkozást fog orvosod végezni attól függően, hogy milyen területeket és problémákat korrigál az eljárás.

Műtéti eljárás: A műtét előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadód segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben.
A maximum 2-3 órás, altatásos műtétre intenzív ellátással is rendelkező budai magánklinikánkon kerül sor. A combplasztika során plasztikai sebészed eltávolítja a felesleges, megereszkedett bőrt és zsírt a combokról. Mini plasztika esetén, a vágás harántmetszésben, a comb és a bikinivonal kereszteződésénél helyezkedik el. A klasszikus combplasztika ennél nagyobb területet foglal magába, a T vagy L formájú vágás az ágyéktól a fenék áthajlásába vezet.
A combplasztikát követően 2 éjszakát kell a klinikánkon töltened, exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobában.
Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Combplasztika után: A műtét végén azonnal egy speciális szorítóruhát helyeznek fel a combodra, mely a műtétet követő néhány hétben segíti a biztonságos felépülést. A műtét utáni első pár hét után fokozatosan visszatérhetsz a mindennapi mozgáshoz. A műtéti heg maradandó, de az idő múlásával halványodik, így csak egy vékony vonal marad, amelynek alakja és hossza a műtéti vágás típusának megfelelően alakul.

150.000 FT ÉRTÉKŰ EXTRA AJÁNDÉKKAL!

RÉGÓRA ÁLMODSZ VONZÓ KÜLSŐRŐL?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

A 150.000 Ft-os EXTRA AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő és műtét utáni lézeres hegkezelés (3 alkalom)
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat (1 éven belül)
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

150.000 Ft
értékű extra ajándékkal

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
Fontos tudni, hogy mint minden sebészeti beavatkozás, így a combplasztika is járhat kockázattal. Ilyen kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, savóképződés, altatással szembeni túlérzékenység, gyulladás, keloidos hegképződés, aszimmetria, bőr érzékenységének megváltozása.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram