NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Budapest

AESTHETICA ORVOSI KÖZPONT

Címünk:
1133 (13. kerület) Budapest,
Váci út 76. Capital Square II. torony 2. emelet
GPS Koordináta: 47°31’30″N 19°3’47.1″E

Elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: (+36 1) 374 60 60
SMS-szám: (+36 20) 550 20 20
E-mail: info@aesthetica.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – csütörtök: 07.00 – 20.00
Péntek: 8.30-18.30
Szombat: 07.30 – 17.30 (kéthetente)
Ügyfélszolgálat: 08.00 – 18.00 (hétköznapokon)

...
Aesthetica megközelíthetőség
Beléptetési rendszer a Capital Square irodaházban

Capital Square Irodaház recepcióján biztonsági okokból meg kell adnod a neved. Amennyiben nincs előre egyeztetett időpontod, be kell mutatnod a személyi igazolványodat. A recepción minden alkalommal egy műanyag belépőkártyát kapsz, amely nyitja a recepció utáni kaput. A liftben érintsd a kártyád a piros fényhez, majd nyomd meg a 2-es gombot (2. emelet).

Parkolás azAaesthetica Orvosi Központban

Az Aesthetica Orvosi Központ a Capital Square Irodaházban található, így az irodaház biztonságos mélygarázsban parkolhatod le az autódat! Lejárat a Visegrádi utca 81. szám felől érhető el.

A parkolás díja automatánál egyenlíthető ki, ÁFÁ-s számlát a főportán tudnak kiállítani.

Tömegközlekedés

A Capital Square Irodaházban kialakított Aesthetica Orvosi Központ jól megközelíthető tömegközlekedéssel is. Az Aesthetica közvetlen közelében az M3 Dózsa György úti metrómegálló, a 75-ös és 79-es troli Dózsa György úti megállója található.

...

Ők is az Aestheticat választották

OCZELLA ESZTER MISS EARTH HUNGARY 2016, IFBB BIKINI PRO VERSENYZŐ “Modellként és fitness versenyzőként folyamatosan igyekszem a legtöbbet kihozni a testemből, akárcsak a bőrömből, amihez az Aesthetica Csapatának segítsége elengedhetetlen. A két kedvenc kezelésem a SkinDual kezelés és a SkinBooster Volite kezelés, ez utóbbi gyönyörűen feltölti a szigorú versenydiéták és vízhajtás során kicsit megfáradt bőröm.”
Tovább
Oczella Eszter ajánlásával

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram