NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Legend Pro Biolifting és Stimuláció


„Edzés” a bőrnek- feszes bőr, kontúrozott arcvonások, az arcizmok serkentésével
Időpontfoglalás

Egy egyszerű kezelés, amely feszessé és 
erősebbé teszi a bőrödet

Képzelj el egy arckezelést azonnali eredményekkel, hosszú távú hatással minimális felépülési idővel, fájdalommentesen! Ha hagyományos arcfelvarrás nélkül szeretnéd visszanyerni fiatalosabb külsődet és szeretnél egy hatásos lifting kezelést, a Legend Pro Biolifting és Biostimuláció lehet számodra a megoldás! A DMA™ energia az arc izmaira fejti ki hatását, „edzi” őket, erősebb, stabilabb támaszt adva az arcbőrnek. A tripoláris rádiófrekvencia beindítja bőröd kollagén és elasztin rostjainak újraképződését az irha középső és mély rétegeinek kontrollált felmelegítésével, így a kollagénrostok összehúzásával azonnal szemmel látható bőrfeszesítő hatást fejtve ki, amely hatására a ráncok kisimulnak.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legend Pro™ technológia
Azonnal látható eredmény
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Kedvező csomagárak
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

MIÉRT VÁLASZD A LEGEND PRO BIOLIFTING ÉS BIOSTIUMLÁCIÓT?

Az öregedés egy folyamat, fokozatosan történik velünk, mégis néha váratlanul szembesülünk vele. Egyszer csak észreveszel egy ráncot, amit előző héten még mintha nem láttál volna. Szerencsére azonban nem kell passzívan tűrnünk az öregedés folyamatát. Az olyan fejlett öregedésgátló technológiák, mint a Legend Pro Biolifting és Biostimuláció különlegesek az esztétikai kezelések között, így  segítenek visszaszerezni az irányítást bőrünk felett egy átfogó, holisztikus megközelítéssel felépített kezeléssel.

Az izomszövet az emberi testnek mintegy 40%-át teszi ki, emiatt izomzatod állapota kiemelkedő szerepet játszik az általános esztétikai megjelenésedben. A DMA™ energia belülről formálja az arcizmokat, emeli és feszesíti a bőrt. Nemcsak csökkenti a ráncokat és bőröd megereszkedését, de javítja az alsó arcél, az áll és a nyak megjelenését is. Ideális a mélyebb rétegek kollagén újraképzésére, ráncok kezelésére, és az arcizmok tónusának növelésére és formálására.

A Legend Pro Tripollar, azaz tripoláris rádiófrekvenciás energia a biolifting kezelés során a kollagén és elasztin rostok újraképződését indítja be az irha középső és mély rétegeinek kontrollált felmelegítésével, így a kollagénrostok összehúzásával azonnali szemmel látható bőrfeszesítő hatást fejt ki. Az SMAS réteg feszesítésével és vérkeringés serkentésével a bőr veszít petyhüdtségéből, ernyedtségéből és lifting hatás észlelhető, ráadásul a ráncok kisimulnak.
Ha szeretnél hatékony kontúrozást sebészeti eljárás nélkül, válaszd a Legend Pro Biolifting és Biostimuláció kezelést!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
biolifting

A kezelés feszesíti és fiatalosabbá, egyenletessé teszi a bőrt.

biolifting

Varga Izabella
Színésznő

"A biolifting kezelés látványosan javítja a bőröm minőségét, csökkennek a ráncaim, az arcom feszessé válik!"

A Legend Pro Biolifting Kezelés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is tónusosabbá válik az arc, problémától függően 3-6 kezelést javaslunk.

FÁJDALOMMENTES

A kezelés az izmokat stimulálja és az irha középső és mély rétegére hat, így nem jár fájdalommal.

NINCS FELÉPÜLÉSI IDŐ

A gyógyulás azonnali, a hám sérülésmentes marad, így nincs szükség felépülési időre sem.

CSÚCSMINŐSÉG

A Legend Pro készülék klinikailag igazolt technológiái a legmodernebb non-ablatív kezelést biztosítják.

A Legend Pro Biolifting kezelés menete

A biolifting kezelés előtt esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek milyen eredményt vártok a kezeléstől, hány alkalomra lesz szükség és, hogy érdemes-e kombinálni a kezelést más eljárással a látványos, de természetes eredményért.

A biolifting kezelés során egy időben használjuk a DMA™ (Dinamikus izomaktiválás) technológiát az izomzat erősítésére és a TriPollar® RF technológiát a bőr feszesítésére, így váltakozó pulzálással egymás után generálódik hő és húzódik össze az izom.
Állítható mélységi amplitúdó és frekvencia segíti a legjobb hatás elérését és a páciens maximális kényelmét. A tripoláris rádiófrekvenciás energia a kollagén és elasztin rostok újraképződését indítja be az irha középső és mély rétegeinek kontrollált felmelegítésével, így a kollagénrostok összehúzásával azonnali szemmel látható bőrfeszesítő hatást fejtve ki, a kezelés továbbá növeli a kötőszövetek hosszú távú hatással bíró regenerációját eredményező fibroblaszt aktivitást. Mivel a rádiófrekvenciás energia az irha középső és mély rétegére összpontosul, így a kezelés során a hám biztonságban marad, nincs szükség a bőr hűtésére. A rádiófrekvencia biztonságos, 1 MHz-es frekvencia a kollagénújraépítés és a ránckezelés szempontjából is hatásos.
A DMA™ energia aktiválja az arcizmokat, a bőr öregedésének tünetei helyett, annak az okait kezeli, melynek eredményeként az SMAS réteg feszessége és tónusossága miatt a bőr veszít ernyedtségéből, „lifting” hatás észlelhető.

A biolifting kezelés utáni azonnali és hosszú távú eredményeket klinikai és szövetkórtani eredmények is alátámasztják. Már a legelső kezelését követően is természetes hatást fogsz látni és érezni a bőrödön, az eredmények ugyanakkor az egyén bőrének állapotától függően alakulnak. A legjobb, tartós eredmény érdekében pácienseinknek ajánljuk, hogy a 3-6 alkalmas kezeléssorozatot követően 3-6 hónappal fenntartó és kiegészítő kezeléseket vegyenek igénybe. (Hetente 1 arckezelés igénybevétele ajánlott)

kedvezményes csomagárak!

Legend Pro RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCKEZELÉS AKCIÓ:

Most kedvezményes csomagáron 45.000 Ft/ 3 alkalom!

*A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze

 

 

 

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a kezelt terület nagysága, a bőröd állapota, egyéb kezelésekkel való kombináció. Érdemes körülnézned csomagajánlataink között is.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES

Konzultáció és kezelés Budapesten

kEDVEZMÉNYES  csomagÁR

45.000 Ft-tól

Legend Pro RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCKEZELÉS

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Legend Pro Biolifting kezelés képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A kezelés ellenjavallott a:
- pacemakerrel, defibrillátorral rendelkező páciensek esetén;
- fémimplantátummal rendelkező páciensek esetében;
- epilepsziás rohamra hajlamos pácienseknek;
- bármilyen aktív fertőzés vagy gyulladás áll fenn a kezelendő területen, így aktív akné is.

A Legend Pro kezeléssel kapcsolatos mellékhatások ritkán fordulnak elő, és várhatóan időlegesek, az alábbi mellékhatások felléphetnek a kezelés alatt vagy kis idővel azután is: hosszan tartó vagy számottevő fájdalom, a természetes bőrtextúra károsodása (hólyagosodás, égés), erős bőrpír (erythema), túlzott duzzanat (ödéma), sérülékeny bevérzések, erős viszketés, a pigmentáció megváltozása (hiperpigmentáció vagy hipopigmentáció), hegesedés, átmeneti kipattogzás, pl. aknék és pattanások kialakulása vagy allergiás reakció a kezelések során használt vivőanyagra.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram