NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Felkarplasztika

Megnyúlt bőr? Zsírfelesleg? A karplasztika gyors és megbízható megoldás!
Most 250.000 Ft értékű altatásos plasztikai kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Ints magabiztos búcsút a megereszkedett felkarnak

A tónusos, izmos, szépen ívelt kar az egészség, az edzettség, az erő jelképe. Valami olyan dolog, ami azt mutatja: jó formában vagyunk! Ez persze nem mindig csak rajtunk múlik. Minden edzésprogram része a felkarok erősítése, hiszen a karok az egyik legtöbbet láttatott testrészek. Mindegy, hogy pácienseink a bőr öregedése vagy súlyveszteség miatt küzdenek a kívánt feszesség eléréséért, egy idő után sokszor sem a diéta, sem a testmozgás nem segít a vágyott eredmény megközelítésében.
A plasztikai sebészet, azon belül a felkarplasztika segít, ha minden erőfeszítésed ellenére mégsem tudod a vágyott kontúrokat elérni, karjaidon megereszkedett a bőr vagy makacsul megragadt egy zsírréteg.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a felkarplasztikát?

Nem szívesen válsz meg pulóveredtől, blézeredtől? Feszélyez a karjaidról lelógó laza bőr? Fáradhatatlanul edzel karjaidra, mégis visszarántod a kezeidet integetés közben?
Ha azt érzed, hogy felkarod korlátoz a természetes viselkedésedben és a testmozgás önmagában nem hozza meg a kívánt eredményt, akkor a felkarplasztika nagyszerű megoldás lehet számodra. Plasztikai sebészeink a műtét során a karok megnyúlt bőrfeleslegét eltávolítják, szükség esetén pedig lokalizált zsírleszívást is elvégezhetnek.
Az eredmény hosszú távú: ha páciensünk kerüli a súlyingadozást, a karok esztétikus formája tartósan megőrizhető. A karplasztika eredménye a test alkatához igazodó, arányos, esztétikus felkar, lógó bőrfelesleg nélkül.
A kiváló végeredményt nemzetközi ismeretekkel rendelkező szakorvosaink, csúcsminőségű technológiák és 20 év tapasztalata biztosítja.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A felkarplasztika előnyei

TERMÉSZETES HATÁS

Karod testalkatodhoz igazodó, arányos és esztétikus lesz, lógó bőrfelesleg nélkül.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

MINŐSÉG

Budai magánklinika, exkluzív környezet.

KOMBINÁLHATÓ

Ha szeretnéd, egyszerre több plasztikai műtét elvégzésére is lehetőséged van.

A felkaprplasztika menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: A felkarplasztikai eljárás során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadód. Az első konzultáció során a várható eredményeket és az egyéb beavatkozások elvégzését is tisztázzátok a műtéti eljárás részletein kívül.

Műtéti eljárás: A beavatkozás előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadónőd segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben. A maximum 1,5-2 órás, altatásos műtétre budai magánklinikánkon kerül sor.
Plasztikai sebész kétféle eljárást alkalmazhat felkarplasztika során attól függően, hogy milyen mennyiségű bőr- és zsírfelesleg kerül eltávolításra. Kis bőr és zsírszaporulat esetén metszést ejt a felkar belső-középső felszínén haránt alakban. Nagyobb feleslegnél a felkar belső-középső felszínén T-alakban vagy egyenes vonalban ejt metszést, amely akár a hónaljtól könyékig lenyúlhat.
A tökéletesebb eredmény és a nagyobb zsírszövet eltávolítása érdekében zsírleszívással is kombinálható a karplasztika.
A felkarfeszesítést követő éjszakát pácienseink exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobákban töltik. Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Karplasztika után: A karplasztikát követő néhány hétben egy speciális szorítókötést, műtét utáni kompressziós pólyát szükséges hordanod. A könnyed munkavégzés általában 1-2 hét után már megkezdhető, majd fokozatosan visszatérhetsz az aktív mozgáshoz is. Habár a felkarplasztika eredménye azonnal látható, a karod végleges formája csak a következő pár hónapban alakul ki. A műtéti heg az idő múlásával esztétikusan halványodik, és csak egy vékony vonal marad látható.

250.000 ft értékű plasztika kedvezménycsomag!

FORMÁSABB, TELTEBB MELLEKRE VÁGYSZ?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

  • - 100.000 Ft árengedmény: az altatásos plasztikai műtétek árából
  • AJÁNDÉK két alkalmas hegkezelés
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR) vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

250.000 Ft
értékű kedvezménycsomag

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Felkarplasztika képekben
Van-e kockázat?
A felkarplasztika során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény.
Kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, altatással szembeni túlérzékenység, gyulladás, keloidos hegképződés, a bőr érzékenységének megváltozása.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram