Hajhullás nőknél

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

HORMONÁLIS VÁLTOZÁSOK ÉS EXTRÉM HAJVESZTÉS

lézeres hajstimuláció

Egy nőnek a haja a legszebb ékszere, így a hajhullás lelki problémákhoz, önbizalomhiányhoz is vezethet.

Bizonyos mértékű hajhullás természetes jelenség, hiszen a haj élete szakaszos, így azok a hajszálak, amelyek életük végső szakaszában vannak, kihullanak.

Azonban az extrém hajhullás a nők körében is gyakori jelenség, a női hajhullás okai a mindennapi stressz mellett környezeti ártalmak, gyógyszeres mellékhatások, esetleg helytelen táplálkozási szokások, vagy hormonális változások is lehetnek.

A hormonális hatások mellett az öregedéssel párhuzamosan is megjelenhet fokozott hajhullás, illetve a haj extrém elvékonyodása és töredezése, amely akár olyan mértékű is lehet, hogy a fejbőr is láthatóvá válik.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
SZÉP Kártya
FONTOS VAGY
Egyénre szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

HAJHULLÁSTÍPUSOK NŐKNÉL

Nők esetében a hajhullás egészen fiatal, akár 16 éves kortól is kezdődhet, hiszen a PCO, policisztás ovárium szindróma már ebben a korban is kialakulhat és tünetekkel is járhat.

A PCO gyakori endokrin betegség nőknél, amely az androgén hormonok túlsúlyát eredményezi a szervezetben, ezáltal a PCO-ban szenvedő nők esetében gyakoribb az androgén alopécia, vagyis a férfias típusú hajhullás kialakulása. Ráadásul a PCO növeli az autoimmun betegségek létrejöttének kockázatát, amelyek szövődményeképp alopécia aerata, vagyis foltos hajhullás is jelentkezhet.

A nők számára a hajhullás okai nemcsak a hormonális betegségek, hanem a szervezet természetes hormonális változásai is eredményezhetnek a normálistól eltérő hajvesztést. Terhesség után a szervezetben lecsökken a női nemi hormonok – ösztrogén és progeszteron – szintje, ezáltal a haj is elkezd nagy ütemben ritkulni. A szülést követő 3-6 hónapban jelentkezhetnek a tünetek, amelyek akár további 6 hónapig is tarthatnak. Ezt a kondíciót „szülés utáni telogen effluvium”-nak is nevezik, amely szülést követő átmeneti hajhullást jelent.

A változókorban a női nemi hormonok szintjének csökkenése mellett gyakran megjelennek a keringési rendszer betegségei, így a hajhagymák vér és tápanyag ellátottságának romlása, a sejtosztódás lelassulása, az immunrendszer megváltozott működése vagy akár felszívódási zavarok is, amelyek együttesen járulnak hozzá a fokozott hajhulláshoz, illetve a haj extrém elvékonyodásához és töredezéséhez, amely akár olyan mértékű is lehet, hogy a fejbőr is láthatóvá válik.

Nőkre a legjellemzőbb hajhullástípus, a telogén effluvium, ugyanakkor általában valamilyen, az egész szervezetet nagy mértékben érintő, fizikai vagy lelki megterhelésre, stresszre, esetleg súlyos betegségre, traumára vezethető vissza.

Telogén effluvium esetén a hajhagymák működésében következik be zavar: a hajszálak anagén (növekedési) fázisa lerövidül, a telogén fázisban lévő hajszálak túlsúlyba kerülnek, ennek a jelenségnek az eredménye pedig az egyébként normálisnak tekinthető hajhullás fokozódása.

Időpontfoglalás
lézeres hajhullás kezelés

Lézeres hajstimulációs kezelés non-ablatív lézerrel

lézeres hajhullás kezelés

A haj és a fejbőr trichoszkópos vizsgálata

HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

HAJHULLÁS KEZELÉSÉNEK MENETE

A női hajhullás típusától függően személyre szabott kezelési tervet állítunk össze, a hajhullás megállításának érdekében mindent magába foglaló komplex terápiát vehetsz igénybe. A probléma megszüntetéséhez lézeres hajstimulációs kezelést, hatóanyagos kezelést és igény esetén otthoni hajápolási protokollt is biztosítunk. A hajhullás okának felderítéséhez igény esetén labordiagnosztikai csomagot is biztosítunk. 
A lézeres hajhullás kezelést egy díjmentes személyes előzetes konzultáció előzi meg, amely során tanácsadónk trichoszkópos vizsgálatot végez a fejbőrön. 

A lézeres hajhullás kezelés 10 alkalmas kezeléssorozat, amelyet általában tisztítással kezdünk. A tisztítást követik a különböző stimulációs fázisok, amelyek elvégzése 3-4 hetente javasolt. Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel, de kiegészíthető növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó saját vér terápiával is. A hajhullás komplex kezelésének részét képezi a minoxidil kezelések alkalmazása is, amelyek szintén segítenek a haj természetes állapotának gyors és hatékony visszaállításában.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram