NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

A láb ereinek kezelése lézerrel

Szabadulj meg végleg a lábaidon található zavaró, sötét vonalaktól fájdalommentesen lézeres érkezelésünkkel!
Időpontfoglalás

Esztétikai és egészségügyi probléma

Már egy ideje nem mersz rövidebb szoknyát, vagy ruhát felvenni? Zavarnak a vékony, sötét erek, amelyek pókhálóként szövik be a lábaidat? Szabadulj meg tőlük lézeres kezelésünkkel!
A lábon található erek, vénák és hajszálerek nemcsak zavaró esztétikai problémát jelenthetnek, hanem idővel akár egészségügyi panaszokat is okozhatnak. Éppen ezért érdemes minél előbb kezelni őket, ezzel megelőzve az esetleges komplikációs kialakulását, így nemcsak a szoknyáidat veheted elő újból a szekrényből, hanem az aggodalmaidat is elfelejtheted.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
Magas minőség
Lumenis lézertechnológia
Személyre szabható beállítások
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a láb ereinek lézeres kezelését?

A nem kívánatos erek lézeres kezelése elképesztően gyors és hatékony eljárás, amelynek köszönhetően a lábon található, esztétikai problémát okozó erek már akár egy kezelést követően véglegesen eltüntethetők. A lézeres érkezelés teljesen biztonságos, amely során személyre szabott beállításokkal lehetséges az erek gyengéd elhalványítása, hatására a bőr egyenletessé válik, a zavaró sötét vonalak pedig eltűnnek. A lézeres kezelés során a lézerimpulzusok leadása az erek vonalait követi, a lézer energiáját pedig az azokban található vér nyeli el, az így keletkezett hőtermelés hatására az érfal elhal, majd összehúzódik, míg az azt körülvevő szövetek nem sérülnek. A test természetes folyamatai során az ér szövetei észrevétlenül távoznak a szervezetből.
A láb ereinek lézeres kezelése során felépülési idő és fájdalom nélkül tüntetjük el a hajszálereket, vagy akár a szembetűnő érhálózatokat is a lábaidról a csúcstechnológiás Lumenis M22 lézer és szakértő lézerspecialistáink segítségével!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
hajszálérkezelés előtte utána fotó
Lézeres hajszálér kezelés

LÉZERES ÉRKEZELÉS ELŐNYEI

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK

Már egy kezelés után látványos változást tapasztalhatsz, az erek elhalványodnak, összehúzódnak.

GYORS KEZELÉSEK

A kezelés könnyedén beilleszthető mindennapi életedbe, alkalmanként maximum 30 percet vesz igénybe.

VÉGLEGES MEGOLDÁS

A lábon található erek, hajszálerek a kezelés hatására végleg eltűnnek.

CSÚCSMINŐSÉG

A láb ereinek kezeléséhez a legmodernebb lézertechnológiát, a Lumenis M22-t használjuk.

A lézeres érkezelés menete

Konzultációnk keretében felmérésre kerül egészségügyi állapotod és tájékoztatunk a kezelés menetéről, valamint a kezelést kizáró gyógyszerekről.
A kezelést szakképzett lézerspecialistánk végzi, aki a terület felmérése után vénascanner segítségével berajzolja a kezelendő erek vonalát. A kezelést segítő gél felkenése után az erek vonalait követve lézerimpulzusokat ad le, a magas hőhatás miatt az érfalak összehúzódnak. Általában többször, több szögből kell a lézerrel áthaladni az erek felületén a maximális eredmény érdekében. A lézeres kezelés során enyhe szurkáló vagy meleg érzést tapasztalhatsz csupán. A kezelést követően nagyjából egy hónapig folyamatosan csökken az erek körmérete, majd végül az elhalt érszövetek távoznak a szervezetből. Közvetlenül a kezelés után nyugtató krémmel kenjük be a kezelt felületet és hűtést is alkalmazunk, amit Te is megtehetsz otthon 5-6 napig a kezelés után. A kezelést követően bőrpírt vagy ödémát is tapasztalhatsz, nagyobb kiterjedésű érhálózat kezelésekor kompressziós zokni vagy harisnya használata is javasolt kezelést követően. Az átmeneti pirosság maximum 24 óráig jelentkezik, azonban fontos, hogy a kezelt érhálózat 48 óráig sötétebbnek tűnhet, de ez természetes. A kezelést követően pár hétig nem javasolt szauna vagy szolárium használata.

Díjmentes konzultáció

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A kezelést egy konzultáció előzi meg, mely során személyre szabottan, a saját problémáidnak megfelelően állítunk össze személyre szabott kezelési tervet. Kezelésed költségeit módosíthatja a kezelt terület nagysága. Az előzetes konzultáció díját a kezelés árából levonjuk.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
A láb ereinek lézeres kezelése során minimális eséllyel előfordulhatnak mellékhatások, melyek általában átmeneti jellegűek: a kezelés bizonyos mértékű kellemetlenséggel járhat és égő érzés keletkezhet, bőrpír, ödéma, bronzos megjelenés, égési sérülések fordulhatnak elő. A kezelést követően a bőr kiszáradhat és viszkethet, a bőr pigmentációja megváltozhat, hipo– vagy hiperpigmentáció léphet fel, valamint nagyon ritkán, de előfordulhat hegesedés. Előfordulhatnak a kezelést kizáró okok, ezért fontos, hogy alaposan és őszintén válaszolj a tanácsadónőd kérdéseire a konzultáció során.

A kizáró okok lehetnek:

- Bármilyen aktív fertőzés
- Közelmúltban diagnosztizált rák, illetve rákos megbetegedés a kórelőzményben
- Fényérzékeny gyógyszerek és/vagy gyógynövények alkalmazása, amelyek érzékenységet okozhatnak az 560–1565 nm-es hullámhosszú fénnyel szemben
- Immunszupresszív betegségek (pl. AIDS és HIV fertőzések)
- Kóros (keloidos) hegesedés a kórelőzményben
- Ha a bőr napsugárzásnak vagy mesterséges barnításnak lett kitéve a kezelést megelőző 3–4 hétben.
- Terhesség vagy szoptatás
- Bőrkezelésen, pl. kémiai hámlasztáson való részvétel az elmúlt 3 hónapban
- Gyulladást követő hiperpigmentáció szerepel a kórtörténetben
- Köbner-jelenség a kórtörténetben
- Tetoválások a kezelendő területen
- Komoly, jelenleg is aktuális egyéb betegség

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram