NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Altatásos plasztikai kedvezménycsomag

Változtasd meg az életedet és mi 250.000 Ft értékű altatásos plasztikai kedvezménycsomaggal ajándékozunk meg!
Időpontfoglalás

Plasztikai sebészet az Aestheticában

Mindenki szeretné önmaga legjobb formáját hozni és megvalósítani álmai külsőjét. Az Aestheticában lehetséges, hiszen plasztikai sebészeti műtétek széles skálájával várjuk azokat, akik szeretnék megváltoztatni az életüket. Szakértő plasztikai sebészeink, több, mint 8000 műtét tapasztalata és a legmodernebb műtéti eljárások biztosítják az elégedettséget és a maximális önbizalmat. Ráadásul mindenkinek segítünk álmai megvalósításában, All inclusive plasztikai csomagjaink a műtéten felül az a műtét előtti kivizsgálást és az utókövetést is tartalmazzák, emellett 250.000 Ft értékű kedvezménycsomaggal várjuk pácienseinket.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Szakértő plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Csúcsminőségű anyagok
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Mit tartalmaz a plasztika kedvezménycsomag?

A 250.000 Ft értékű plasztikai kedvezménycsomag altatásos műtétek esetén vehető igénybe, ilyen eljárás például a mellplasztika, hasplasztika, arcplasztika vagy az orrplasztika is. Az ajándékcsomag 100.000 Ft kedvezményt biztosít a választott műtét árából, emellett magába foglal egy szövetelőkészítő lézerkezelést a műtét előtt, valamint két alkalmas hegkezelést a műtétet követően. A műtét előtti lézeres szövetelőkészítő kezelés célja a szövetek műtétet követő gyorsabb gyógyulásának elérése és az esztétikus hegesedés elérése, valamint a striák kialakulásának megelőzésére is alkalmazzuk bizonyos műtétek során. A kezelést a műtét előtt 2-4 héttel végezzük. Az akciós csomag részét képezi a lézeres hegkezelés, amelynek célja a hegvonal minimalizálása. Az első kezelésre a műtét után 8 héttel kerül sor. A lézerenergia bőrmegújító hatásának következtében a hegek teljesen elhalványulnak, szinte láthatatlanná válnak, így nem kell aggódnod a műtét esetleges nyomai miatt. Az Aestheticában mindent megteszünk annak érdekében, hogy csak a végeredményt kelljen élvezned!

All inclusive csomagajánlatunk része ezen felül a műtét előtti kivizsgálás, amely a PCR teszt kivételével mindent magába foglal, valamint az utókövetés, vagyis az éves ingyenes kontrollvizsgálat is. 

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

Az Aesthetcában végzett plasztikai eljárások előnyei

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett költségek.

NAGY ÉRTÉKŰ KEDVEZMÉNYCSOMAG

A műtét árából biztosított kedvezményen felül ingyenes hegkezelés.

GYORS ÉS HOSSZÚTÁVÚ

Azonnali és hosszan tartó eredmények éves kontrollvizsgálattal.

KOMBINÁLHATÓ

Bizonyos eljárások jól kombinálhatók egymással egy műtéten belül.

A plasztikai sebészeti eljárások menete

Az első lépés minden esetben a konzultáció a plasztikai sebészeddel, amely során átbeszélitek, hogy milyen eredményre számíthatsz, milyen elképzeléseid vannak. A konzultáción pontosításra kerülnek fontos részletek, valamit részletes tájékoztatásban részesülsz és felteheted kérdéseidet.
Az altatásban végzett plasztikai műtétekre budai magánklinikánkon kerül sor, ahol kényelmesen töltheted el a műtét utáni órákat és mindenben a segítségedre leszünk. Az altatásos műtéteket követően egy éjszakát kell itt töltened.

A műtétet követően pár hét gyógyulási idő következik, amelyet lehetőség szerint nyugalomban tölts el, ilyenkor a nehéz fizikai megterhelés szigorúan tilos.

250.000 ft értékű plasztika kedvezménycsomag!

ORRPLASZTIKA MŰTÉT KEDVEZMÉNYES ÁRON

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

  • - 100.000 Ft árengedmény: az altatásos plasztikai műtétek árából
  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő kezelés
  • AJÁNDÉK két alkalmas lézeres hegkezelés
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR) vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

250.000 Ft
értékű kedvezménycsomag

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Az orrműtét során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden sebészeti beavatkozás, az orrplasztika is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet az utóvérzés, altatással szembeni túlérzékenység, gyulladás, aszimmetria. Évente több ezren esnek át problémamentesen és elégedetten orrplasztikai beavatkozásokon.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram