Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Akné kezelés

Speciálisan célzott megoldások az aknés bőr kezelésére.
Időpontfoglalás

Hatékony és tartós megoldás az aknék ellen

A bőrápolás világában nincs fájdalmasabb (mind fizikailag, mind lelkileg) probléma, mint a gyulladt, aktív aknék folyamatos jelenléte a bőrön. Az akné kialakulásában az öröklött hajlamon kívül, szerepet játszik a faggyú összetételének megváltozása, a zsírsavak felszaporodása, a hormonok hatása, valamint a szőrtüszők bizonyos anyagokra való érzékenysége. Az akné a tinédzserek leggyakoribb bőrpanasza. Főként az arcot és a felsőtestet érinti, hiszen itt található a legtöbb faggyúmirigy.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Alma-Hybrid lézertechológia
IPL (villanófényes technológia)
MEGFIZETHETŐ ÁR
Kedvező bőrkonzultációs árak Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd az akné kezelést?

A bőrápolás világában nincs fájdalmasabb (mind fizikailag, mind lelkileg) probléma, mint a gyulladt, aktív aknék folyamatos jelenléte a bőrön.

Az akné kezelésének első lépése egy tisztító, gyulladáscsökkentő kezelés, amelyhez a DermaClear vagy CarbonPeel kezeléseket alkalmazzuk. A CarbonPeel lézeres soft peeling kezelés a még gyulladt pattanásokat nyugtatja, megelőzi a további hegesedés kialakulását, továbbá tisztítja és összehúzza az aknés bőrre gyakori tág pórusokat. Mindezeken túl a bőrfelszín finom hámlasztásával ragyogó és üde bőrfelszínt eredményez. A pontszerű aktív akné kezelését az ALMA-Q lézergéppel végezzük. A bőrfelszínen kialakult hegek kezelésére az Alma-Hybrid technológiát használjuk, amelynek köszönhetően minimális gyógyulási idővel tökéletesítjük, halványítjuk a bőrfelszínen kialakult hegeket.

Új koncenpciónknak köszönhetően a kezeléseket kombinálhatod, így a legmodernebb technológiák ötvözete biztosítja az aktív akné, az egyenetlen, heges bőrfelszín kezelésének és a rejuvenációs eljárás bőrmegújító hatásának abszolút szinergiáját. Az aknék kezelésére létrehozott kezeléscsomagban tehát nemcsak a bőregészségre, hanem a bőrfelszín tökéletesítésére is további hangsúlyt fektetünk a bőr komplex megújításának céljából.

Időpontfoglalás
5D Deep Lift

A kialakult aktív aknék és hegek kezelésére a lézeres bőrmegújító és a speciális Alma-Hybrid lézeres kezelést ajánlunk.

IPL

Alexy Vivi
Youtuber, Influenszer

"A bőröm gyönyörű és egészséges!"

 

AZ akné kezelés előnyei

ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS

Az aknék kezelése által bőrünk megszabadul a fertőzéstől és visszanyeri egészséges állapotát.

ALL INCLUSIVE

Az akné kezelés célzottan fejti ki a hatását a bőrön található aknékra, azonnali regenerációs hatást eredményezve.

SZAKSZERŰ ELLÁTÁS

Kiváló szakaembereink személyre szabottan kezelik az adott területet, mindenféle kockázattól mentesen.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Q-kapcsolt Nd:YAG lézer és az IPL villanófény a legmodernebb technológia, a leghatékonyabb és leggyorsabb kezelés.

AZ akné kezelés menete

Konzultáció: Minden ember más adottságokkal rendelkezik, és pácienseink különböző motivációkkal érkeznek, ezért a nulladik lépés nálunk mindig a beszélgetés. A konzultáció során felmérjük, hogy alkalmas vagy-e a lézeres bőrmegújító, hegkezelő eljárásokra. Ezt követően személyre szabott kezelési tervet állítunk össze számodra, így az aknék, hegek kezelése célzott, a kezelendő elváltozásnak megfelelő. A bőr felülete nem károsul, a fénykezelés a bőr mélyebb rétegeit stimulálja. Csomagjainknál az aknék gyógyulása, a hegek javulása, illetve a halványodás fokozatosan történik.

A kezelésnél alkalmazhatunk helyi gyulladáscsökkentést és antibakteriális kezelést, valamint az akné súlyosságtól függően a gyógyszeres terápiát. A gyógyszeres kezelés lehet antibiotikumos, ami csökkenti a baktériumok számát, a gyulladásos reakciót, de lehet faggyútermelést szabályozó szintetikus ’A’ vitamin kúrát is alkalmazni.

A kialakult aktív aknék és hegek kezelésére a lézeres bőrmegújító (Q-kapcsolt Nd:YAG) és a speciális Alma-Hybrid lézeres kezelést ajánlunk. A helyileg alkalmazott hatóanyagos kezelés kiegészíti a lézeres kezeléseket.

Díjmentes konzultáció

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A kezelést egy konzultáció előzi meg, mely során személyre szabottan, a saját problémáidnak megfelelően állítjuk össze kezelési tervedet. A kezelés végső ára ennek függvényében alakul ki.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

REDLESS AKTÍV AKNÉ KEZELÉS képekben
Előtte - Utána galéria
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A Med-Aesthetica Orvosi Központban modern technológiával szabadulhatsz meg az aknék okozta kellemetlenségtől.
A kezelésnek nincsen kockázata.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram