Rosacea kezelés

4+1 Akció: Vedd fel a harcot a rosaceaval, és most AJÁNDÉKBA adunk 1 kezelést! Keresd az IPL 4+1-es csomagot és csapj le a kedvezményre!

Legyen tiszta, egyenletes a bőrtónusod!
Időpontfoglalás

Hajszálerek, rosacea hosszútávú kezelése

Az egységes, tiszta bőr maga az egészség, és szépség. Ezért sem látunk szívesen bőrpírt, hajszálereket az arcunkon, mellkasunkon. A rosacea olyan krónikus, gyulladásos bőrbetegség, amely leggyakrabban az orron, az állon, az arcon és a homlokon megjelenő bőrpír kíséretében jelentkezik. Súlyosabb esetekben akár apró, piros dudorok és gyulladt pattanásszerű elváltozások is kialakulhatnak az érintett területen. Amennyiben nem kezeljük megfelelően, a betegség idővel súlyosbodik és a bőr megvastagodását (hipertrófia), gyulladt csomókat és szúró, száraz érzést okozhat a szemben. Rosaceától függetlenül is gyakran jelennek meg arcon hajszálerek, bár ezek leginkább csak esztétikai problémát jelentenek.

Egyénre szabott csúcstechnológiás megoldással, az IPL (villanófény) erejével gyorsan és kényelmesen lehetséges a rosacea kezelése és egyéb hajszáleresek problémák megoldása, így varázsolva tisztává bőrödet. 

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Lumenis  lézertechnológia
IPL villanófényes technológia
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás
Megfizethető árak
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a rosaceás bőr kezelését?

Gyakran próbálod alapozóval leplezni a bőröd pirosságát? Apró kis pattanásaid alakulnak ki a rosaceád következtében, amik néha fájdalmasak is? A smink, pakolások csak ideiglenes és esztétikai megoldást biztosítanak. 
A hajszálerek megjelenése és a rosacea jelenség leginkább az erekben megnövekedett nyomás, kitágult erek miatt alakul ki illetve számos keringési rendellenesség is okozhatja azt, de pontos oka nem ismert. Elsőre nehéz felismerni a betegséget, hiszen a tünetek is változhatnak, időnként jelentkeznek.

A genetika vagy bizonyos belgyógyászati problémák is közrejátszhatnak a kialakulásában, de befolyásolható tényező lehet a magas vérnyomás, a túlzásba vitt napozás, a nem megfelelő fényvédelem, hormonprobléma, fűszeres ételek és a túlzott alkohol- vagy koffeinfogyasztás. A rosaceás bőr kezelése szerencsére orvosi eszközökkel is lehetséges.

Ha szeretnél megszabadulni a bőrpírtól és a látható hajszálerektől, válaszd egyénre szabott kezeléseinket! A bőrprobléma jellegétől, mértékétől függően, személyre szabott kezelési tervet dolgozunk ki a legmodernebb villanófényes IPL kezelés segítségével, amely a felszínhez közeli érelváltozásokat célozza. Az IPL kezelés következtében a vérben lévő hemoglobin elnyeli a kibocsájtott fényt, mely hővé alakul, ennek köszönhetően koagulálja a vért és  összetapasztja az erek falát. Ennek következtében a kezelt érszakasz elhal, majd a szervezet természetes módon, fagocitózis útján lebontja és elszállítja.

2 az 1-ben kezelés, hiszen a rosacea tüneteinek kezelésén túl az IPL kezelésnek phototermolifting hatása is van, ezáltal feszesíti és megemeli a kissé megereszkedett bőrt az arcon.

A kezelés mindkét érrel kapcsolatos problémánál hasonlóképpen zajlik, és szakértő, képzett egészségügyi asszisztenseink végzik.

Időpontfoglalás

A kezelés hosszan tartó eredményeket és makulátlan bőrt eredményez.

Az IPL kezelés nemcsak a rosacea tüneteit javítja, hanem feszesíti is a bőrt.

Rosacea kezelése előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is erős a halványulás/összehúzódás, a kezelések számát a rosacea előrehaladottsága alapján határozzuk meg.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően a kezelés 10-30 percet vesz igénybe.

HOSSZAN TARTÓ MEGOLDÁS

A kezelt területen a hajszálerek és bőrpír látványos javulást mutatnak, a hatás hosszan tartó, a helyes életvitel pedig segít az elért eredmények megtartásában. 

CSÚCSMINŐSÉG

A legmodernebb technológia, a leghatékonyabb és leggyorsabb kezelés.

A rosacea, hajszálér kezelés menete

A személyre szabott kezelési terv összeállítását egy személyes konzultáció előzi meg, amely során felmérjük a kezelendő területet, egészségügyi állapotodat és ellátunk a szükséges információkkal. Az érhálózat kiterjedtségét dermatoszkóppal értékeljük kezelés előtt és közben is, hogy folyamatosan nyomon követhessük a bőr állapotát. A tünetek is változhatnak, így a megfelelő kezelési terv elkészítéséhez elengedhetetlen a konzultáció. 

A kezelés során a bőrfelszínnek teljesen tisztának és száraznak kell lennie, ezért már 24 órával az időpontod előtt ne használj semmilyen arckrémet, vagy alapozót. A kezelt felületet a helyszínen fertőtlenítjük a kezelés megkezdése előtt.

Hajszálérkezelés során az erek vonalait követve impulzusokat adunk le a lézerfejjel. Az arcon található tágult erek kezelésénél általában elég egy áthaladás az ér lezárásához, esetenként azonban két impulzus leadása is szükséges lehet, amíg a kezelt területen lévő erek elhalványodnak. A hajszálér problémák kezelése sok esetben 1-2 alkalommal megoldható, mivel a célzott lézerfény hemoglobinban való elnyelődése jobban koncentrálódik a zártrendszerű erekben. Enyhe fájdalommal járhat a kezelés, mely során égő, szurkáló érzetet tapasztalhatsz.

A kezelés során a teljes arcot kezeljük, hogy a bőrtónus kiegyenlítésén túl a rosacea továbbterjedését megakadályozzuk, minden esetben többször haladunk át a kezelt területen. A kezelés enyhe hőérzettel és kissé szurkáló érzettel jár. A rosacea súlyosságától függően 2-4 IPL kezelés elvégzését javasoljuk, melyek között körülbelül 4 hét szünetet szükséges tartani. Amennyiben a rosacea előrehaladottsága indokolja, bőrgyógyászati krémekkel is kiegészítjük a terápiát.

A kezelés után: Bőrnyugtató krémet használunk bőrirritáció enyhítésére a rosacea kezelése és a hajszálérkezelés után. 24-48 órán keresztül kerülnöd kell a meleg vizes arcmosást és javasoljuk, hogy jegeld, illetve nyugtató krémmel kend a területet. A kezelés utáni pár napban a kezelt terület duzzadt, piros lesz, illetve esetenként pörk alakulhat ki (főleg a vastagabb ereknél, vagy tekervényes területeken) ki a bőrfelszínen, ezt ne bántsd, mert idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást és hegesedést okozhat. A kezelési sorozat folyamán a napfénytől, UV hatástól, szoláriumtól tartózkodnod kell, valamint 50+Spf napvédő használata szükséges bőröd óvásához. A hosszú távú eredmények érdekében a bőrápolási rutin átalakítását javasoljuk.

Díjmentes konzultáció

 Keresd az IPL 4+1-es csomagot és csapj le a kedvezményre!

4+1 Akció: Vedd fel a harcot a rosaceaval, és most AJÁNDÉKBA adunk 1 kezelést!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A kezelést egy konzultáció előzi meg, mely során személyre szabottan, a saját problémáidnak megfelelően állítunk össze egy sajátos kezelési tervet. Kezelésed költségeit módosíthatja a kezelt terület nagysága, a bőröd és az erek állapota. Az előzetes konzultáció díját a kezelés árából levonjuk.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES

Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Kedvező ár

49.000 Ft

/alkalom

4+1 Akció: 4 kezelés mellé 1 kezelés AJÁNDÉK

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Rosacea kezelés képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?

A konzultáció díjmentes!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram