Androgén alopécia kezelése férfiaknál

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

ANDROGÉN ALOPÉCIA

lézeres hajstimuláció

A férfiakra jellemző androgén alopécia, vagy más néven férfias típusú hajhullás az egyik leggyakoribb és legismertebb hajhullás típus:  az európai emberek kb. felét érinti. Tulajdonképpen ezt a típusú hajhullást nevezik általában a köznyelvben kopaszságnak, kopaszodásnak, habár nem szükségszerű, hogy az androgén alopécia kopaszodáshoz vezessen, hiszen az elváltozás korai stádiumaban jó eredményekkel kezelhető, enyhe vagy közepes mértékű androgén típusú hajhullás és kopaszodás esetén lassítható és lézeres terápiával akár visszafordítható.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Trichoszkópos hajdiagnosztika + FDA minősítésű hatóanyagos terápia + Lézeres hajstimuláció
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

Genetikai hatások

Az androgén alopécia hátterében erős genetikai hatás, örökletes hajlam vagy hormonális változások húzódnak. Az arra genetikailag hajlamos embereknél a DHT (dihidrotesztoszteron) hormon hajhagymára gyakorolt hatása képes lerövidíteni a haj anagén, vagyis növekedési szakasz hosszát. Ebben az esetben a hajszálak egyre vékonyabbá, gyengévé válnak, így a haj egy idő után már nem tud olyan hosszúra megnőni, hogy kibújjon a bőr felszíne fölé, így a fejbőr kopasszá válik, ezt a folyamatot nevezzük a haj miniatürizálódásának.

A miniatürizálódás során megjelenhetnek olyan hajhagymák is, amelyek a telogén fázist követően nem képesek újból anagén fázisba lépni maguktól. A huzamosabb ideig, akár évekig nyugalmi fázisban maradó hajhagymák stimulációs kezelésekkel sem aktíválhatók újból.

Az androgén alopéciában a hajhullás és kopaszodás jól meghatározott mintázatot követ, férfiak esetében a fejtetőt, illetve a fejbőr homlokhoz közeli részeit érinti, gyakran jellegzetes, kétoldali háromszög alakban. A halánték, illetve a tarkóhoz, a nyakszirthez közeli területeken kevésbé jellemző a kopaszodás.

A férfiaknál az androgén típusú hajhullás előrehaladottságának megállapítására használt a Hamilton-Norwood skála a kopaszodás hét szintjét különbözteti meg, annak fázisait lineáris sorrendben bemutatva.

Az I. stádiumban szinte alig észrevehető a haj homlokhoz közeli részének ritkulása, míg a VII. stádiumra a fejtető teljes kopaszsága a jellemző. a kopaszodás és hajhullás megjelenésének gyakorisága az életkorral együtt nő, tehát annak ellenére, hogy a pubertás után bármikor megkezdődhet a folyamat, az 50 év feletti férfiaknál az érintettek aránya 50-60% körül mozog, míg a 70 év feletti korosztályban akár 80% is lehet azoknak az aránya, akik extrém mértékű hajvesztéssel küzdenek. Kiemelten fontos a kezelések mihamarabbi elkezdése a hajhullás tüneteinek megjelenésétől számítva, hiszen amíg a hajvesztés az I. – V. stádiumban van a hajvesztés eredményesen lassítható, a folyamat akár vissza is fordítható, különösen akkor, ha a hajvesztés kevesebb, mint 5 éve kezdődött.

Az 5 évnél hosszabban fennálló hajvesztés esetén kiegészíthető Alma Hybrid Impact ulrahangos hatóanyag bevitellel, valamint minoxidil kezelésekkel fokozható a lézeres hajhullás kezelés hatékonysága, ám ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy sok hajhagyma már külső behatással sem léptethető át az elhúzódó telogén fázisból újra anagén fázisba, hiszen a hosszan nyugalmi fázisban maradó hajhagymák kivezető járatai gyakorta összehegesednek. A szőrtüszők fibrózisa során kis fehér pöttyök, foltok jelennek meg a fejbőrön (ezek jelenléte a konzultáció során trichoszkópos vizsgálattal megállapítható).

Időpontfoglalás
hajhullás kezelés előtte utána kép
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép

HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

A kezelés menete

A lézeres hajhullás kezelés első lépése a személyes konzultáció, amely során tanácsadónk trichoszkópos vizsgálatot végez a fejbőrön. A vizsgálat során nagy felbontású képek segítségével elemezzük a fejbőr állapotát, az azon lévő faggyú- és keratinlerakódás mennyiségét, a hajhagyma kivezető járatainak átjárhatóságát vagy eltömődöttségét, a hajhagymák esetleges hegesedését, illetve a szőrszálegyenesítő izom esetleges gyulladását, illetve a hajszálak sűrűségét, színét, vastagságát. Ezen információk alapján megállapítható a hajvesztés típusa és előrejelezhető a lézeres terápiával elérhető eredmény, kiválaszthatóak azok a táplálékkiegészítők, ásványi anyagok és vitaminok, amelyek a lézeres terápia hatását növelik majd. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag is elérhető.

A lézeres hajhullás kezelés egy 10 alkalmas kezeléssorozat, ám előrehaladott állapotú kopaszság esetén szükséges lehet kiegészítő alkalmak igénybevétele. Első fázisában a hajszálak kivezető nyílásai mentén a felszínre kerülő faggyú és keratin letisztításra kerül. Ennek a fázisnak kiemelt jelentősége van a férfias típusú hajhullás esetén, hiszen az ezekben az esetekben fellépő rövidülő anagén fázis miatt a hajszálak miniatürizálódnak (rövidülnek, vékonyodnak) így nem tudnak annyi faggyút felvenni, mint amennyit a faggyúmirigy termel. Ezáltal a faggyú a felszínre kerülve eltömíti a hajhagymák hajszálat kivezető járatait, megakadályozva az új hajszálak felszínre törését. Ezt követik a különböző stimulációs fázisok, amelyek elvégzése 3-4 hetente javasolt.

Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelést Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel egészíthető ki, de kiegészíthető növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó saját vér terápiával is. A hajhullás komplex kezelésének részét képezi a minoxidil kezelések alkalmazása is, amelyek szintén segítenek a haj természetes állapotának gyors és hatékony visszaállításában.

Androgén alopécia esetében a fenntartó kezelések kiemelt fontosságúak, hiszen versenyt futni az idővel a genetikai hatásokkal csak rendszeres lézeres és kiegészítő kezelésekkel lehetséges.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 690 000 Ft helyett 490 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

690.000 Ft helyett 490.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel.
Az ár visszavonásig érvényes.

*A fenti árlista a budapesti árakat tartalmazza. A győri orvosi központunkban elérhető lézeres hajkezelés árairól itt tájékozódhatsz.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram