NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Törzsvásárlói Kártya Program

CSATLAKOZZ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNKHOZ, HOGY ÉLVEZHESD AZ EXKLUZÍV ELŐNYÖKET ÉS A SZEMÉLYRE SZABOTT KEDVEZMÉNYEKET!

Igényeld Aesthetica Törzsvásárlói Kártyádat, gyűjts pontokat és élvezd a testet-lelket kényeztető ajándékokat és kedvezményeket!

Miért érdemes csatlakoznod Törzsvásárlói Programunkba? Mert szuper dolgok várnak Rád: különleges, egyedi akciókat vehetsz igénybe, amely keretében akár ingyenes kezeléseket is igénybe vehetsz! Ráadásul exkluzív ajándékok is várnak, így nemcsak az Aestheticában élvezheted a kényeztetést, hanem otthonodban is.

Csatlakozz a törzsvásárlói programunkhoz!

Zsebelj be minden kezelés után pontokat, és váltsd be a kedvezményekre!

Vedd igénybe kezeléseinket kedvezményes törzsvásárlói pontjaid felhasználásával!

MIT KELL TENNED A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMBA VALÓ CSATLAKOZÁSHOZ?

Vedd igénybe szolgáltatásainkat minimum 200 000 Ft értékben és igényeld Törzsvásárlói Kártyádat, majd vegyél részt kezeléseinken, hiszen amelyen minden kezelés után pontokat írunk jóvá a kártyádon. Gyűjtsd a pontokat, amelyeket különleges kedvezményekre vagy akár ingyenes kezelésekre válthatsz!

Fontos: Ha a Törzsvásárlói Kártya bevezetését megelőzően, azaz 2023. július 20. előtt költöttél nálunk 200 000 Ft feletti összegben, a kártyát akkor is igényelheted, azonban pontokat utólag nem tudunk jóváírni, csupán a következő kezeléseid során kezdheted meg a pontgyűjtést.*

MILYEN AKTUÁLIS AKCIÓK VÁRNAK AZ AESTHETICA TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁVAL?

1 régió bo-tox injekciós ránckezelés teljesen ingyen

Hilauronsavas töltés 10 000 Ft kedvezménnyel

Műtét nélküli szemhéjplasztika 50 000 Ft kedvezménnyel

És ez nem minden! További exkluzív ajánlatok várnak, azonban nem akarjuk elrontani a meglepetést, ha igényled Törzsvásárlói Kártyánkat, minden akciót és kedvezményt megnézhetsz a saját fiókodban, ahol a pontjaidat is nyomon követheted. Szuper, nem igaz? 🙂

HOGYAN TUDSZ CSATLAKOZNI TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNKBA?

Igényeld a kártyát esztétikai tanácsadónődnél vagy jelentkezz be valamilyen kezelésre, vedd igénybe szolgáltatásainkat és kezdd el azonnal a pontgyűjtés folyamatát!
Ha korábban már jártál nálunk és igénybe vetted szolgáltatásainkat,írhatsz nekünk e-mailt is az ugyfelkartya@aesthetica.hu e-mail címre.*

*Törzsvásárlói Programunk 2023. július 20-án került bevezetésre, ezért a Törzsvásárlói Kártyával történő pontgyűjtés a 2023. július 20. után történt befizetésekre érvényes. Ha régebben költöttél nálunk 200 000 Ft feletti összegben, a kártyát akkor is igényelheted, azonban pontokat utólag nem tudunk jóváírni, csupán a következő kezeléseid során kezdheted meg a pontgyűjtést.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram