NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Nemi betegségek (STD) szűrése

Megfizethető magánorvosi szolgáltatások diszkrét környezetben, beutaló nélkül, előzetes időpontfoglalással Budapesten.

Szűrővizsgálatok diszkrét környezetben

Tudod miért fontos az éves szűrővizsgálat?
Több, mint 30 féle kórokozó terjedhet szexuális együttlét útján, melyek között baktériumokat, vírusokat, gombákat, egysejtűeket és élősködőket egyaránt találunk. Ez a probléma bárkit érinthet, aki szexuális életet él, így a rendszeres szűrések elengedhetetlenek, hiszen megfelelő körültekintéssel számos betegséget előzhetünk meg. A szexuális úton terjedő betegségek, vírusok, baktériumok (pl.: Herpes simplex, HPV fertőzés, Hepatitis B, stb.) gyakran tünetmentesek, ezért a szövődmények elkerülése érdekében kérjük szakember segítségét!
A pontos diagnózis felállítás után az egyes betegségek hatékonyan kezelhetők. Az Aesthetica Orvosi Központban magasan képzett szakemberek és maximális diszkréció biztosítják, hogy a szűrővizsgálat a lehető legkellemesebb legyen!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Biztonságos kezelés
Szakképzett nőgyógyász és urológus orvosok
Minőség
Szűrővizsgálatok széles skálája elérhető
Kedvező árak
Megfizethető árak
Szép kártya és egészségpénztári kártya elfogadóhely
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

miért válaszd a szexuális úton terjedő betegségek szűrővizsgálatát?

Napjainkban egyre elterjedtebbek, így egyre inkább előtérbe kerülnek a nemi úton terjedő betegségek. A korábbi nemi betegség fogalom helyett manapság az STD (Sexually Transmitted Deseases) rövidítést használják a szakemberek, magyarul „nemi érintkezéssel terjedő fertőzéseknek” fordíthatjuk a kifejezést. A különböző szexuális úton terjedő betegségek meglétére utaló tünetek, mint a kóros folyás, viszketés, vizeletcsípés, gáttáji és alhasi fájdalom laboratóriumi vizsgálatokat tesznek szükségessé. A kórokozók jelenléte mellett a különböző antibiotikum és gombaölő szer iránti érzékenységet is vizsgáljuk, segítséget nyújtva a megfelelő kezelés kiválasztásához. Fontos, hogy ne csak akkor vegyünk részt szűrővizsgálaton, ha tünetek jelentkeznek, hiszen gyakran a nemi úton terjedő betegségek nem járnak tünettel, főleg férfiak esetében, bárkit érinthetnek, aki szexuális életet él. A megelőzés kulcsfontosságú a későbbi megbetegedések és szövődmények elkerülése érdekében. Az Aesthetica Orvosi Központ diszkrét és szakképzett orvosai minden esetben megfelelő tájékoztatást és kezelést biztosítanak.

Időpontfoglalás

Az STD szűrés előnyei

NINCS SORBANÁLLÁS

Szűrővizsgálatok és nőgyógyászati, urológiai szolgáltatások beutaló nélkül

BIZTONSÁGBAN VAGY

Elismert, gyakorlott nőgyógyász és urológus orvosok

MAXIMÁLIS DISZKRÉCIÓ

Orvosaink diszkréciójára teljes mértkénben számíthatsz

ALL INCLUSIVE

Kényelmes, teljes körű kivizsgálás, minden egy helyen

aZ STD szűrés (Sexually Transmitted Deseases) menete

Első lépés a szakorvosi konzultáció, amely során megfelelő tájékoztatást fogsz kapni egyes vizsgálatok menetéről, betegségek kezelési lehetőségeiről. Ezután következik a fájdalommentes szűrővizsgálat, az eredmények megérkezése után a szakorvos felállítja a személyre szabott kezelési tervet. A szexuális úton terjedő fertőzések során a nemi szervek kerülnek kapcsolatba a partner nyálkahártyájával.
Információk nőknek: A hüvely-méhnyak vizsgálata a menstruáció időszakában nem lehetséges, ezért kérjük, hogy időpont egyeztetéskor a menses várható idejét tartsd szem előtt. Ha menstruációs cikluson belül változik a panaszok intenzitása, érdemes a panaszosabb napok valamelyikén elvégezni a vizsgálatot. A vizsgálat előtti két hétben ne végezz hüvelyöblítést, ne használj kúpot, kenőcsöt, ecsetelőt, az érintett területen, illetve ne szedj antibiotikumot vagy gomabölő szert sem. A vizsgálat előtt 3 napon belül szexuális aktus ne történjen. Miután bőr- és nemigyógyász szakorvosunkkal részletesen átbeszéltétek a panaszaidat, sor kerül a mintavételre. Nőgyógyászati vizsgálószékbe kell ülnöd, majd orvosunk mintavevő pálcákkal mintát vesz a méhnyak és a hüvely területéről, de szükség esetén a szeméremtest bőréről is. Egyes kórokozók a méhnyak, mások a hüvely nyálkahártyáján szaporodnak.
Információ férfiaknak: Fontos, hogy a vizsgálat előtt 2 órán belül ne vizelj, mivel a vizelet kimossa a vizsgálandó váladékot a húgycsőből. A húgycső váladékot vékony pálcával veszi le szakorvosunk, ami néhány másodperces kellemetlenséggel jár. HPV szűrés esetén a makk és a fityma bellemeze bőréből citológiai kefével veszünk hámkaparékot. A vizsgálatok előtti két hétben nem szabad antibiotikumot, gombaölő szert szedni, illetve az érintett bőrfelületet kenőccsel, ecsetelővel, fertőtlenítővel kezelni.
Az STD szűrés után: A mintavétel alkalmával orvosunk tájékoztat, hogy mikorra várható az eredmény, ez alapján tudsz kontroll időpontot egyeztetni. A kontroll alkalmával az eredmény ismertetésére, valamint a szükséges kezelés átbeszélésére kerül sor bőr- és nemigyógyász szakorvosunkkal. Amennyiben az STD fertőzés beigazolódik, elengedhetetlen a szexuális partner vizsgálata és kezelése is.
Milyen betegségekre végzünk szűrővizsgálatot? A HIV fertőzés egy egyszerű vérvétellel kimutatható. Ezen felül hüvelygomba, vizsgálatot is végzünk, ami a nők egyik leggyakoribb panasza, a hüvely környékén előforduló gyulladásos fertőzés. Orvosi Központunkban Candida, chlamydia, genitális herpesz szűrését is végezzük, emellett bakteriális fertőzések, mycoplasma és ureaplasma szűrést, valamint trichomonas szúrés is lehetséges.

nemi betegségek (STD) szűrése

Kíméld meg magad a kellemetlen tünetektől és súlyos szövődményektől!
Kérj időpontot most, hiszen kedvező árakkal és rugalmas fizetési lehetőségekkel várunk!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Orvosi Központunk célja, hogy magas színvonalú magánegészségügyi ellátásunk minél több ember számára elérhetővé váljon, ezért megfizethető áron, kedvező fizetési feltételekkel biztosítjuk szolgáltatásainkat.

 • A magánegészségügyi szakrendeléseink és diagnosztikai vizsgálatok árai megtalálhatók a kezelések árai oldalon.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás
Várunk az aestheticába
  A kezelést követően azoknál, akik herpeszre hajlamosak vagy korábban már átesetek herpeszfertőzésen, kialakulhat herpesz, illetve duzzanat és enyhe ödéma kialakulhat a száj területén. Abban az esetben, ha korábban már sérült a kezelt felület, előfordulhat, hogy a kezelés eredmény nem lesz egyenletes.

  Bejelentkezés

  Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
  Időpontfoglalás
  chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram