NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Striák és a has bőrének kezelése

Szabadulj meg a zavaró csíkoktól és érezd újra jól magad a bőrödben!
Időpontfoglalás

A tökéletes bőr nem álom többé!

Téged is zavarnak a bőrödön keletkezett repedések, striák? Nem szívesen veszel fel bikinit a bőröd állapota miatt? Szabadulj meg a vörös, lila, vagy fehér csíkoktól a lézeres stria kezeléssel!

A serdülőkori növekedés, nagy súlyingadozás, fogyás, vagy nagymértékű izmosodás, terhesség, de akár a mellékvese betegsége, vagy bizonyos szteroidok hosszú távú szedése is okozhatja a striák megjelenését a bőrön. Ilyenkor a bőr alatti kötőszövet nem tud lépést tartani a test változásaival és a bőr megreped, ami látványos, zavaró végeredménnyel járhat, ez pedig negatív hatással lehet az önértékelésedre. A lézeres kezelés segítséget nyújt bármilyen stria halványításában, hiszen a különféle színű és méretű striák eltüntetésére különböző lézeres kezeléseket alkalmazunk, így biztos lehetsz benne, hogy a következő nyáron már nem kell tartanod a strandolástól!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
INNOVATÍV TECHNOLÓGIA
Lumenis M22 Resurfix és Alma Hybrid lézeres kezelések bőröd igényeire szabva
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a lézeres stria kezelést?

A striák méretétől és színétől függően különböző lézeres megoldásokat alkalmazunk azok kezelésére, amelyek gyorsan és kellemetlenségek nélkül segítenek bőröd egyenletességének visszaállításában és önbizalmad visszanyerésében.  A lézeres kezelések speciális, személyre szabható beállításai miatt bármilyen bőrtípuson eredményesek. A vékonyabb, már kifehéredett színű, 1 centiméternél nem szélesebb felszíni repedések kezelésére a Lumenis M22 Resurfix lézert alkalmazzuk, amely a frakcionált lézerenergia segítségével újítja meg a bőrfelületet, egyenletessé és esztétikussá téve azt. A lilás, vöröses színű, 1 centiméternél szélesebb striák kezeléséhez a bőrmegújítás nagyágyúját, az Alma Hybrid lézert alkalmazzuk, amely az ablatív és non-ablatív lézerenergia kombinálásával mikroszkopikus sebeket ejt a bőrön, ezáltal serkentve az új bőr és kollagén rostok képződését, látványos eredményeket biztosítva. A striák lézeres kezelését hatóanyag beviteli eljárással egészítjük ki, amely során speciális, a bőr regenerálódását segítő hatóanyag koktélt jutattunk a bőr mélyebb rétegeibe, ezzel maximalizálva a lézeres kezelések hatását.

A has repedezett, megnyúlt bőrének kezeléséhez nemcsak lézeres stria kezelést alkalmazhatunk, hanem a Legend Pro kezelés erejét is, amely az izomstimuláció és a tripoláris rádiófrekvencia ötvözetével serkenti az izomösszehúzódásokat, feszesíti a kezelt területet és beindítja a kollagén és elasztin termelést, valamint segíti a szövetregenerációt. Az emberi test 40%-át alkotja izom, a Legend Pro által kezelt területen pedig kezelésenként körülbelül 22 500 izomösszehúzódás biztosítja a látványos változást. Ez az eljárás a lézeres stria kezelés mellé választható kiegészítő kezelés, amely erősen ajánlott például a terhesség utáni időszakban, vagy nagymértékű fogyást követően, hogy a megviselt hasi terület és a bőr alatti kötőszövet minél inkább visszanyerje eredeti, feszes formáját.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
stria eltávolítás
Alma-Q

A LÉZERES STRIA KEZELÉS ELŐNYEI

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK

A kezeléscsomagban foglalt 4 alkalom után a striák nagymértékben elhalványodnak, vagy teljesen eltűnnek.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően maximum 1 órát vesznek igénybe a lézeres kezelések.

GYORS FELÉPÜLÉSI IDŐ

A lézertechnológiától és a bőr állapotától függően nincs, vagy nagyon rövid a felépülési idő.

CSÚCSMINŐSÉG

A Lumenis M22 és az Alma Hybrid a legmodernebb és leghatékonyabb technológiák közé tartoznak.

A LÉZERES STRIA KEZELÉS MENETE

A kezelés első lépése a személyes konzultáció, amely során esztétikai tanácsadónőnk felméri bőröd állapotát, a striák színétől és méretétől függően személyre szabott kezelési tervet állít össze számodra. A konzultáció során tájékoztatást kapsz a kezelés részleteiről és a kezeléssel kapcsolatos várható eredményekről is.

A lézeres kezeléseket 4 alkalommal végezzük, egy lézeres kezelés időtartama alkalmanként 15 és 60 perc között lehet a kezelt terület nagyságától függően, amelyet előzetesen esztétikai tanácsadónk felmér, így előre tudni fogod, hogy mennyi időt vesz igénybe a kezelés. A kezeléseket 4-5 hetente végezzük.
A lézeres kezelés során érzéstelenítő krémet használunk, ha szükséges, így növelve a kezelések komfortosságát. A lézer energiája teljes bőrmegújítást tesz lehetővé, valamint elősegíti a kollagén rostok képződését, így a striák fokozatosan elhalványodnak, a bőr felülete és színe is egyenletessé válik a kezeléssorozat végére. A lézeres kezeléseket követően pár napig pirosságot, 24 óráig ödémát tapasztalhatsz, ami teljesen természetes jelenség, része a gyógyulási folyamatnak. Fontos, hogy a kezeléseket követően tartózkodj a forró víztől, gőztől, szaunától, valamint a szolárium használatától. A kezelt területen használj fényvédőt, vagy óvd a napsugárzástól, valamit bőrnyugtató krém használatát is javasoljuk.

A kezeléscsomag részét képezi a hatóanyag bevitel, amely során aktív hatóanyagok segítik a szövetek regenerációját. A lézeres kezelések által ejtett mikrosérülések növelik a hatóanyagos kezelések hatékonyságát, ezáltal a kombinált kezelések látványos eredmények elérésére alkalmasak.
A kezeléscsomag részét nem képezi, azonban a has szétszakadt bőrének kezelésére javasolt a Legend Pro kezelések alkalmazása, amely az izomstimuláció során a DMA (dinamikus izomstimuláció) energia és a mechanikus masszázs erejét kombinálja, ezt a tripoláris rádiófrekvencia erejével egészíti ki, egy kezelés alatt akár 22 500 izomösszehúzódást, valamint a has szöveteinek feszesítését eredményezve.

Díjmentes konzultáció

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Személyre szabott kezelési terv alapján, a kezelt terület nagyságától függően alakítjuk árainkat. A kezeléseket kedvező csomagajánlataink keretében veheted igénybe.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

CSOMAGAJÁNLAT

55.000 Ft-tól

A hatóanyag bevitel árát nem tartalmazza

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Technológia
A kezelést követően előfordulhat bőrszárazság, viszketés, hiperpigmentáció. Természetes a kezelések után a bőr átmeneti pirossága és az enyhe ödéma megjelenése. Bizonyos faktorok kizáró okai lehetnek a kezelésnek, például a terhesség, szoptatás, rákos megbetegedés, fényérzékenységet okozó gyógyszerek. A személyes konzultáción részletes tájékoztatást kapsz a kezelést kizáró okokról.
A kezelésekhez az Alma Hybrid vagy a Lumenis M22 lézertechnológiát alkalmazzuk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram