NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Saját zsírral történő feltöltés

Szeretnél újra fiatalosan telt arcvonásokat?
Időpontfoglalás

Hozd ki a legtöbbet saját testedből

Mindegy hány éves vagy, lehet egészséges, kicsattanó az arcod! A titok a saját testedben rejlik. Semmi mesterséges, idegen anyag, csak egy megoldás, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Az arc korral járó, természetes változásaival mindannyian szembesülünk. Az öregedés során fokozatosan csökken az arc zsírtömege, ami az orcák és szemek beeséséhez, a ráncok mélyüléséhez vezet. A saját zsírral történő feltöltés egy olyan technika, amely során plasztikai sebészeink a testben lévő nem kívánt zsírokat használják az arc feltöltésére és kontúrozására.
Az arcfeltöltés saját zsírral a legtermészetesebb módja az arc fiatalításának, hiszen a saját testedből pótolja éppen azt, ami az öregedés során elveszik.
Szeretnéd megállítani, és kicsit visszaforgatni az idő kerekét?

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Tanácsadás a folyamat minden szakaszában
Folyamatos utógondozás a műtét után

Miért válaszd a saját zsírral történő feltöltést?

Gyakran kérdezik meg tőled, hogy fáradt vagy? Sokan azt gondolják idősebb vagy a korodnál? Elmélyültek az orr és szem melletti ráncaid?
Ha szeretnéd visszanyerni arcod fiatalos teltségét, bőröd rugalmasságát, és az arcfeltöltés saját zsírral természetes, ugyanakkor igen látványos eredményt érhet el.
Ezzel a helyi érzéstelenítésben végzett eljárással feltölthető a középarc, a szemöldök közötti haragos ránc, az orr melletti, úgynevezett nasolabilis ránc, valamint az alsó szemhéj területe is.
A idegen anyag felhasználása nélküli eljárás során nem kell tartani allergiás reakciótól, túlérzékenységtől, hiszen csak a saját testzsírt használjuk a feltöltésre. Nincs szükség nagy mennyiségű zsírra, így a beavatkozást nem kell összekötni nagyobb területek zsírleszívásával, elég csak a szükséges mennyiség eltávolítása, például fenék, csípő vagy a has területéről.
Érdemes a plasztikai sebész által végzett saját zsírral történő feltöltést választanod, ha gyors arcfiatalítást és telt, éles arcvonásokat szeretnél.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A saját zsírral történő feltöltés előnyei

TERMÉSZETES HATÁS

Nincsenek műtéti hegek, a beavatkozás után bőröd pár nap alatt regenerálódik.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

GYORSASÁG

A helyi érzéstelenítéssel végzett saját zsírral történő feltöltés gyors, és eredménye azonnal látható.

KOMBINÁLHATÓ

A maximális eredmény érdekében lehetőség van egyszerre több kezelés elvégzésére is.

A saját zsírral történő feltöltés menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: A saját zsírral történő feltöltés során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadód. Az első konzultáció során átbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, érdemes-e kombinálni más arcfiatalító beavatkozással.

A plasztikai sebészet során: A helyi érzéstelenítéses, saját zsírral történő feltöltésre exkluzív környezetben, budai magánklinikánkon kerül sor. Saját zsír átültetése során plasztikai sebészünk úgy távolítja el a zsírsejteket, hogy a lehető legkevésbé sérüljenek, hiszen a legjobb eredmény eléréséhez kisebb, sértetlen zsírsejtekre van szükség. Az előkészületeket követően plasztikai sebészed beinjekciózza a korrigálandó területre, majd kíméletes masszázzsal egyenletesen eloszlatja arcodon a feltöltött zsírt.

Saját zsírral történő feltöltés után: Fontos, hogy a kezelt területet a beavatkozás után néhány napig óvd az erős gesztikulációtól, dörzsöléstől, masszázstól. Területtől függően a befecskendezett zsírsejtek 20-80%-a felszívódik majd. Amennyiben szükséges, úgy a kezelés után pár héttel ez a mennyiség korrigálható.

250.000 ft értékű plasztika kedvezménycsomag!

Formásabb, teltebb mellekre vágysz?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

  • - 100.000 Ft árengedmény: az altatásos plasztikai műtétek árából
  • AJÁNDÉK két alkalmas hegkezelés
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR) vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

250.000 Ft
értékű kedvezménycsomag

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van kockázat?
A saját zsírral való feltöltés esetén nem jellemző a komplikáció, szövődmény kialakulása. A szervezet saját szövetét juttatjuk vissza az arc ráncaiba, ezért allergiás reakció nem fordulhat elő. Duzzanatok, bevérzések megjelenhetnek a kezelt területen, amik egyéni hajlamtól függően csak néhány napig láthatók.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram