1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Lumenis Lightsheer végleges lézeres szőrtelenítés

Hatékony, kényelmes és fájdalommentes szőrtelenítés a Lumenis innovatív diódalézerével.

FÁJDALOMMENTES SZŐRTELENÍTÉS

Nem csupán hatékony, de innovatív is, így a szőrtelenítés sosem volt még ennyire kényelmes! A Lumenis LightSheer Duet diódalézer vákuumos kezelőfejének különlegessége, hogy az állítható erősségű vákuum rendszer segítségével kényelmesebbé teszi a kezelést. Így nemcsak hatékony, hanem fájdalommentes is a lézeres szőrtelenítés.

Mit kell tudnod a világ egyik piacvezető lézercégéről, a Lumenisről?
Csizmadia Gabriella Titanlight végleges lézeres szőrtelenítés

Vákumos technológia és rövidebb hullámhossz

A Lumenis lézercég piacvezető az esztétikai gyógyászatban, FDA minősítéssel rendelkező innovatív gépparkjuk évtizedek munkájának és szakértelmének gyümölcse. A Lumenis LightSheer Duet diódalézeres szőrtelenítő kezelőfejben a vákuumnak több fontos funkciója is van, többek között a kezelt területen a vákuum hatására a bőrben található mikroerekből kiszorítja a vért, így a vér színanyaga nem nyeli el a lézer energiáját. A bőr nyújtása csökkenti a bőr melanocitáinak a sűrűségét, ezáltal kevesebb energia nyelődik el az epidermisben. A kezelés hatására a szőrtüszőben elnyelődő energia miatt a szőr növekedésének képessége is megszűnik. Emellett a kezelés közben a vákuum energiája lezárja a bőr fájdalomérző rendszerét az adott területen, a fájdalom-blokkoló mechanizmusnak köszönhetően csökkenti a fájdalomérzetet.

A Lumenis LightSheer XC diódalézer kezelőfej egy másik technológiát alkalmaz a szőrtelenítési eljárás során. Lényege a 800 nm-es impulzusú diódalézeres rendszer, amely hűtött fejjel rendelkezik, célzottan kihasználva a magas hőenergiát. A szőrszálakban lévő festékanyag segítségével roncsolja a szőrtüszőben lévő szőrhagymát, ezzel blokkolva további növekedését.

cél ikon

Piacvezető lézercég
A Lumenis piacvezető márka, amelynek neve magas minőséggel párosul.

villanykörte ikon

Innovatív technológia
Több, mint 220 szabadalom és számtalan FDA tanúsítvány.

kézfogás ikon

Együttműködés szaktekintélyekkel
Az erős elkötelezettség és támogatás a fejlesztés és kutatás alapja.

földgömb ikon

Globális hálózat
Több, mint 80 000 aktív eszköz kihelyezése, több mint 100 országban.

Hatékonyság minden esetben

A legkorszerűbb és leghatékonyabb végleges lézeres szőrtelenítési technológia, amellyel minden bőr- és szőrzettípus hatékonyan kezelhető. Extrém pontosságú lézerimpulzusokkal, 805 nm-es hullámhosszal a szőrtüszőt veszi célba, a bőr felszínének sérülései nélkül. Több kezelőfejével minden terület kezelése lehetséges, a kezelések komfortosságának biztosítását egyedülálló fájdalomcsökkentő mechanizmusa és a beépített hűtési technológia teszi lehetővé. Több, mint 70 klinikai tanulmány bizonyítja a Lumenis LightSheer diódalézer eredményességét.

BŐVEBBEN
Titanlight végleges lézeres szőrtelenítés

Hatékonyság
Több kezelőfej, így minden terület kényelmesen szőrteleníthető

A vákummos kezelőfej növeli az energialeadás hatékonyságát

A vákuumos kezelőfej kinyújtja a bőrt, ezzel közelebb hozva a szőrtüszőt a lézerenergia forrásához, valamint csökkenti a melanociták, azaz a festékanyagot termelő sejtek sűrűségét a bőrben. A különleges vákuumos hatásmechanizmus által kevesebb lézerenergia nyelődik el a bőr epidermisz rétegében. Ezen felül az erek összeszorulnak, így a bőr halványabbá válik, és kevesebb energia nyelődik el az oxihemoglobinban, ami a hemoglobin oxigénnel kombinált formája. Miért olyan fontos ez és hogyan növeli a lézeres szőrtelenítés hatékonyságát? A vákuumos kezelés által kevesebb energia veszik el a szőrt körülvevő kromoforokban, azaz színanyagokban, a lézer fotonjai célzottan képesek kezelni a szőrszálban található melanint, vagyis festékanyagot. Végeredményben a szőrtüszőben található melaninban nyelődik el a lézerenergia, ahol a lézer hőenergiája olyan mértékben károsítja a szőrtüszőt, hogy az nem képes új szőrszál növesztésére.

Nézd meg a videót és ismerd meg a Lumenis Lightsheer hatásmechanizmusát!

Látványos változás pár kezelés alatt

Pumped Gabó Alma Soprano szőrtelenítés

Mindenkinek elérhető
Férfiaknak is ajánljuk a végleges lézeres szőrtelenítést

Titanlight Protokoll

A TitanLight Protokoll a Lumenis LightSheer (Duet és XC) lézergép és a világsikerdíjas ALMA Soprano Titanium ötvözete, melyek nemcsak hatékony, hanem kényelmes kezelést tesznek lehetővé különleges technológiájuk által. Három világszínvonalú lézeres kezelési eljárás egy csomagban. A TitanLight Protokoll lényege, hogy a különböző lézeres szőrtelenítő gépek a lézerfényt más-más technológiával, módon és mélységben juttatják a bőrbe, megcélozva a különböző mélységben lévő szőrtüszőket, így minden egyes szőrszál célzottan kapja meg a megfelelő energiát.

BŐVEBBEN

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram