Női hajhullás kezelése lézeres hajstimulációval

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a női hajhullás kezelésére
Időpontfoglalás

HORMONÁLIS VÁLTOZÁSOK ÉS HAJVESZTÉS

lézeres hajstimuláció

Egy nőnek a haja a legszebb ékszere, így a hajhullás lelki problémákhoz, önbizalomhiányhoz is vezethet.

Bizonyos mértékű hajhullás természetes jelenség, hiszen a haj élete szakaszos, így azok a hajszálak, amelyek életük végső szakaszában vannak, kihullanak.

Azonban az extrém hajhullás a nők körében is gyakori jelenség, a női hajhullás okai a mindennapi stressz mellett környezeti ártalmak, gyógyszeres mellékhatások, esetleg helytelen táplálkozási szokások, vagy hormonális változások is lehetnek.

A hormonális hatások mellett az öregedéssel párhuzamosan is megjelenhet fokozott hajhullás (változókori hajhullás), illetve a haj extrém elvékonyodása és töredezése, amely akár olyan mértékű is lehet, hogy a fejbőr is láthatóvá válik.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Hajgyógyászati klinikai kutatási központ
700.000 lézeres kezelés tapasztalatával
EGYEDÜLÁLLÓ hajdiagnosztika
AI vezérelt hajanalízis
Hajhullás specifikus labor
Hajgyógyászat + Lézeres hajkezelés
LENYŰGÖZŐ EREDMÉNYEK
96%-os páciens elégedettség*
Újra erős és dús hajkorona
FONTOS VAGY
Rád szabott, komplex kezelési terv
A kezeléseket képzett hajgyógyászok végzik
Gyors, látványos eredménnyel

NŐI HAJHULLÁS TÍPUSOK

A nőknél egyaránt jellemző a három leggyakoribb hajhullás típus megjelenése, ezek a telogén effluvium, a foltos hajhullás és a férfias típusú hajhullás.

Alopéciák: férfias típusú hajhullás (androgén alopécia) és foltos hajhullás (alopécia aerata)

Nők esetében a hajhullás egészen fiatal, akár 16 éves kortól is kezdődhet, hiszen a PCO, policisztás ovárium szindróma már ebben a korban is kialakulhat és tünetekkel is járhat.

A PCO gyakori endokrin betegség nőknél, amely az androgén hormonok túlsúlyát eredményezi a szervezetben, ezáltal a PCO-ban szenvedő nők esetében gyakoribb az androgén alopécia, vagyis a férfias típusú hajhullás kialakulása. Ráadásul a PCO növeli az autoimmun betegségek létrejöttének kockázatát, amelyek szövődményeképp alopécia aerata, vagyis foltos hajhullás is jelentkezhet.

Telogén effluvium

A nők számára a hajhullás okai nemcsak a hormonális betegségek, hanem a szervezet természetes hormonális változásai is eredményezhetnek a normálistól eltérő hajvesztést. Terhesség után a szervezetben lecsökken a női nemi hormonok – ösztrogén és progeszteron – szintje, ezáltal a haj is elkezd nagy ütemben ritkulni. A szülést követő 3-6 hónapban jelentkezhetnek a tünetek, amelyek akár további 6 hónapig is tarthatnak. Ezt a kondíciót „szülés utáni telogen effluvium”-nak is nevezik, amely szülést követő átmeneti hajhullást jelent.

A változókorban a női nemi hormonok szintjének csökkenése mellett gyakran megjelennek a keringési rendszer betegségei, így a hajhagymák vér és tápanyag ellátottságának romlása, a sejtosztódás lelassulása, az immunrendszer megváltozott működése vagy akár felszívódási zavarok is, amelyek együttesen járulnak hozzá a fokozott hajhulláshoz, illetve a haj extrém elvékonyodásához és töredezéséhez, amely akár olyan mértékű is lehet, hogy a fejbőr is láthatóvá válik.

Nőkre a legjellemzőbb hajhullástípus, a telogén effluvium, ugyanakkor általában valamilyen, az egész szervezetet nagy mértékben érintő, fizikai vagy lelki megterhelésre, stresszre, esetleg súlyos betegségre, traumára vezethető vissza.

Telogén effluvium esetén a hajhagymák működésében következik be zavar: a hajszálak anagén (növekedési) fázisa lerövidül, a telogén fázisban lévő hajszálak túlsúlyba kerülnek, ennek a jelenségnek az eredménye pedig az egyébként normálisnak tekinthető hajhullás fokozódása.

Lézeres hajstimuláció a hajhullással szemben

A gyönyörű, egészséges haj minden nő számára fontos, ezáltal, ha hullani kezd, erőtlenné válik, az megterhelő lehet lelkileg, hatással lehet az önbizalomra és akár az életminőségre is. Ennek ellenére sokan csak akkor kezdenek el lépéseket tenni a hajkorona megmentése érdekében, amikor a tünetek már súlyossá, vagy kórossá válnak. Ne kövesd el ezt a hibát!

Időpontfoglalás
lézeres hajhullás kezelés

Lézeres hajstimulációs kezelés non-ablatív lézerrel

lézeres hajhullás kezelés

A haj és a fejbőr trichoszkópos vizsgálata

NŐI HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

EGYEDÜLÁLLÓ HAJDIAGNOSZTIKA

Mesterséges intelligenciával vezérelt hajanalízis és hajgyógyászati konzultáció.
Hajhullás specifikus labor és szakorvosi vizsgálatok.

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS, ORVOSI LÉZER

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

DÚS, EGÉSZSÉGES, ERŐS HAJ

A  kezelésen részt vett Pácienseink 96%-a elégedett az elért eredménnyel.

GYORS, LÁTVÁNYOS EREDMÉNY

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

NŐI HAJHULLÁS KEZELÉSÉNEK MENETE

A női hajhullás típusától függően személyre szabott kezelési tervet állítunk össze. A hajhullás megállításának érdekében mindent magába foglaló komplex terápiát vehetsz igénybe. A probléma megszüntetéséhez lézeres hajstimulációs kezelést, hatóanyagos kezelést (tű nélküli transzepidermális mezoterápia) és igény esetén otthoni hajápolási protokollt is biztosítunk. A hajhullás okának felderítéséhez igénybe veheted labordiagnosztikai csomagunkat is, valamint konzultálhatsz szakorvosainkkal.
A lézeres hajhullás kezelést egy díjmentes személyes előzetes konzultáció előzi meg, amely során tanácsadónk trichoszkópos vizsgálatot végez a fejbőrön. 

 

A női hajhullás lézeres kezelésének lépései

  • Konzultáció: A lézeres hajhullás kezelést személyes konzultációval kezdjük, amely során hajdiagnosztikai vizsgálatot végzünk, hogy személyre szabott kezelést dolgozzunk ki számodra. Emellett tanácsadónk minden kérdésedre választ ad.

  • Mesterséges intelligencia által vezérelt hajanalízis: A hajgyógyászati vizsgálat során nagy felbontású képek segítségével elemezzük a fejbőr állapotát, az azon lévő faggyú- és keratinlerakódás mennyiségét, a hajhagyma kivezető járatainak átjárhatóságát vagy eltömődöttségét, a hajhagymák esetleges hegesedését, illetve a szőrszálegyenesítő izom esetleges gyulladását, illetve a hajszálak sűrűségét, színét, vastagságát és növekedési fázisát. Az elemzés megállapítja az 1 cm2-re eső hajhagymák számát, az egyes hajhagymák közötti távolságot a vizsgált területen, illetve azt is, hogy átlagosan hány hajszál nő ki a vizsgált hajhagymákból, emellett könnyedén megállapítja a terminális hajak és a vellus hajak arányát a fejbőrön.
    Ezen információk alapján megállapítható a hajvesztés típusa és előrejelezhető a lézeres terápiával elérhető eredmény, kiválaszthatóak azok a táplálékkiegészítők, ásványi anyagok és vitaminok, amelyek a lézeres terápia hatását növelik majd. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag és szakorvosi kiértékelés is igénybe vehető a hajhullás okainak meghatározására.

  • Tisztítás: A lézeres hajhullás kezelés egy legalább 10 alkalmas kezeléssorozat, amelyet általában tisztítással (defibrotizáció) kezdünk, 8-10 naponta. A folyamat során a hajszálak kivezető nyílásai mentén a felszínre kerülő faggyú és keratin letisztításra kerül. Ennek a fázisnak kiemelt jelentősége van a férfias típusú hajhullás és a foltos hajhullás esetén, hiszen az ezekben az esetekben fellépő rövidülő anagén fázis miatt a hajszálak miniatürizálódnak (rövidülnek, vékonyodnak) így nem tudnak annyi faggyút felvenni, mint amennyit a faggyúmirigy termel. Ezáltal a faggyú a felszínre kerülve eltömíti a hajhagymák hajszálat kivezető járatait, megakadályozva az új hajszálak felszínre törését.

  • Hajstimuláció: A tisztítást követik a különböző stimulációs fázisok, amelyek elvégzése 3-4 hetente javasolt. A kezelés első fázisában a haj növekedésének útját álló területek kezelése történik, a defibrotizációt a vellus hajak (finom, puha, szinte láthatatlan hajszálak) megjelenéséig végezzük, ezt követően a megjelent hajkezdemények erősítésére megkezdjük a stimulációs kezelést a sejtosztódás fokozását célozva. A vellus hajak terminális hajjá válását követően az angiogenezis (érképzés) stimulálásával folytatjuk a lézeres hajterápiát.

  • Eredmény fokozása: Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel, ami tulajdonképpen egy tű nélküli mezoterápiás kezelés, de kiegészíthető növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó sajátvér terápiával (PRP hajkezelés, i-PRF terápia) is.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 690 000 Ft helyett 490 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk női hajhullás kezelés árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a női hajhullás kezelés díját a hajgyógyászati konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
AI alapú hajanalízis & hajgyógyászati konzultáció

40.000 Ft helyett INGYENES*

*Hajkezelés csomag igénybevétele esetén.
Tartalmazza a kezelés megkezdése előtti és a kezeléssorozat utáni állapotfelmérést.

Konzultáció és hajkezelés Budapesten, Győrben

Hajhullás Kezelés Orvosi Lézerrel

690.000 Ft helyett 490.000 Ft

Konzultáció és hajkezelés Budapesten, Győrben

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram