Lézeres hajterápia, hajhullás kezelése

Az egyedülálló, Magyarországon kizárólag az Aesthetica Orvosi Központban elérhető lézeres hajstimulációval komplex megoldást nyújtunk hajproblémáidra!
Időpontfoglalás

Az Aesthetica Orvosi Központban az innováció és a kutatás is a mindennapok részét képezi, ezáltal büszkék lehetünk rá, hogy az általunk kifejlesztett kezelések és eljárások már 20 éve folyamatosan megváltoztatják Pácienseink életét. A legmodernebb kezeléseink közé tartozó lézeres hajterápia olyan innovatív megoldás, amely hazánkban csak és kizárólag az Aestheticában érhető el, orvosilag elismert, hatékony eszközökkel nyújt átfogó megoldást számtalan hajproblémára. A kezelés hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az ezernél is több sikeresen elvégzett lézeres hajkezelés, valamint a 96%-os Páciens elégedettség. Légy részese Te is a sikertörténetnek és vess véget hajproblémáidnak személyre szabott kezeléssorozatunkkal!

Lézeres hajhullás kezelés

A lézeres hajterápia a hajhullás különböző típusainak kezelésére, valamint a haj növekedésének serkentésére egyaránt alkalmas. Nők, férfiak és gyermekek számára is ajánlott.
Részletek

Lézeres hajstimulációval kezelhető hajhullás típusok

A lézeres hajhullás kezelés alkalmas a férfias típusú hajhullás, a foltos hajhullás, illetve telogén effluvium, vagyis átmeneti hajhullás eseteinek kezelésére is.
Részletek

Lézeres hajerősítés és hajdúsítás

A lézeres hajerősítés és hajdúsítás kezelés hatására a haj tartása és minősége is intenzíven javul, új hajszálak nőnek ki, a haj egészségessé, élettel telivé és dúsabbá válik.

Részletek

Lézeres hajstimulációs technológia

A lézeres hajstimulációs kezelésekhez a non-ablatív lézerenergia erejét használjuk, amely egyszerre hatékony és kíméletes megoldás..
Részletek

Lézeres hajterápia

Hajhullás kezelése

Az extrém mértékű hajhullás minden esetben nemcsak kellemetlen, hanem ijesztő jelenség is lehet. Szinte bármilyen típusú hajhullás esetében megoldást jelenthet az Aesthetica különleges lézeres hajstimuláció protokollja, amely sejtszintű változásokkal képes javítani a haj állapotát: a sejtaktivitás növelése mellett gyorsítja a fejbőr oxigén-és a tápanyagellátását. A lézeres kezelések serkentik a haj növekedését, csökkentik a hajhullást, valamint segítik a hajhullás mögött rejlő okok helyreállítását is.

Lézeres hajstimulációval kezelhető hajhullástípusok

Az extrém hajvesztés hátterében számtalan ok állhat: a stressztől a gyógyszeres kezeléseken át a hormonális változásokig. Az egyedülálló lézeres hajhullás kezelés kiváltó októl függetlenül segít a hajhullás kezelésében, akár a hormonális hajproblémák megoldásában is. A lézeres hajterápia alkalmas az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás, illetve telogén effluvium, vagyis átmeneti hajhullás eseteinek kezelésére is.

Lézeres hajstimulációs technológia

Az Aesthetica Orvosi Központban alkalmazott lézeres hajstimuláció nagy népszerűségnek örvend a nemzetközi esztétikai piacon, hiszen már 2010 óta aktívan kutatják és alkalmazzák a módszert a hajproblémák kezelésére. A kezelésekhez a non-ablatív lézerenergia erejét használjuk, amely növeli a sejtaktivitást, valamint a fejbőr vérellátását is, elmondható, hogy hatékony és kíméletes megoldás, a kezelések fájdalommentessége mellett pedig elképesztő eredményekre számíthatunk.

Lézeres hajhullás kezelés

Ahhoz, hogy megértsük és kezelni tudjuk a hajhullás különböző típusait, különleges, személyre szabott hajkezelési protokollt kell felállítanunk. A lézeres hajterápia a hajhullás különböző típusainak kezelésére, valamint a haj dúsítására és növekedésének serkentésére egyaránt alkalmas. Nők és férfiak számára, különböző hajproblémák kezelésére egyaránt ajánlott. A lézeres hajterápia kíméletes és eredményes kezeléssorozat, amely gyermekek esetében is eredményesen alkalmazható.

Lézeres hajerősítés és hajdúsítás

A tökéletes eredmények érdekében komplex, a lézeres hajerősítés és hajdúsítás kezelés mellett életmódtanácsadást és kiegészítő kezeléseket is magában foglaló hajápolási protokollt alakítottunk ki. A különleges hajterápa hatására a haj tartása és minősége is intenzíven javul, új hajszálak nőnek ki, a haj egészségessé, élettel telivé és dúsabbá válik, a magabiztosság pedig garantált. A haj növekedésének gyorsítására és a hajkorona dússágának növelésére is tökéletes kezelés.

Miért az Aesthetica Orvosi Központ?

Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától kísérjük el a prevenciós orvos-kozmetológiai, lézeres kezelések és a korral változó bőrápolási protokollokon át az invazív, plasztikai beavatkozásokig.
700
elvégzett végleges lézeres szőrtelenítés kezelés
10000
injekciós arcfiatalító kezelés prémium hatóanyaggal
16000
elvégzett csúcstechnológiás lézeres bőrmegújítás
8000
mellplasztika prémium minőségű implantátummal

21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS GÉPPARK

Lumenis Lasers
Végleges lézeres szőrtelenítés
piacvezető diódalézeres technológiával
Alma Lasers
High-Tech lézeres bőrfiatalítás és bőrmegújítás bármely testrészen
Mentor
Prémium MemoryGel™ mellimplantátum örök termékcsere garanciával
Juvéderm
Prémium kategóriás hialuronsav töltőanyag a tökéletes arcformázáshoz

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram