Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

NIR infravörös kezelés

Mondj búcsút a megereszkedett arcnak és válaszd az infravörös fénnyel végzett bőrfeszesítést!
Időpontfoglalás

Mondj búcsút a megereszkedett arcnak és válaszd
 az infravörös fénnyel végzett bőrfeszesítést!

Bőrünk idővel veszít feszességéből és rugalmasságából, az arcvonások elkezdenek megereszkedni, majd megjelennek az első apró ráncok is. Bár az öregedés természetes dolog, számtalan tényező befolyásolhatja a gyorsaságát, ilyen például az UV-sugárzás, a nagyvárosi élet környezeti tényezői, illetve a nem megfelelő életmódbeli szokások is. De mit tehetünk annak érdekében, hogy bőrünk ismét feszes, telt és ragyogó legyen? Az orvos-kozmetológia legújabb szupersztárja, a NIR infravörös bőrfeszesítő kezelés egyszerű és könnyű megoldást kínál! A legmodernebb, Alma Lasers által kifejlesztett berendezéssel végzett kezelés a bőr legmélyebb rétegeiben, mégis kíméletesen fejti ki hatását, így az infravörös fény által generált hő extrém mértékben fokozza a kollagén termelést, a kezelt terület pedig visszanyeri fiatalosságát és feszességét.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
HIGH-TECH MINŐSÉG
Csúcstechnológiás Alma Lasers NIR infravörös technológia
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás
Kedvező csomagajánlat
FONTOS VAGY
Kifejezetten rád szabott
kezelési terv

Miért válaszd a NIR infravörös bőrmegújító kezelést?

Az orvosi gyógyászatban is alkalmazott infravörös fény pozitív hatásai nemcsak ezen a területen mutatkoznak meg, hanem az öregedés látható jeleinek kezelésében is kiemelkedő hatékonysággal bír. A kezelés azonnali eredményekkel jár: kisimítja a ráncokat, látványosan javítja a bőr textúráját, ráadásul feszessé varázsolja a megfáradt, megereszkedett vonásokat. A bőr legmélyebb rétegeinek kezelésével, valamint a bőr feszességéért felelős kollagén szerkezetének regenerálásával képes visszaállítani a bőr természetes tónusosságát és feszességét. Mi a fiatalos vonások elérésének titka? A kezelt területen bekövetkező nagymértékű kollagén termelés a NIR által generált hőhatásnak köszönhető, ami fájdalom és bőrkárosodás nélkül képes a bőr teljes megújítására. Már az első kezelést követően puhább, fiatalosabb bőrre számíthatsz, az eredmények pedig csak fokozódnak az idő múlásával a kollagén termelés hosszú távú növekedése által. A NIR infravörös bőrmegújító kezelés által látványos változásokat tapasztalhatsz az arc és a nyak területein, de szinte bármelyik testrész fiatalítására alkalmazható.
Kinek ajánljuk a NIR kezelést? Ha elfoglalt vagy, ez a Neked való bőrmegújító eljárás, hiszen alkalmanként csupán 30 percet vesz igénybe. A legjobb választás a 30-45 éves korosztály számára, akik enyhe megereszkedettséget tapasztaltak, szeretnének kényelmes és tartós megoldás által feszesíteni vonásaikat és megújítani bőrüket.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

A NIR infravörös bőrfeszesítés előnyei

LÁTVÁNYOS, AZONNALI EREDMÉNYEK

Már az első kezelés után megváltozik a bőr textúrája, az extrém mértékű kollagén termelés pedig hosszú távú, látványos eredményeket biztosít.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként csupán 30 percet vesznek igénybe a kezelések, igazi „lunch-time” bőrmegújítás, amelyet akár az ebédszünetedbe is beilleszthetsz.

NINCS FELÉPÜLÉSI IDŐ

A kezelések a bőr mélyebb rétegeit is megújítják fájdalom és felépülési idő nélkül, így azonnal visszatérhetsz mindennapi tevékenységeidhez.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A világ egyik vezető lézercége, az Alma Lasers által kifejlesztett modern, infravörös fényt használó technológia.

A NIR infravörös kezelés menete

A kezelés első lépése a személyes konzultáció, amely során esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek, hogy milyen eredményekre számíthatsz, illetve melyik kezeléscsomagunk illeszkedik leginkább személyes céljaidhoz. Az Aesthetica bőrápolási protokollja több lépésből áll, amelynek első lépése a tisztítás, így a bőrödet megfelelően előkészítjük a NIR kezeléshez.
A kezelés megkezdése előtt speciális szemüveget adunk a szemed védelme érdekében, majd a bőr megfelelő előkészítése után lézerspecialistánk megkezdi a NIR kezelést, amely körülbelül 30 percet vesz igénybe, így kényelmesen beillesztheted mindennapjaidba. A kezelés során hűsítő gélt alkalmazunk, így az infravörös fény által generált hőhatás csupán enyhén érzékelhető. Mivel a NIR infravörös kezelés non-ablatív orvos-kozmetológiai kezelés, így nem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal, kellemes meleg érzetet nyújt, akár relaxációra is alkalmas. A kezelés során lézerspecialistánk a kezelőfej folyamatos mozgatása által biztosítja a kellemes és hatékony kezelést. Nem kell felépülési idővel számolnod, azonnal visszatérhetsz a munkába vagy a mindennapi tevékenységeidhez, csupán átmeneti vörösség jelentkezhet az infravörös kezelés utáni 24 órában, ennek oka pedig az infravörös fény által generált hőhatás.
Már az első alkalom után látható a kezelés eredményessége, a bőr feszesebbé és tónusosabbá válik, azonban a maximális eredmények eléréséhez minimum három alkalmas kúrát javaslunk, valamint elérhető hat alkalomból álló csomagajánlatunk is, amely során az utolsó alkalmat ajándékba kapod. A kezeléseket 3-4 hetes időközönként végezzük a bőröd igényeitől függően. Az extrém kollagén termelés eredményeképp a kezelés hatása a kezelést követő 2-3 hónapban fokozódik, folyamatos javulást érzékelhetsz a bőröd minőségében.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

NIR infravörös kezelés csomagajánlat

5+1 csomagajánlat: 6 alkalmas kezeléscsomag csupán 150 000 Ft-ért!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Egyéni igényeid alapján komplex kezelési tervet készítünk a legszebb eredmény elérése érdekében.
Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

Nézz körbe csomagajánlataink között, ahol az egyéni és kombinált kezelések között is kedvező árakon válogathatsz.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció anti-aging specialistánkkal

Konzultáció és kezelés Budapesten

CSOMAGAJÁNLATOK

NIR infravörös kezeléscsomag
3 alkalom vagy 6 alkalom

90 000 Ft vagy
150 000 Ft

Fizetési lehetőségeink: Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
NIR infravörös kezelés képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A NIR infravörös fénnyel végzett kezelés nem jár kockázattal. A kezelés során meleg érzés tapasztalható, majd a kezelést követően körülbelül 24 óráig bőrpír jelentkezhet a kezelt terülten. A kezelést követően a szauna, szolárium használata nem ajánlott minimum 48 óráig.
Időpontfoglalás

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram