NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Mellkisebbítés

Melleid súlyától fáj a hátad? Formásabb dekoltázsra vágysz? A plasztikai sebészet egyszerűen megoldja a problémádat!
Most 150.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Arányos mellek a szabadabb hétköznapokért

Mellplasztika

Nehezen találsz megfelelő ruhát, amit kényelmesen és magabiztosan viselhetsz? Mindennapi fájdalommal küzdesz aránytalanul nagy melleid miatt? Súlyuknál fogva melleid megereszkedtek? Az élet számos területét befolyásolhatják negatívan a testalkatunkhoz képest túl nagy mellek: okozhatnak fájdalmat, kellemetlenséget a hétköznapokban, megnehezíthetik az öltözködést, sportolást. A nagy keblekkel rendelkező nők érzelmi nehézségeket is tapasztalhatnak, beleértve az önbizalomhiányt, a szorongást és a szégyenérzetet. A mell méretét azonban ma már könnyen csökkenthetjük. 
A mellkisebbítés tökéletes plasztikai sebészeti beavatkozás mindennapi fájdalmaid enyhítésére, az életmódod és a megjelenésed javítására.
A beavatkozás eredménye hosszú távú, új mellméreted megszabadít a fájdalmaktól és szabadabbá teszi a testmozgást.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Mellspecialista plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a mellkisebbítést?

Te is tudod, milyen érzés kényelmetlenül nagy mellekkel élni, milyen rendszeresen váll- és nyakfájással, rossz testtartással küzdeni? Ismerős számodra, hogy nem próbálhatsz ki és űzhetsz bizonyos sportokat?
Ha úgy érzed, kisebb, esztétikusabb mellekkel könnyebb lenne az életed és legfőképp magabiztosabb fellépést adna neked, megoldás lehet számodra a plasztikai sebészet egyik rutinműtétje, a mellkisebbítés, amely úgy formálja melleid méretét, hogy azok teltek és nőiesek legyenek – csak kisebb és kényelmesebb, esztétikusabb méretben. A mellkisebbítéssel korrigálni lehet a mellek méretét, alakját és a bőr feszességét, valamint a mellbimbó méretét is.
A mellkisebbítéssel esztétikusan korrigálható a mellek feszessége, megereszkedett pozíciója, a mellbimbók mérete, így a várandósság, szoptatás időszaka után megváltozott formák esetén is gyakori választás ez a beavatkozás.
A csupán néhány órás plasztikai műtétet magánklinikán, nyugodt környezetben veheted igénybe.
20 éves háttérrel rendelkező központunkban tapasztalt plasztikai sebészeink minden körülményt, beleértve testi adottságaidat, figyelembe véve, tervezik és valósítják meg a számodra legesztétikusabb megoldást Műtét előtt pedig konzultáción vehetsz részt, hogy biztonságban érezhesd magad.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A mellkisebbítés előnyei

CSÖKKENT FÁJDALOMÉRZET

Új mellméreted megszabadít a hátfájástól, kellemetlenségektől, és új lehetőségeket biztosít.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza budai magánklinikán, nincsenek rejtett költségek.

GYORS ÉS HOSSZÚTÁVÚ

Eredménye azonnal látható és érezhető.

KOMBINÁLHATÓ

Lehetőség van egyszerre aszimmetria korrigálására és mellbimbóudvar korrekcióra is.

A mellkisebbítés menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: Mellkisebbítés előtt plasztikai sebészeti konzultáción vehetsz részt, hogy biztonságban érezd magad. Pácienseink különböző okokkal és adottságokkal érkeznek hozzánk, ezért első körben plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadónőd segítségével mellkisebbítő műtét előtt tisztázzátok a kezeléstől várt eredményt. A tanácsadónőd az első konzultációtól kezdve az utolsó kontrollvizsgálatig végigkíséri az utadat, hogy a kívánt alakot és a legoptimálisabb eredményt érjük el.

Műtét előtti szövetelőkészítő kezelés: A kezeléscsomag magában foglal egy alkalom műtét előtti lézeres szövetelőkészítő kezelést, amelynek célja a szövetek műtétet követő gyorsabb gyógyulásának elérése és az esztétikus hegesedés elérése. A kezelést a műtét előtt 2-4 héttel végezzük. 

Műtéti eljárás: A beavatkozás előtti kivizsgálásokat helyben végezzük (kivéve mammográfia, mellkas röntgen), a műtétet pedig altatásban végezzük. A műtét során a mell korrekcióját az esetek túlnyomó többségében a megnyúlt, felesleges bőr eltávolításával és a bőr alatti szövetben elhelyezkedő mirigyállomány kisebbítésével érjük el. Miután a plasztikai sebész eltávolította a felesleges bőrt, zsírt és a mellállomány egy részét, a mellbimbó feljebb kerül, melynek mérete is csökkenthető. A mell feszességét a mell alatti redőben elhelyezkedő varrattal véglegesíti a sebészed. A metszések szinte láthatatlanok, például a mell alatti redő területén helyezkednek el.
Pácienseink intenzív ellátással biztosított budai magánklinikán, exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobákban töltik a műtét utáni éjszakát. Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Mellkisebbítés után: A mellplasztika végén a mellekre rugalmas, szoros kötés kerül, majd pár nappal később a kötést speciális műtét utáni, kompressziós sportmelltartóra, melltartóra cseréli plasztikai sebészed 4-8 hétre, amely segít, hogy a mellműtétnél kialakított helyzetben rögzüljön a melled. Habár a mellplasztika eredménye azonnal látható és érezhető, a mellek formájukat körülbelül 3-4 hónap alatt veszik fel.

Hegkezelés mellkisebbítés után: Az Aesthetica plasztika csomagjában ajándékba kapsz két alkalom lézeres hegkezelést, amelynek célja a hegvonal minimalizálása a műtétet követően. Az első kezelésre a műtét után 8 héttel kerül sor.

150.000 FT ÉRTÉKŰ EXTRA AJÁNDÉKKAL!

FORMÁSABB, TELTEBB MELLEKRE VÁGYSZ?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

150. 000 Ft értékű extra ajándékkal!

 

A 150.000 Ft-os EXTRA AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:
  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő és műtét utáni lézeres hegkezelés (3 alkalom)
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat (1 éven belül)
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

150.000 Ft
értékű extra ajándékkal

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
Előtte - Utána galéria
Mellplasztika magazin
Mellplasztika kisokos
A mellplasztika során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, gyulladás, keloidos hegképződés, a mellbimbó érzékenységének átmeneti megváltozása. Ritkán előfordul, hogy a mellek nem tökéletesen szimmetrikusak, a mellbimbók elhelyezkedése minimálisan eltérhet egymástól. Mindemellett évente több ezer nő esik át problémamentesen és elégedetten mellplasztikai beavatkozásokon.

Szeretnél többet megtudni?

Tekintsd meg az Aesthetica Mellplasztika Magazinunkat.
LETÖLTÉS

Amit a mellimplantátumokról tudni kell

Olvasd el mellimplantátum kisokosunkat, melyben hasznos információkra tehetsz szert. (Például: Formák, Méret, Kockázat) 
MEGTEKINTÉS

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram