VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Arc- és ráncfeltöltés

Full Face kezelés 100.000 Ft kedvezménnyel: 3 ml hialuronsavas töltés mellé AJÁNDÉK 1 ml!
Időpontfoglalás

Add a legjobb formádat – ráncok nélkül

Elképesztő, hogy mire képes egy kis volumen és kontúrozás! Na meg pár perc, és egy tényleg röpke beavatkozás!
Világszerte nők és férfiak ezrei javítanak a megjelenésükön, szerzik vissza bőrük fiatalságát és vitalitását arcplasztika és más plasztikai sebészeti beavatkozások nélkül. A hialuronsavas arc- és ráncfeltöltés fiatalok és idősebbek számára is ideális megoldás. Nemcsak a kor előrehaladtával megjelenő ráncokat lehet vele korrigálni, hanem volumenpótlásra, arcformázásra és profilharmonizációra is alkalmas. Nincs korhatár, érdemes már fiatalon elkezdeni, ha szükséges, így időt nyerhetünk, és fiatalos kinézetet a jövőben is. A hialuronsavas ráncfeltöltés és arcformázás mindössze 15 percet vesz igénybe, mégis az egész megjelenést megváltoztatja.
A gyors és fájdalommentes eljárás tartós, akár másfél évig is hatásos eredményt tudsz vele elérni.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 év tapasztalat
Orvos-esztétikai szakemberek és plasztikai sebész orvosok
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legmodernebb töltési technikák
Csúcsminőségű hialuronsav
KEDVEZŐ ÁRAK
Hialuronsavas arcformázás:
Már 99.000 Ft-tól
FONTOS VAGY
Az orvosi konzultáció díját
beszámítjuk a kezelésbe
Személyre szabott kezelési terv

Fiatalodás egyszerűen, minimális beavatkozással

Szeretnéd visszafordítani az öregedés jeleit vagy volument és teltséget szeretnél adni az arcvonalaidnak? Eltüntetnéd a szem alatti karikákat?
A hialuronsavas ráncfeltöltés és arcfeltöltés segítségével műtéti beavatkozás nélkül, gyorsan, egyszerűen és minimális felépülési idővel szabadulhatsz meg ráncaidtól és javíthatsz az arckontúrjaidon.
Megfelelő mennyiségű töltőanyaggal és szakértő plasztikai sebészeinkkel hosszan tartó eredményt érhetsz el, ami akár másfél évig is jelentősen fiatalítja és természetes szépséggel volumenizálja az arcodat. A hialuronsavas ráncfeltöltés célzottan simítja ki a ráncokat a bőr alá juttatott hialuronsav segítségével az arc számos területén; a homlok ráncain, a glabellán, a szemöldök közt, az alsó vagy felső ajkak körül megjelenő apró ráncokon, illetve a nasolabilis redőn is. A hialuronsav az emberi szervezetben természetes módon előforduló anyag, így a beavatkozás szinte semmilyen kockázattal nem jár. A mindössze 10-15 percig tartó eljárást akár azonnal is elvégezheti plasztikai sebészed egy részletes konzultációt követően.
Szakértő plasztikai sebészek által végzett kezelések, a legmodernebb műtéti technikák, első osztályú orvosok és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás

Dr. Lehoczki Gábor
Arcszépészeti specialista

„Ma már több, mint 12 éves gyakorlattal rendelkezem az orvos-esztétikai kezelések területén."

ráncfeltöltés

Az arc- és ráncfeltöltés előnyei

“EXPRESSZ” BEAVATKOZÁS

Mindössze 10-15 percet vesz igénybe, azonnali és tartós eredményt kapsz.

EGYETLEN ALKALOM

A részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a beavatkozást.

JÓL KOMBINÁLHATÓ

A maximális eredmény és harmonikus természetes hatás érdekében más orvos-esztétikai kezelésekkel.

KEDVEZŐ CSOMAGÁRAK

A kezelés elérhető komplex arcfiatalító csomagokban kedvező áron.

Az arc- és ráncfeltöltés menete

A konzultáció során esztétikai tanácsadónőddel és plasztikai sebészeddel megbeszélitek a kívánt eredményt és közösen fogtok dönteni a hialuronsav mennyiségéről és más kezelések elvégzéséről. A hialuronsavas ráncfeltöltés lényege a látható eredmény és a természetes hatás egyensúlyának megtartása, akár az arc profiljának harmonizálásáról, akár a fiatalításról van szó.

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezeléshez általunk használt prémium hialuronsav tartalmaz lidocaint, így általában nincs szükség külön érzéstelenítésre a kezelés előtt. A töltőanyag bevitelének (injekciózásnak) többféle technikája van a mélység, irányvezetés és a beadás folytonossága szerint. Hialuronsavas ráncfeltöltés során plasztikai sebészed a fertőtlenített arcbőr alá vékony tűvel juttatja be a feltöltőanyagot, majd ha szükséges, masszírozással egyenletesen eloszlatja azt.

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követően előfordulhat a kezelt területen duzzanat, bőrpír, minimális véraláfutás. Ezek a tünetek a ráncfeltöltést követő néhány napon belül elmúlnak, hideg pakolással gyorsíthatod is a folyamatot. A kezelést követő 24 órában kerüld az erős artikulációt, hogy a töltőanyag biztosan a helyén maradjon. A ráncfeltöltés hatása egyéni adottságoktól is függ, azonban a felszívódás után azonnal megismételhető a kezelés, ami akár 12 hónapig is tartós lehet.

hialuronsavas Ráncfeltöltés, volumenpótlás, arcformázás

Válaszd őszi kedvezményünket:  3+1 ml hialuronsavas töltés akciónkkal most AJÁNDÉK 1 ml! Csapj le most a 100.000 Ft kedvezményre!*

*Az akciót nem összevonhatók.

 

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a bőröd állapota, a ráncok mélysége, a számodra leghatékonyabbnak tartott és a kívánt eredmény eléréséhez szükséges töltőanyag mennyisége. Az előzetes konzultáció díját a hialuronsavas ráncfeltöltés, arcformázás kezelés árából levonjuk.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ, szövetazonos hialuronsav töltőanyagot használunk
  • Mindössze 20 PERC, NINCS MŰTÉT, nincs lábadozás
  •  Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN és GYŐRBEN
Konzultáció

Ingyenes
konzultáció

Ingyenes konzultáció arcszépészeti specialistánkkal*

volumenpótlás, arcformázás

99. 000 Ft-tól
1 ampulla/1 ml

Keresd a Full Face kezelés 3+1 ml akciót, 1 ml AJÁNDÉK!

*Esztétikai tanácsadónőnkkel való konzultáció díjmentes, a kezelés elvégzésétől függetlenül. Amennyiben az orvosi konzultációt követően a kezelést nem hajtjuk végre, 10 000 Ft konzultációs díj kerül felszámolásra, a kezelés azonnali elvégzése esetén az orvosi konzultáció díját a kezelés díja magába foglalja. Abban az esetben, ha a kezelés végrehajtása nem az orvosi konzultációt követően történik, a 10 000 Ft-os konzultációs díjat felszámoljuk, egy hónapon belül elvégzett kezelés esetén a kezelés árából levonjuk.

Aesthetica Tipp: - A hialuronsavas arcformálás (arc- és ráncfeltöltés) lehetőséget ad arra is, hogy természetes hatású korrekcióval megteremtsük azt az összhatást, finom harmóniát, amitől vonzóbbnak, magabiztosnak érezheted magad.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Arc- és ráncfeltöltés képekben
Előtte - Utána galéria
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?

Az injektábilis implantátumok lehetnek felszívódó és nem felszívódó anyagok.

Az Aesthetica Orvosi Központban felszívódó, szövetazonos komponensű hialuronsavat használunk. Ezek a prémium gél töltőanyagok nem tartalmaznak toxinokat, így nem okoznak szöveti érzékenységet, hatásuk pedig akár 12 hónapig is tarthat.
A ráncfeltöltés során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Fontos tudni azonban, hogy mint minden beavatkozás, a ránctalanítás is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, töltőanyag elmozdulása, becsomósodása, aszimmetria, esetenként allergiás reakció.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram