NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Fülplasztika

Már fiatalkortól korrigálhatóak a fül esztétikai problémái a plasztikai sebészet által.
Időpontfoglalás

A szimmetrikus arc egyik titka a szép, arányos fül

A fülplasztika műtét többféle problémára is megoldást jelent és ez nem csak esztétikai kérdés. A feltűnő vagy elálló fülek önbizalomhiányt, esetenként akár komoly pszichés problémát is okozhatnak.
Sokan csak felnőtt korukban, hosszú éveken át tartó fontolgatás után választják a fülplasztikát, pedig a műtét szülői beleegyezéssel már 12 éves kortól elvégezhető és rengeteg nem kívánt figyelemtől megkímélheti pácienseinket. Van megoldás az elálló, vagy épp aszimmetrikus fülekre, és az eldeformálódott fülkagylókra is.
A fülplasztika műtétnek köszönhetően megszabadulhatsz korábbi gátlásaidtól, és a plasztikai sebész által végzett beavatkozás eredményeként visszanyerheted az önbizalmad és az önbecsülésed.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a fülplasztikát?

Bár az elálló fülek megzavarhatják az arc természetes egyensúlyát, a fülplasztika nem csak az arc aszimmetriájának és az arcprofil arányosságának kezelésére alkalmas. Az eldeformálódott fülkagylók korrigálása, a túl nagyra nőtt cimpák kisebbítése, illetve a ki nem fejlődött ívek kialakítása is a műtéti eljárások közé tartozik. A fülplasztika eredménye azonnal látható, rövid idő alatt megtapasztalhatod az önbizalmaddal kapcsolatos pozitív hatását.
Ha kérted már a fodrászodat, hogy úgy vágja le a hajadat, hogy az lehetőleg takarja vagy ellensúlyozza a füleidet, ha voltál már olyan helyzetben, amikor feszélyezve vagy bántva érezted magadat a füleid miatt, érdemes foglalnod egy konzultációs időpontot, hiszen a plasztikai sebészet megoldhatja problémádat. A helyi érzéstelenítésben végzett műtét könnyedén korrigálja az elálló fül problémáját.

Szakértő plasztikai sebészeink által végzett kezelések, a legmodernebb műtéti technikák, első osztályú orvosok és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A fülplasztika előnyei

TERMÉSZETES HATÁS

A műtéti heg a fül ívében helyezkedik el, szinte láthatatlan, és fokozatosan halványul.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

MINŐSÉG

Budai magánklinika, exkluzív környezet, szakértő plasztikai sebész.

KOMBINÁLHATÓ

Lehetőség van egyszerre több kezelés elvégzésére.

A fülplasztika menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: A fülplasztika műtét során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadód. Az első konzultáció során átbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, érdemes-e kombinálni egyéb arcfiatalító beavatkozásokkal.

Műtéti eljárás: A műtét előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadód segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben. A maximum 1-2 órás, helyi érzéstelenítés segítségével végzett vagy altatásos műtétre budai magánklinikánkon kerül sor. A beavatkozás technikája és hossza függ attól is, hogy milyen fokú korrekcióra van szükség.

A fülplasztika műtét során plasztikai sebészed a fülkagyló hátsó részén metszést ejt, szükség esetén babérlevél alakú bőrkimetszést is végez. Indokolt esetben a fülkagyló porcából egy porccsíkot kimetsz, majd a fül porcos ívének megfelelően rögzíti, hogy a fülkagyló jobban a koponyához simuljon.
A fülplasztikai beavatkozás után rövid megfigyelésre a kórházban maradsz, majd néhány óra elteltével – kísérővel – hazaengedünk. Előfordulhat, – amennyiben a plasztikai sebészed indokoltnak tartja, – hogy 1 éjszakát a kórházban kell töltened, ebben az esetben exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobában helyezünk el az éjszakára. Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

A fülplasztika után: A fülplasztika műtét után közvetlenül egy szorítópántot ad rád plasztikai sebészed, amely segíti a fülkagylók megfelelő gyógyulását és azok megfelelő helyzetben való rögzülését. Műtét utáni hetekben egy hétköznapi fejpánthoz hasonlító szorítókötést fogsz viselni. A beavatkozás után 1 héttel már vissza is térhetsz a munkádhoz. A fülműtétet követő 1 hónapban tartózkodj a pulzus- és vérnyomásnövelő aktivitásoktól és vigyázz, hogy ne érje ütés a füleidet.

250.000 ft értékű plasztika kedvezménycsomag!

FORMÁSABB, TELTEBB MELLEKRE VÁGYSZ?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A legesztétikusabb eredmény érdekében plasztikai sebészed felvázolja lehetőségeidet. A plasztikai beavatkozások árát sok minden befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

  • - 100.000 Ft árengedmény: az altatásos plasztikai műtétek árából
  • AJÁNDÉK két alkalmas hegkezelés
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR) vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

250.000 Ft
értékű kedvezménycsomag

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Fülplasztika képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A fülplasztika során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden sebészeti beavatkozás, az fülműtét is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet az utóvérzés, altatással szembeni túlérzékenység, gyulladás, keloidos hegképződés, bőr- és porcelhalás, aszimmetria, bőr érzékenységének megváltozása. Mindemelett évente több ezren esnek át problémamentesen és elégedetten fülplasztikai beavatkozásokon.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram