NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Műtét nélküli szemhéjplasztika és szemkörnyék fiatalítás

2 in1 Akció: Felső szemhéjplasztika mellé most AJÁNDÉK 2 alkalom alsó szemhéj lézeres lifting kezelés!
 Fiatalodj 10 évet és nyerd vissza önbizalmad a lézeres szemhéjplasztikával
Időpontfoglalás

lézeres, Műtét nélküli szemhéjplasztika és szemkörnyék fiatalítás

Visszanyernéd szemkörnyéked feszességét, búcsút mondanál a megereszkedett bőrnek, vagy csökkentenéd a fáradtság jeleit?

Válaszd a Nanosoft hatóanyag bevitellel kiegészített Alma Hybrid lézeres szemkörnyék kezelést és élvezd a hosszan tartó fiatalságot a műtéti beavatkozás kellemetlenségei nélkül! Az Alma Hybrid duális lézertechnológia egy kezelésen belül ötvözi az ablatív és non-ablatív lézerek előnyeit, ezáltal képes a teljes bőrmegújításra, mégis kíméletes. A CO2 és az Erbium- Glass 1570 nm lézerfény kombinációjával akár egy-két kezeléssel kiválthatod a szemhéjplasztikát, a ráncok, mély barázdák eltűnnek, a szemkörnyék bőre feszesebb lesz, a felső szemhéj és a szem alatti terület petyhüdtsége pedig megszűnik.

Az Aesthetica Orvosi Központban lehetőséged van a hagyományos műtéti szemhéjplasztika igénybevételére is, az Aestheticában a lehető legjobb megoldást választjuk ki Neked egyéni igényeidre szabva. 

Fiatalodj éveket az innovatív lézeres szemkörnyék kezelés segítségével és nyerd vissza önbizalmadat!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
VILÁGÚJDONSÁG
Alma Hybrid CO2 és
Erbium-Glass 1570 nm lézer
Magyarországon kizárólag
az Aesthetica-ban
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Online időpontfoglalás

Miért válaszd a lézeres szemhéjplasztikát?

Válaszd a lézeres szemhéjemelést, amely műtéti beavatkozás és maradandó hegek nélkül is megfiatalítja a szemkörnyék területét, csökkenti a szemhéjak megereszkedettségét és a finom vonalak, ráncok mélységét és ragyogó tekintetet eredményez.
A kezelést az egyedülálló Alma Hybrid lézerrel végezzük, amely az ablatív lézerenergia hatásosságának és a non-ablatív lézer kíméletességének kombinációjával rövid felépülési idővel teljes bőrmegújítást eredményez. A műtéti beavatkozással ellentétben hosszú gyógyulási idő és fájdalom nélkül szabadulhatsz meg az öregedés látható jeleitől, szemkörnyéked pedig feszesebbé válik. Az Alma Hybrid mikropixel technológiájának köszönhetően a gyógyulás gyorsabb, mint más lézeres kezelések esetében, a népszerű Plasmage kezelés kiemelkedően eredményes alternatívája. A mindössze két alkalmas kezeléssorozat akár a közepes mértékben megereszkedett bőrt is hatékonyan képes kezelni, így kiváló választás lehet a műtéti szemhéjplasztikával szemben. A lézeres szemhéjplasztika képes a felső szemhéj megereszkedett bőrét feszessé varázsolni és az alsó szemhéj területét is megfiatalítani.
A lézeres kezelések hatásosságának fokozására a kezeléssorozatot a szemkörnyéki területen Nanosoft technológiával végzett hatóanyag bevitellel egészítjük ki, amely során az aktív összetevők a lézer által ejtett mikrosérüléseken keresztül a bőr mélyebb rétegeibe jutnak. A Nanosoft technológia bőrfiatalítás során hialuronsav mellett több, mint 50 értékes hatóanyag stimulálja a kezelt területet, ezzel maximalizálva a lézeres kezelések eredményét.

Időpontfoglalás
Idős hölgy lézeres szemhéj kezelés előtte utána kép

A kezelés előtt

Idős hölgy lézeres szemhéj kezelés előtte utána kép

A kezelés után

A műtét nélküli szemhéjplasztika előnyei

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK

Két kezeléssel teljes bőrmegújítás érhető el, a mélyebb ráncok is eltűnnek.

PRECÍZIÓS ELJÁRÁS

A bőr állapotához igazítható, egyedülálló, szoftveres beállítási lehetőség.

GYORS GYÓGYULÁS

Teljes gyógyulás akár 3-5 nap alatt, a műtéti beavatkozás kellemetlenségei nélkül.

CSÚCSMINŐSÉG

Legújabb generációs bőrmegújító, anti-aging hatású CO2 és 1570 nm-es lézertechnológia.

 

Kezelés menete

A kezelés előtt konzultáción veszel részt, ahol esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek, hogy milyen eredményt szeretnél elérni. Abban az esetben, ha a szemkörnyék területén jelentős bőrtöbblet van, akkor lehetséges, hogy tanácsadónőd a hagyományos, műtéti úton történő szemhéjplasztikát fogja javasolni.

Amennyiben csak kötőszöveti gyengeség és lazulás alakult ki, akkor a lézeres szemkörnyék kezelést fogjuk ajánlani számodra. A személyre szabott kezelési terv kialakítása során természetes adottságaid figyelembevételével esetleges kiegészítő kezeléseket is ajánlunk, ilyen lehet például az injekciós ránckezelés vagy a hialuronsavas feltöltés.
Az Alma Hybrid lézeres szemhéjemelés során a bőr fertőtlenítését követően a kombinált lézeres eljárással mikrosérüléseket ejtünk a bőrön, amelyek regenerációra késztetik a sejteket, ezzel megújítva a bőrfelületet, aktiválva a szervezet kollagén termelését. A pontokba fókuszált CO2 lézer apró sebet ejt a bőrben, míg az Erbium-Glass hőhatás fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, így mikroszkopikus méretű sebek mentén beindul a gyógyulás és új bőrfelszín képződés. A kezelés során a felső szemhéj és a szem alatti terület is fiatalítható.
A lézerenergia hatása Nanosoft hatóanyag bevitellel fokozható, amely során személyre szabott hatóanyagkoktélt juttatunk a bőrbe. A Nanosoft technológiával a bőr alá injektáljuk a hatóanyagokat 2-3 mm-enként, apró hatóanyag buborékokat képezve a bőr alatt, melyek a kezelést követően folyamatosan elterülve egységesen hidratálják, stimulálják és feltöltik a bőrt értékes hatóanyagokkal. A kezelés hatása kis idő elteltével kezd láthatóvá válni a szövetek regenerációjának köszönhetően. A gyógyulás a beállítások erősségétől függően 2-3 vagy intenzívebb behatás esetén 5-7 napot vesz igénybe. A lézeres kezeléseket követően pár hétig kerüld a szauna és a szolárium használatát, közvetlenül a kezelés után pedig használj bőrnyugtató krémet. A kezelések intenzív bőrmegújító ereje miatt csak ősztől tavaszig vehetők igénybe.
A teljes kezeléssorozat két alkalom Alma Hybrid lézeres bőrmegújítást és két alkalom hatóanyag bevitelt tartalmaz. A lézeres kezeléseket 8 hetente végezzük, a Nanosoft hatóanyag bevitel a lézerkezelések után 4 héttel lehetséges.

Előfoglalási akció

Alma Hybrid lézeres szemhéj és szemkörnyék kezelés + Nanosoft hatóanyag bevitel
Most 95.000 Ft / alkalom

Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. A kezeléscsomag magában foglalja az Alma Hybrid lézeres kezeléseket, valamint a Nanosoft technológiával végzett hatóanyag bevitelt.

 

  • Kizárólag csúcstechnológiás berendezésekkel dolgozunk
  • Mindössze 20-30 PERC, gyors felépülés
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES

Konzultáció és kezelés Budapesten

Csomagajánlat

190.000 Ft
2 alkalom kezelés

Alma Hybrid lézeres szemhéj és szemkörnyék kezelés + Nanosoft hatóanyag bevitel

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Műtét nélküli szemhéjplasztika és szemkörnyék fiatalítás képekben
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A kezelést a csúcstechnológiás Alma Hybrid lézerrel végezzük, amely A CO2 és az Erbium- Glass 1570 nm lézerfény kombinációjával újítja meg a bőrt. 
A gyógyulás a bőrproblémától és a beállítások erősségétől függően 3-5 vagy intenzívebb behatás esetén 7-14 napot vesz igénybe. A hámlasztás során a kezelt bőrfelületen pirosság, ödéma, égő érzet, fájdalom, viszketés alakul ki. Ez nem mellékhatásként jelentkezik, ez a behatás része. Égő érzet csökkentésére jégzselé alkalmazását ajánljuk. A fokozottan látványos eredmény elérése érdekében 2-3 alkalmat javaslunk, az egyes kezelések között 6-8 hét pihenőidő tartása szükséges.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram