Lézeres hajterápia

Komplex lézeres terápia, amely átfogó megoldást nyújt számtalan hajproblémára orvosilag elismert, hatékony eszközökkel.
Időpontfoglalás

A hajhullás természetes dolog egy bizonyos mértékig, viszont nagy mennyiségű, extrém hajvesztés esetén érdemes szakemberhez fordulni, hiszen minél előbb kezdődik meg a probléma professzionális kezelése, annál valószínűbb, hogy a kezelés eredményes lesz. A lézeres hajstimuláció átfogó megoldást nyújt számtalan hajproblémára orvosilag elismert, hatékony eszközökkel.

Lézeres hajhullás kezelés

A lézeres hajterápia a hajhullás különböző típusainak kezelésére, valamint a haj növekedésének serkentésére egyaránt alkalmas. Nők, férfiak és gyermekek számára is ajánlott.
Részletek

Lézeres hajstimulációval kezelhető hajhullás típusok

A lézeres hajhullás kezelés alkalmas a férfias típusú hajhullás, a foltos hajhullás, illetve telogén effluvium, vagyis átmeneti hajhullás eseteinek kezelésére is.
Részletek

Lézeres hajerősítés és hajdúsítás

A lézeres hajerősítés és hajdúsítás kezelés hatására a haj tartása és minősége is intenzíven javul, új hajszálak nőnek ki, a haj egészségessé, élettel telivé és dúsabbá válik.

Részletek

Lézeres hajstimulációs technológia

A lézeres hajstimulációs kezelésekhez a non-ablatív lézerenergia erejét használjuk, amely egyszerre hatékony és kíméletes megoldás..
Részletek

Lézeres hajterápia

Hajhullás kezelése

Az extrém mértékű hajhullás minden esetben kellemetlen, akár ijesztő jelenség. A megoldás az Aesthetica különleges lézeres hajstimulációs protokollja, amely serkenti a haj növekedését és csökkenti a hajhullást, valamint segít a hajhullás mögött rejlő okok helyreállításában is.

Lézeres hajstimulációval kezelhető hajhullástípusok

Az egyedülálló lézeres hajhullás kezelés segít hajproblémák megoldásában, hiszen alkalmas az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás, illetve telogén effluvium, vagyis átmeneti hajhullás eseteinek kezelésére is.

Lézeres hajstimulációs technológia

Az Aesthetica Orvosi Központban alkalmazott lézeres hajstimuláció egyedülálló technológiájának segítségével átfogó megoldást nyújt számtalan hajprobléma kezelésére. A kezelésekhez a non-ablatív lézerenergia erejét használjuk, amely egyszerre hatékony és kíméletes megoldás.

Lézeres hajhullás kezelés

A lézeres hajterápia a hajhullás különböző típusainak kezelésére, valamint a haj dúsítására és növekedésének serkentésére egyaránt alkalmas. Nők és férfiak számára egyaránt ajánlott, kíméletes és eredményes kezeléssorozat, amely gyermekek hajproblémáinak kezeléséhez is megfelelő megoldást nyújt.

Lézeres hajerősítés és hajdúsítás

A lézeres hajerősítés és hajdúsítás kezelés hatására a haj tartása és minősége is intenzíven javul, új hajszálak nőnek ki, a haj egészségessé, élettel telivé és dúsabbá válik, a magabiztosság pedig garantált. A haj növekedésének gyorsítására és a hajkorona dússágának növelésére is tökéletes kezelés.

Miért az Aesthetica Orvosi Központ?

Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától kísérjük el a prevenciós orvos-kozmetológiai, lézeres kezelések és a korral változó bőrápolási protokollokon át az invazív, plasztikai beavatkozásokig.
700
elvégzett végleges lézeres szőrtelenítés kezelés
10000
injekciós arcfiatalító kezelés prémium hatóanyaggal
16000
elvégzett csúcstechnológiás lézeres bőrmegújítás
8000
mellplasztika prémium minőségű implantátummal

21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS GÉPPARK

Lumenis Lasers
Végleges lézeres szőrtelenítés
piacvezető diódalézeres technológiával
Alma Lasers
High-Tech lézeres bőrfiatalítás és bőrmegújítás bármely testrészen
Mentor
Prémium MemoryGel™ mellimplantátum örök termékcsere garanciával
Juvéderm
Prémium kategóriás hialuronsav töltőanyag a tökéletes arcformázáshoz

Foglalj időpontot online díjmentes konzultációnkra!

Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram