Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Esztétikai és Anti-aging konzultáció Visiával

Mesterséges intelligencia által vezérelt, újgenerációs bőrdiagnosztikai és bőrelemző rendszer
Tudd meg a valós életkorodat az AI vezérelt, személyre szabott bőranalízissel, akár ingyenesen!*
Időpontfoglalás

Újgenerációs bőrdiagnosztikai rendszer
 a maximális eredmény érdekében

Ismerd meg a bőrdiagnosztika új generációját, a speciális technológiát alkalmazó Canfield Visia arcbőr és arcstruktúra elemző rendszert, amely mesterséges intelligencia segítségével elemzi a bőr sajátosságait, így lehetővé teszi a leghatékonyabb kezelési terv kialakítását.
A legmodernebb arcdiagnosztikai eszköz, amely nemcsak kiszámolja a bőr valós életkorát, hanem szimulálja az öregedés folyamatát is, emellett értékeli a bőr minőségét és meghatározza a bőrtípust is. Az eredmények és a bőr állapota alapján személyre szabott kezeléseket ajánl, valamint segít a kezelésekkel elért eredmények nyomon követésében és értékelésében is.

 

Könnyű alkalmazási protokoll, kiváló minőségű képek

A Canfield Visia több szempontból is különleges, hiszen többpontos pozicionáló rendszere és széleskörű képalkotó eljárása magas minőségű képeket rögzít a bőrelemzés elkészítéséhez, a kezelések eredményeinek dokumentálásához és az öregedési folyamat szimulációjához. A berendezés forgatható rögzítőmodulja az arc körül forogva képes könnyedén, a Páciens mozgatása nélkül minden szögből rögzíteni az arcképet, beleértve az arc oldalait és elülső részét is. 
Az újgenerációs diagnosztikai eszköz speciális bőrelemző szoftvere számtalan funkcióval rendelkezik, amelyek alkalmazása mellett a diagnosztikai eredmények riportálását is lehetővé teszi, ráadásul objektív nyomon követést is biztosít, így kezeléseid eredményessége ezentúl mérhető és számszerűsíthető formát ölt.

Időpontfoglalás

Te tudod mennyi a valós életkorod? 

Válaszd az AI vezérelt, újgenerációs Canfield Visia bőranalízist és kérd  személyre szabott riportod alapján összeállított kezelési terved, akár ingyenesen!*

Időpontfoglalás

A bőr valós életkorának meghatározása és az öregedési folyamat szimulációja

A Visia szabadalmaztatott összehasonlító elemzése a világ legnagyobb adatbázisát használja a bőr jellemzőinek besorolásához: azonos korú és bőrtípusú egyének bőrével hasonlítja össze bőrödet annak érdekében, hogy minél szélesebb körű információt kaphass bőröd jellemzőiről.

A TruSkin Age funkció a Visia teljes körű arcelemzését használja a bőr tényleges állapotának felmérésére, így a forradalmian új technológiának köszönhetően nemcsak a bőr valós életkorát határozza meg, hanem iránymutatást is nyújt a speciális bőrápolási termékek és kezelési lehetőségek kiválasztásában.

Az eszköz mesterséges intelligencia alapú ránctalanító algoritmusa elképesztő pontossággal észleli a ráncok és finom vonalak jelenlétét és képes az injekciós kezelések szimulációjára is. Emellett lehetőséget nyújt az öregedés folyamatának szimulációjára is: arcod sajátosságainak elemzésével a Visia AI vezérelt szoftvere megmutatja, hogy jelenlegi bőrminőséged alapján milyen bőrállapotra számíthatsz különböző életkorokban, egészen 80 éves korodig. Az öregedés hatásainak szemléltetéséhez a Visia algoritmusai a Canfiled különleges, multi-etnikumú, öregedéssel kapcsolatos tanulmányának adatbázisát veszik alapul, ezzel kiemelkedően pontos előrejelzést téve lehetővé.
A Canfield Visia által végzett perszonalizált elemzést kézhez kapod és haza is viheted, így akár otthonod kényelmében is tanulmányozhatod a bőrállapotodról készült riportot.

A Canfield Visia által elemzett bőrjellemzők

A Canfield Visia arcbőr elemző rendszer számtalan bőrprobléma felismerését lehetővé teszi különböző funkciók által.

  • A felületi bőrhibák szabad szemmel is gyakran láthatók, ezeket a jellemzően barna vagy vörös bőrelváltozásokat az eltérő pigmentek miatt tudja a rendszer megkülönböztetni a bőrtónustól. Méretben és formában sokfélék lehetnek, ilyen bőrelváltozások például a szeplők, az aknés hegek, a hiperpigmentáció és az érelváltozások.
  • A napsugárzás általi bőrkárosodás a bőr felszíne alatt felhalmozódott melanin által jeleníthető meg. Ezek az UV-foltok csak speciális, ultraibolya sugárzással történő megvilágítással válnak láthatóvá, szabad szemmel nem érzékelhetők. 
  • A bőr egyenetlen megjelenését okozó barna foltok a bőr belső rétegeiben jelen lévő elváltozásokat jeleznek, például hiperpigmentációt, lentigot és melasmát.  A barna foltok észlelhetők a Visia RBX® keresztpolarizációs képalkotó technológiával: a képalkotás során egyértelmű a pigmentáció megjelenése, amelyet a szoftver sárga vonalakkal jelöl.
  • A piros területek többféle kondíciót jelezhetnek: akné, gyulladás, rosacea vagy pókvénák jelenlétét is jelölhetik. 
  • A ráncok és barázdák jellegzetes formájuk, keskeny és hosszú megjelenésük alapján azonosíthatók, az elemzéshez alkalmazott képeket normál fénynél készítjük el. A Visia a zöld különböző árnyalatait használja a ráncok és finom vonalak megjelenítéséhez: minél sötétebb zöld színnel jelöli az elváltozást, annál mélyebb bevésődésről van szó.
  • A bőr simaságának elemzéséhez alkalmazott elsődleges szempont a bőrtextúra feltérképezése: a magasabb pontokat sárga színnel, míg a mélyebb bőrpontokat kékkel jelöli a Canfield Visia különleges képalkotó technológiája. 
  • A pórusok, vagyis a verejtékmirigy kör alakú felületi nyílásai a mélységük általi sötét megjelenésük alapján azonosíthatók: sötétebbnek tűnnek a felvételeken, mint a környező bőrfelület. A Visia rendszer képes a pórusokat megkülönböztetni az egyéb foltoktól, a pórusokat azok mérethez igazított kék körökkel jelöli.
  • A porfirinek olyan bakteriális melléktermékek, amelyek a pórusokba kerülve aknéhoz vezethetnek. UV-fény hatására körkörös fehér foltokként jelennek meg, ebből kifolyólag a Visia ultraibolya megvilágítással fényképezi, majd sárga körökként jeleníti meg a porfirineket.

Hogyan elemzi a Canfield Visia a bőrelváltozásokat?

A Visia számos személyre és bőrproblémára szabható riportlehetőséget kínál, amelyek tartalmazhatják a Páciens képét akár több világítási módban is, valamint az elemzési eredményeket, a javasolt kezeléseket és a konzultációs jegyzeteket.

A képekkel és diagramokkal kiegészített részletes elemzést a kezedben tarthatod és haza is viheted, így könnyebben nyomon követheted saját eredményeidet is.  

Ismerd meg a Canfield Visia Arcdiagnosztika riportot!

Kérd te is személyre szabott, AI által tervezett arc- és bőrelemzésedet, hogy a számodra maximálisan személyre szabott kezelési tervet állíthassuk össze.

A mesterséges intelligencia által vezérelt Canfield Visia arc- és bőrdiagnosztikával kiegészített esztétikai és anti-aging konzultáció díja 25.000 Ft, mely 150.000 Ft értékű szolgáltatás igénybe vétele esetén díjmentessé válik.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

25.000 Ft/
alkalom

150.000 Ft értékű orvos-esztétikai kezelés vásárlása esetén a Canfield Visia arcstruktúra és arcbőrelemzés ára jóváíródik a vásárlás végösszegéből, így az AI vezérlet bőranalízis ingyenessé válik.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Látogasd meg klinikánkat

Az injektábilis implantátumok lehetnek felszívódó és nem felszívódó anyagok.

Az Aesthetica Orvosi Központban prémium minőségű Allergan Bo-tox anyagot használunk, mely az Egyesült Államok vezető márkája.
A bo-tox kezelés során kevés esetben fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden beavatkozás, a bo-tox kezelés is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, hányinger, fejfájás, a felső szemhéj, alsó szemhéj vagy az ajkak ptosisának (lógás, megereszkedés) kialakulása, ritka esetben aszimmetria.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram