NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Nőgyógyászat

Megfizethető nőgyógyászati szolgáltatások beutaló nélkül, előzetes időpontfoglalással, diszkrét környezetben, Budapesten.

Nőgyógyászati magánrendelés és szűrővizsgálatok

Évente célszerű nőgyógyászati vizsgálaton részt venni, a női nemi szervek (pl.: méh, petefészek, petevezeték, hüvely) megbetegedésének időben történő felismeréséhez. A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat tünetmentesség esetén is elengedhetetlen a megelőzéshez, a női egészséged megőrzéséhez. Panaszok esetén sem érdemes halogatni a látogatást, hiszen az elhanyagolt gyulladásos, vagy fertőző megbetegedések gyakran visszafordíthatatlan következményekkel járnak. Orvosi központunkban a nőgyógyászati vizsgálatok mellett speciális szűrővizsgálati csomagok, ultrahang vizsgálatok és hormonális vizsgálatok is elérhetők, így minden terület bevonása lehetséges a komplex egészségügyi kép felállításához és az esetleges betegségek kezeléséhez.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett nőgyógyász orvosok
Korosztálytól független
Nőgyógyászati szakrendelés 14 éves kortól
Kedvező árak
Megfizethető árak
Szép kártya és egészségpénztári kártya elfogadóhely
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a nőgyógyászati magánrendelést?

A női nemi szervek (pl.: méh, petefészek, hüvely) megbetegedésének időben történő felismeréséhez és a hatékony kezeléshez elengedhetetlen a rendszeres nőgyógyászati vizsgálat. A nőgyógyászati betegségek vagy szexuális úton terjedő fertőzések nem mindig okoznak panaszt, ezért a rendszeres szűrővizsgálat tünetmentesség esetén is javasolt. A nők körében a második leggyakoribb daganattípus, a kezdetben tünetmentes méhnyakrák, évenkénti szűréssel megelőzhető. Az általános nőgyógyászati vizsgálat kiegészíthető az évente ajánlott rákszűréssel, így nem kell kétszer jönnöd.
Nőgyógyászati magánrendelésünkön szakorvosaink a következő panaszok esetében segíthetnek Neked: vérzési rendellenesség, hüvelyfolyás, viszketés, fájdalmas szexuális együttlét, fogamzásgátlási tanácsadás, kismedencei fájdalom, nemi érintkezéssel terjedő betegségre utaló tünetek, PCO gyanúja, méhnyakrák szűrés.
Az Aesthetica Orvosi Központban diszkrét, kellemes környezetben vehetsz részt a vizsgálatokon, szakképzett orvosaink és modern eszközeink segítségével a lehető legkellemesebb élményt biztosítva.

Időpontfoglalás

Nőgyógyászati magánrendelés előnyei

NINCS SORBANÁLLÁS

Nőgyógyászati vizsgálatok és szűrővizsgálatok beutaló nélkül

KOROSZTÁLYTÓL FÜGGETLEN

Komplex terápia felnőttek, tinédzserek és kismamák részére egyaránt

BIZTONSÁGBAN VAGY

Elismert nőgyógyász szakorvosok, kiemelkedő szakmai tudással

KOMPLEX KEZELÉSEK

Teljes körű kivizsgálás, személyre szabott kezelések

Nőgyógyászati szakrendelés menete

A nőgyógyászati vizsgálat négy részből áll: kórelőzmények felvétele, bimanuális (kétkezi) vizsgálat/fizikális vizsgálat, hüvelytükör és ultrahang vizsgálat.
A mai modern nőgyógyászati vizsgálat során már nélkülözhetetlen szerepet tölt be az ultrahang. Legyen szó egy terhesség korai megállapításáról, vagy szűrővizsgálatról, az ultrahang kiemelt fontosságú. Az ultrahangos pontosabb diagnózist ad. A bimanuális vizsgálat (fizikális vizsgálat) során, az ultrahang vizsgálatot megelőzően a nőgyógyász kézzel áttapintja a kismedencét, a méhet és a petefészket, ellenőrzi a méh, a petevezetékek és a petefészkek nagyságát és helyét. A citológiai mintavétel (kenet) során a nőgyógyász a hüvelyt a hüvelytükörrel vizsgálja, majd mintát vesz a méhnyak felszínéről és a nyakcsatornából. Ez a vizsgálat a méhnyak rosszindulatú elváltozása, a méhnyakrák felismerésére szolgál. A kenet értékelése laboratóriumban történik és körülbelül két hetet vesz igénybe. Az eredménytől függően a nőgyógyász kontroll vizsgálatot rendelhet el. A komplex nőgyógyászati vizsgálat negyedik eleme az emlő tapintásos vizsgálata, amely az emlőrák szűrésének része. Ha az orvos rendellenességet észlel, emlő ultrahang vizsgálatra, vagy 40 éves kor felett mammográfiai vizsgálatra küldi a pácienst. Nőgyógyászati rendelés során nemi úton terjedő fertőzések szűrése is lehetséges.
Minden nőnek ajánlott részt vennie nőgyógyászati rákszűrésen a szexuális élet megkezdésekor, illetve azt követően évente. Ennél gyakrabban ajánlott szűrésen részt venni, ha a korábbi nőgyógyászati rákszűrés eredménye kóros volt, korábban igazolt rákmegelőző állapot állt fenn, vagy a családban egyenes ági felmenők között előfordult nőgyógyászati rákos megbetegedés. A nőgyógyászati rákszűrés során panaszmentes nőknél olyan elváltozásokat keresünk, amelyek a rákmegelőző állapotra utalva kockázatot jelenthetnek. A nőgyógyászati rákszűrés ideális időpontja a menstruációs ciklus középideje körül van (azaz a ciklus 10-23. napja között). Amennyiben a vizsgálatra a menstruációt megelőzően vagy az azt követő 3-4 napon belül kerül sor, olyan – a méh üregéből származó – sejtek kerülhetnek a mintába, melyek megzavarják a vizsgálat eredményét.
Tinédzser korban is érdemes nőgyógyászhoz fordulni, hiszen a gyakori menstruációs zavarok problémája mellett a fogamzásgátlás és a hüvelyi fertőzések is igen fontos téma már ebben a korban is. Emellett a korai hormonális zavarok feltérképezése nagy segítség lehet a felnőtt élet során, időben kezelve akár tünetmentessé is tehetők. Ilyen például a leggyakoribb női hormonális és anyagcserezavar, a PCO is.
A kismedencei fájdalom hátterében álló betegségek felismeréséhez a nőgyógyász szakorvos a tünetek és kórelőzmény alapos kikérdezését követően tapintásos (bimanuális) és colposcopos vizsgálatot végez a hüvely és méhnyak megtekintéséhez, mely során megállapítja, hogy van-e valamilyen rendellenesség a kismedencei szervekben. Szexuális úton terjedő kórokozók kimutatása segíthet a diagnózis felállításában. A klinikai tünetek alapján laborvizsgálat és más képalkotó eljárás is szükségessé válhat, mint pl. az ultrahang, CT, MR, röntgen. Ha ezek a vizsgálatok, valamint a sebészeti, urológiai konzíliumok nem adnak pontos felvilágosítást, diagnosztikus laparoscopos vizsgálat elvégzése indokolt. Fontos a betegség korai felismerése, ugyanis főként a tünetmentesen lezajló gyulladások késői szövődményeket okozhatnak. A petevezeték körül kialakuló összenövések elzárhatják a petevezetéket, amely meddőséghez és méhen kívüli terhességhez vezethet.
Ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy): Bizonyos kor felett, illetve terhelő előzményekkel már fél év után javasolt elkezdeni a kivizsgálást és szükség esetén a kezelést is, ha nem sikerül a teherbe esés. Először is javasolt a petevezeték elzáródását feltáró petevezeték átjárhatósági vizsgálat elvégzése, hiszen a petevezeték átjárhatóságának vizsgálata a meddőségi kivizsgálás kiemelten fontos része.  A leggyorsabb és legkevésbé fájdalmas módszer az ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat, amikor a vizsgálatot ultrahangos kontrasztanyaggal és ultrahang berendezéssel végzi gyakorlott szülész-nőgyógyász szakemberünk.
Ha gyermekvállalás előtt állsz, az elmúlt egy évben nem voltál nőgyógyászati rákszűrésen, nőgyógyászati problémára gyanakszol, vagy ha a számodra legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert keresed, fordulj bizalommal nőgyógyász szakorvosunkhoz.

nőgyógyászati magánrendelés

Ne halogasd tovább az éves szűrővizsgálatot vagy a problémák megoldását!
Kérj időpontot most, hiszen kedvező árakkal és rugalmas fizetési lehetőségekkel várunk!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Orvosi Központunk célja, hogy magas színvonalú magánegészségügyi ellátásunk minél több ember számára elérhetővé váljon, ezért megfizethető áron, kedvező fizetési feltételekkel biztosítjuk szolgáltatásainkat.

  • A magánegészségügyi szakrendeléseink és diagnosztikai vizsgálatok árai megtalálhatók a kezelések árai oldalon.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás
Várunk az Aestheticába
Alma-Q 5D lézeres technológia.
A kezelést követően azoknál, akik herpeszre hajlamosak vagy korábban már átesetek herpeszfertőzésen, kialakulhat herpesz, illetve duzzanat és enyhe ödéma kialakulhat a száj területén. Abban az esetben, ha korábban már sérült a kezelt felület, előfordulhat, hogy a kezelés eredmény nem lesz egyenletes.

A konzultáció díja 25.900 Ft*
*A konzultáción ultrahang vizsgálat és rákszűrés történik.

Időpontfoglalás

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram