Pigmentfolt kezelés

Szüntesd meg a nyári napsütés okozta pigmentfoltokat speciális kezeléscsomagunkkal kedvezményes áron!

4+1 Akció: Vedd fel a harcot a pigmentfoltokkal , és most AJÁNDÉKBA adunk 1 kezelést, vagy válaszd kombinált csomagunkat 
  50 ezer Ft kedvezménnyel!
Időpontfoglalás

Szeretnél megszabadulni a makacs pigmentfoltoktól?

Ha zavarnak a pigmentfoltok, ne vastag sminkkel próbáld meg eltakarni őket!
Bármennyire is próbálkozol, lehetetlen teljesen elkerülni a napfényt, vagy az öregedést! Ez nem jelenti azt, hogy együtt kell élned az UV sugárzás és a bőr természetes öregedése okozta nem kívánt sötét foltokkal.
A pigmentfoltok kezelésére villanófényes (IPL) technológiát alkalmazunk. A villanófényes pigmentfolt halványítás, eltávolítás alkalmazható a szeplők, öregségi foltok, napfoltok, májfoltok, melasma esetén is.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Villanófényes csúcstechnológia
Teljes bőrgyógyulás napokon belül
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Gyors és biztonságos kezelés

Miért válaszd a pigmentfolt eltávolítást?

Vannak anyajegyeid, szeplőid vagy UV sugárzás okozta napfoltjaid, amelyeket szeretnél véglegesen eltüntetni? Öregségi foltok tarkítják a bőrödet?
Nyáron a foltok általában még jobban felerősödnek, így sokak számára jelentenek zavaró esztétikai problémát. 
Az IPL (villanófényes) technológiával működő gépi kezelések és a CarbonPeel vagy DermaClear tisztító kezelések kombinációjának köszönhetően a jóindulatú pigmentfoltok hatékony kezelése, halványítása, eltüntetése gyors, egyszerű és eredményes, akár 20 perc alatt végezhetsz a kezeléssel! A villanófénnyel működő IPL technológia kifejezetten a makacs pigmentfoltok eltávolítására lett kifejlesztve.
Amikor a szervezet túl sok melanint termel, akkor olyan pigmentációs rendellenességek léphetnek fel, mint a szeplők, öregségi foltok, napfoltok, májfoltok, vagy melasma.

Az IPL technológia segítségével képesek vagyunk a pigmentációs problémák gyakorlatilag bármilyen formáját kezelni, – függetlenül attól, hogy mennyire enyhe vagy súlyos – hogy gyönyörű és makulátlan bőrt varázsoljunk neked.

Időpontfoglalás
IPL

Markó Rebeka
Influenszer

"Gyorsan és hatékonyan tüntetheted el a pigmentfoltokat és az öregedés jeleit."

IPL

Jilly Krisztina ajánlásával
Influenszer

“Előfordul, hogy a bőröm jelez, ha kicsit vesztettem a harmóniámból. A kombinált pigmentfolt kezelés viszont csodát tett a bőrömmel!

A pigmentfolt kezelés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is jelentős a halványulás, a végleges eredmény általában 2-3 kezelés után elérhető.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt területtől függően a kezelés 10-30 percet vesz igénybe.

EGYSZERRE TÖBB TERÜLET KEZELHETŐ

Egy alkalommal több pigmentfoltokkal érintett bőrfelület is kezelhető.

CSÚCSMINŐSÉG

A legmodernebb technológia, a Lumenis IPL egyedülállóan hatékony kezelést tesz lehetővé.

A pigmentfolt eltávolítás

A bőrpigmentáció súlyosságától és bőröd általános állapotától függően alakítja ki a számodra esztétikai tanácsadónőd a megfelelő kezelési tervet. Makacs pigmentfoltok, erőteljesebb bőrfelszín elváltozások, hegek utáni foltok esetén az IPL (villanófényes) technológiát alkalmazzuk, hogy valóban látványos eredményt érjünk el.

Bőrgyógyászati konzultáció: A kezeléseket bőrgyógyászati konzultációt követően, speciálisan képzett, szakértő egészségügyi asszisztenseink végzik. A konzultáció során kiválasztjátok a megfelelő technikát, melyet az elváltozás színe, mélysége és kiterjedése határoz meg.

A pigmentfolt kezelés menete: A kezelés első lépése a tisztítás, amelyet CarbonPeel Vagy DermaClear előkészítő kezelésekkel végzünk. A felszínen kialakult napkárosodásokat IPL fénnyel villantjuk, mely a melanint felmelegíti, így apró részekre bontja. Ezeket a sejtmaradványokat az immunrendszer könnyen eltávolítja. A kezelés időtartama lépésenként nagyjából 20 perc.

A kezelés után: 24-48 órán keresztül kerülnöd kell a meleg vizes mosást és javasoljuk, hogy jegeld, illetve nyugtató krémmel kend a területet. A kezelési sorozat folyamán a napfénytől, UV hatástól, szoláriumtól tartózkodnod kell, valamint 50+Spf napvédő használata szükséges bőröd óvásához.
A kezelés utáni pár napban a kezelt terület sötétebb lesz, illetve pörk alakulhat ki a bőrfelszínen, ezt ne bántsd, mert idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást okozhat.
A kontrollra való visszahívást követően (5-6 hét), további 2-3 kezelés is szükséges lehet. Ez függ a kezelt területtől, a foltok kialakulásának idejétől, hiszen minél régebben kialakult, annál nehezebb a felszívódása és annál több kezelés szükséges.

* Figyelj arra, hogy az időpontod előtt 24-48 órával lehetőség szerint ne használj krémeket a kezelendő területen.

Őszi Kedvezmények

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

4+1 Akció: Vedd fel a harcot a pigmentfoltokkal , és most AJÁNDÉKBA adunk 1 kezelést, vagy válaszd kombinált Carboon Peel és IPL&ResurFix kezeléscsomagunkat 50 ezer Ft kedvezménnyel!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az esztétikai tanácsadónőd komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a kezelt terület mennyisége, a bőröd állapota, a kezelés technikája.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Csomagajánlat

 Carbon Peel + Resurfix & IPL (villanófényes) kezelés

Több mint 50 ezer Ft-os kedvezménnyel

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Pigmentfolt kezelés képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A kezelés kockázattal nem jár. Lézerbesugárzás hatására a bőrfelszín vöröses, piros lesz, a kezelt pigmentált elváltozás sötétebbé válik, akár szürkés színűvé is, ezek 2-3 nap alatt elmúlnak. Egyéni érzékenységtől függően pörkösödés, varasodás kialakulhat a kezelést követő 2-4 napban.

A konzultáció díjmentes!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram