NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Policisztás ovárium szindróma (PCOS) és inzulinrezisztencia (IR) kezelése

Policisztás ovárium szindróma (PCOS) és inzulinrezisztencia (IR) kezelése
Szerezd vissza egészségedet és maximalizáld szépségedet személyre szabott terápia keretében!
Időpontfoglalás

Mit tehetsz az egészségedért és a szépségedért, 
ha PCOS-sel vagy IR-rel küzdesz?

A policisztás ovárium szindróma (PCOS) egy olyan gyakori, genetikailag meghatározott, több szervrendszert is érintő betegség a nők körében, amely sokszor inzulinrezisztenciával (IR) is párosul. A PCOS bár együtt jár a petefészkek cisztás megjelenésével, nem minden esetben beszélhetünk PCOS-ről cisztás petefészek jelenléte esetén. A PCOS sokkal komplexebb állapot, amely nemcsak cisztákkal, hanem hormonális egyensúlyzavarral, inzulinrezisztenciával és ebből kifolyólag számtalan kellemetlen tünettel jár együtt. A férfi nemi hormonok emelkedett szintje hajhullást, hajritkulást okozhat, emellett extrém mértékű, akár az arc területén is jelentkező szőrnövekedést is eredményezhet a betegség. A PCOS-sel karöltve megjelenő inzulinrezisztencia gyakran súlygyarapodáshoz, majd elhízáshoz vezethet, ami nemcsak más tünetek erősödését, hanem az önbizalom nagymértékű csökkenését is okozhatja. Mit tehetsz, ha inzulinrezisztenciával, illetve policisztás ovárium szindrómával küzdesz? A teljes életmódváltás és a személyre szabott esztétikai kezelések segítenek visszaállítani egészségedet, valamint visszanyerni önbizalmadat!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett orvosok
INNOVATÍV ELJÁRÁSOK
A legmodernebb életmódorvostani és táplálkozásterápiás eljárás
KEDVEZŐ ÁR
Személyre szabott csomagajánlatok
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a PCOS és IR komplex kezelését?

A policisztás ovárium szindróma és az inzulinrezisztencia kezelése komplex megoldást igényel, amelynek legelső lépése a diagnózis felállítása. Az Aestheticában nőgyógyászati magánrendeléssel, valamint laborvizsgálatok széles skálájával biztosítjuk, hogy minden szükséges információ a kezedben legyen, ezáltal pedig megkaphasd a Számodra tökéletes kezelést. PCOS és IR esetén szakértő orvosunk a Harvard Egyetemen tanult életmódorvoslást és orvosi táplálkozásterápiát alkalmazza. Az orvostudományban széles körben elismert táplálkozásterápia csökkenti a hormonális egyensúlyhiány tüneteit, segít az inzulinrezisztencia megszüntetésében, valamint az egészséges és hosszútávon tartható életmód kialakításában is. Ennek következtében a PCOS során gyakran jelentkező túlsúly leadása is könnyűvé válik, éhezés nélkül alakíthatod át testedet és szabadulhatsz meg a feleslegtől. A komplex kezeléscsomag személyre szabott táplálkozásterápiából, valamint az erre épülő egyéb életmód tényezők optimalizálásából áll: a kezelés részét képezi a mozgásterápia, a stresszkezelés, valamint a kognitív pszichoterápia is. A komplex terápiával nemcsak egészségedet nyerheted vissza, hanem önbizalmadat is, a megfelelő életmód kialakításával ráadásul növelheted az esztétikai kezelések eredményességét. Például a lézeres szőrtelenítés, a lézeres hajterápia, illetve az alakformáló kezelések is fokozott hatékonysággal rendelkeznek, ha a tünetek nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is megfelelően kezelve vannak. Összetett, személyre szabott kezelési protokollunk segítségével pár hét alatt visszanyerheted önmagadat, valamint kihozhatod a maximumot egészségedből és szépségedből is.

Időpontfoglalás

Dr. Majorosi Emese
Háziorvos, életmód coach

"Sok éves egészségügyi és a betegekkel szerzett tapasztalataim vezettek el az USA-ba, a Harvard Egyetemre, ahol egyedülálló képzés keretében tanultam meg az életmódorvoslást."

PCOS és IR kezelés előnyei

Hormonális egyensúly visszaállítása

A komplex táplálkozásterápia és életmódorvoslás hatására a szervezeted hormonális egyensúlya visszaáll, tüneteid pedig megszűnnek.

Komplex kezeléscsomag

Mindenre kiterjedő életmódorvoslás, amellyel nemcsak egészséges, hanem hosszú távon is tartható életmódot alakíthatsz ki.

Teljes nyomon követés

A legelső perctől kezdve melletted vagyunk egészen addig, ameddig új életmódod már rutinná válik Számodra.

Egészség és szépség egyszerre

Megfelelő életmódod segít az esztétikai kezelések eredményességének fokozásában, így nemcsak egészségedet, hanem önbizalmadat is visszanyerheted.

A PCOS és IR kezelés menete

A komplex táplálkozásterápia 3 és 5 alkalmas csomagok keretében vehető igénybe, a 30-40 perc időtartamú konzultációs alkalmakra 2-4 hetente kerül sor. A kezelés legelső lépése minden esetben a konzultáció, amely során életmódorvosunk feltárja a problémát és felállítja a diagnózist. A konzultációra táplálkozási naplóddal és előzetes orvosi leleteiddel érkezz, így megfelelő képet kaphatunk egészségügyi állapotodról. első Minden konzultációs alkalom során, így az első alkalommal is Bio Impedancia Analízist (BIA), vagyis testösszetétel mérést végzünk, amely átfogó képet ad a test zsír-izom összetétele mellett a szervezet anyagcseréjéről is. Az átfogó vizsgálatot követően, a diagnózis felállítása után a céljaidhoz igazodó, személyre szabott kezelési tervet alakítunk ki, amelyhez szükség esetén további labordiagnosztikai vizsgálatokat is javasolhatunk.
A további terápiás ülések során életmódorvosunkkal átbeszélitek az eredményeket és a tapasztalatokat, valamint a táplálkozási naplódat is. A terápia részét képezik a kiegészítő szolgáltatások is, például a stresszkezelési gyakorlatok, valamint a mozgási terv készítése is, amelyek sokszor elengedhetetlen részét képezik az életmódváltásnak. Az utolsó terápiás alkalom során megbeszéljük a fenntartó kezelések célját és mikéntjét is annak érdekében, hogy hosszú távon is tartható életmódot alakítsunk ki.

Időpontfoglalás

Csomagajánlatok

Személyre szabott, 3-5 alkalmas táplálkozásterápiás csomagok kedvező áron.

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Személyre szabott kezelési terv alapján alakítjuk árainkat, a PCOS és IR kezelésére kidolgozott táplálkozásterápiát kedvező csomagajánlataink keretében veheted igénybe.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

24.900 Ft
Életmód konzultáció - 40 perc

Konzultáció Budapesten

Fizetési lehetőségeink: Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás
Időpontfoglalás

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram