Lézeres hajerősítés és hajdúsítás

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

KOMPLEX MEGOLDÁS HAJPROBLÉMÁIDRA

lézeres hajstimuláció

Mindig is gyönyörű hajról álmodtál? Hajad egy bizonyos hosszúságnál nem nő tovább, vagy vékonnyá, erőtlenné és ritkává vált?  A szalonkezelések és a drága hajápolási termékek, vitaminok sem hozták meg az általad várt eredményt? Akkor görgess lejjebb és tudj meg többet a komplex megoldást nyújtó lézeres hajerősítő és hajdúsító kezelésünkről.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

LÉZERES HAJERŐSÍTÉS ÉS HAJDÚSÍTÁS

A lézeres hajerősítés és hajdúsítás kezelés hatására hajad tartása és minősége is intenzíven javul, új hajszálak nőnek ki, a haj egészségessé, élettel telivé és dúsabbá válik, Te pedig újra magabiztos lehetsz a csodás és ragyogó hajkoronáddal! Ha Neked is lassan nő a hajad, ritka és fénytelen, de nem szeretnél hetente fodrászhoz járni, akkor próbáld ki egyedülálló kezelésünket!

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy egy 5 hónapon át tartó frakcionált lézeres hajstimulációs kezeléssorozat hatására akár 57 %-kal is nőhet a hajad sűrűsége és akár 77 %-kal is nőhet a hajszálaid vastagsága!

A klinikailag bizonyított hatékonyságú lézeres hajstimulációval már pár alkalom alatt látványos eredmények érhetők el a haj állapotának javításában, hiszen a kezelés lelassítja a haj természetes öregedési folyamatait, stimulálja a hajhagymákat tápláló ereket.

A ResurFix hajstimulációs kezelést akkor ajánljuk Neked, ha fényesebb, egészségtől kicsattanó hajkoronára vágysz, illetve, akkor is, ha szeretnéd, hogy hajad hosszabbra nőjön és rövid időn belül sűrűbbé, tömörebbé váljon. Váltsd valóra álmaidat és legyen csodálatosan gyönyörű hajad a ResurFix lézeres hajstimuláció segítségével!

Időpontfoglalás
Oczella Krisztina lézeres hajterápia
Oczella Krisztina lézeres hajterápia

HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

A kezelés Menete

A lézeres hajerősítés és hajdúsítás egy olyan komplex, 10 alkalmas lézeres terápia, amellyel különböző mélységekben tudjuk stimulálni a hajhagymákat és az új erek képződését, így javítva a hajhagymák oxigén és tápanyag ellátását, hogy a kezelés hatására megjelenő hajszálak a lehető legtovább maradjanak a növekedés fázisában.

A kezeléseket a csúcsminőségű, non-ablatív, frakcionált Lumenis M22 lézerrel végezzük, így a kezelések fájdalommentesek, pácienseink többnyire csupán jóleső meleg érzést tapasztalnak a kezelések során.

A lézeres hajstimuláció nemcsak stimulációs hatással bír, hanem amennyiben szükséges, a hajhagymák kivezető nyílásainak tisztítását is elvégezzük, így a faggyú és keratin lerakódásoktól megtisztított kivezető járatokból új hajszálak könnyebben törhetnek a felszínre.

A lézerenergia stimuláló hatására a hajhagymák és az azokat tápláló hajszálerek vérellátottsága fokozódik, így a hajszálak tovább maradhatnak növekedési fázisban és növekedésük során az akár egy méteres hosszúságot is elérhetik.

A hajkezdemények (vellus hajak) növekedési fázisba kerülésével a haj dúsabbá válik. A kezelés első fázisában a telogén fázisban lévő, gyakorlatilag halott hajak kihullanak, helyet adva az aktív, erős hajszálaknak.

A hajszálak növekedési fázisba kerüléséhez minoxidil kúrát és Alma Hybrid ultrahangos hatóanyagbevitelt is alkalmazhatunk a lézeres kezelések mellett. A minoxidil FDA minősítéssel rendelkező anyag, amely a külső stimuláció mellett belülről is segít a hajszálak növesztésében, hatásossága klinikailag bizonyított.

Szükség esetén a kezeléssorozat labordiagnosztikai csomaggal is kiegészíthető a hajproblémák okainak felderítésére.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram