NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Gyakori kérdések és vélemények -
végleges lézeres szőrtelenítés

Időpontfoglalás

Minden, amit tudni szerettél volna kezelésünkről -
Aesthetica lézeres szőrtelenítés vélemények ügyfeleinktől

Mennyire hatásos az Aesthetica Orvosi Központ végleges lézeres szőrtelenítése?
Zsuzsanna Molnár
2022.03.28

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással. Négy alkalom lézeres szőrtelenítés kezelésen vagyok túl és az eredmény már határozottan látványos. Virág nagyon kedves és profi tájékoztatást ad mindenről, illetve felhívja a figyelmet a fontos részletekre. Csak ajánlani tudom a helyet.

Hajnalka F.
2021.11.26

A végleges szőrtelenítés már a 3. alkalom után hatalmas eredményt mutatott, köszönöm!!!!

Boglarka Egerhazi
2022.01.20

Professzionális, nagyon kedves személyzet, gyors kezelés. Végleges lézeres szõrtelenítésre járok, szuper hatékony! Csak ajánlani tudom

Linda Varga
2022.03.17

Én a hetedik végleges Intim-Hónalj szőrtelenítésen vagyok túl eddig tetszik a végeredmény 😘 olyan puha selymes a bőröm mint kislány koromban😜 és nincs benőtt szőr végre….. a kezelő munkatársak mindig kedvesek voltak…. Eddig pozitív

Júlia Szabó
2022.03.23

Az unokatestvéremtől hallottam az Aestheticáról.
Kettő kezelésen vagyok túl és nagyon meg vagyok elégedve, az eredmény már most várakozásomon felül van. A személyzet kedves, segítőkész, igényes a környezet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Illéssy Dori
2021.07.22

A lézeres szőrtelenítő kezelés eredménye felülmúlja minden várakozásomat, már a harmadik kezelés után szinte semmi szőr nem nőtt vissza bő egy évig a kezelt területen.
A szolgáltatás is kiváló, nagyon kedves, készséges és segítőkész mindig mindenki.Minden szempontból nagyon elégedett vagyok.

Léda Kovàcs
2021.09.17

Lézeres szőrtelenítésre járok. Még csak pár alkalmon vagyok túl, de az eredmény már magáért beszél.
Mindenkinek bátran ajánlom!

Szilvi Pető
2021.04.28

Lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban tudok értékelést írni.
Már közel 2 éve járok hozzájuk. Mindig nagyon figyelmesek voltak velem a kezelésekkor.Az esetlegesen felmerülő kérdésekre azonnal készségesen válaszoltak. A végeredményt illetően is látványos a kezelés hatékonysága. Ajánlom másoknak is.

Orsolya Papp
2021.06.26

Lézeres szőrtelenítésre mentem az Aestheticába. Időpont egyeztetésért mindig ők keresnek, tartják is a pontos kezdést, a személyzet kedves, a szőrtelenítés pedig valoban mukodik. A 7. Kezelésen tegnap már alig volt szőrtüszőm, amit a lézer kisüthetett volna 🙂

Viktória Kis
2021.07.15

Lézeres szőrtelenítésre járok. Már az első alkalom után látványos változás történt. Nagyon kedves kiszolgálást kaptam és a környezet is igényes, tökéletes.

Fanni Lukács
2022.05.03.

Nagyon elégedett vagyok az Aesthetica orvosi központtal, illetve a lézeres szőrtelenítéssel. Már most imádom az eredményt, pedig még csak az 5. kezelésnél tartok!!!☺️

Hogyan hat a szőrtüszőgyulladás a lézeres szőrtelenítés?
Edina Gyócsi
2021.12.14

Lézeres szőrtelenítésre járok az Aesthetica-ba és nagyon ajánlom minden nőnek, aki nem szívesen bajlódik a rendszeres szőrtelenítéssel. Nekem a benőtt szőr problémám is megoldotta.

Emese Pados
2022.01.21

Lézeres szőrtelenítésre járok , intim+hónalj. Már az első alkalom megszüntette a szőrtüszőgyulladásom! És ez csak jobb lesz 🙂
Nagyon ajánlom annak , aki ezzel a problémával küzdd mint én!

Zsanett Koppervácz
2022.02.18

Lézeres szőrtelenítés - kíméletes, gyors kezelés, szinte teljesen kellemetlen tünetek nélkül (pl. hőérzet, szag minimális bőrpír). Pár alkalom után látványos eredmény kevesebb ill. gyengébb szőrszálak, szőrbenövés megszűnik. Korábban voltam más helyeken is, így van viszonyítási alapom, ennek tükrében 100% elégedett vagyok az Aesthetica kezeléseivel.

Alda Molnár
2022.03.30

Nagyon meg vagyok elégedve ! Virág nagyon precíz és pontos munkát végez , és rendkívül kedves . Nekem már az első alkalommal szemmel látható volt a változás, csak ajánlani tudom .

Mariann Makkos
2021.08.14

Azért kerestem fel az Aesthetica-t, mert a lábamon a szőrtüszők állandó gyulladásban voltak, a szőrszálak folyamatosan benőttek a bőröm alá. Bár a kezeléstől először megijedtem, mert ödémás lett a lábam és a szőrtüszőknél a bőr megdagadt, mintha számtalan szúnyogcsípés lett volna. A tünetek néhány nap alatt csillapodtak, és a kezelések előrehaladtával egyre gyengébb reakciók léptek fel. A szőrszálak ritkultak, a benövés és gyulladás teljesen megszűnt. A 8. kezelés után teljesen elégedett vagyok, újra hordhatok rövidnadrágot, szoknyát, amire évek óta nem volt példa. Köszönettel tartozom az Aesthetica minden dolgozójának! 🙂

Kamilla Vámos
2021.10.30

Szuper lézeres szőrtelenítés járok.Már a 3.alkalom után megszűnt a szőrnövekedés! Csodálatos az eredmény,fájdalommentes,kényelmes.Pontosan az egyeztetett időpontban kezdődik,mindenkinek ajánlom. Jó hely!

Eszter Lóránt
2021.11.16

Az 5. alkalom után csak egyre elégedettebb vagyok. Szuper a kezelés és hatásos. Szeretem a környezetet és a hölgy is nagyon kedves és jól végzi a munkáját. Mindenkinek ajánlani tudom.

Eszter Lóránt
2021.11.16

Nagyon pozitív a hatás, eddig 5 alkalmon voltam. Győrbe járok a kezelésekre, nagyon kellemes a légkör, kedves az ott dolgozó hölgy és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Fájdalmas a lézeres szőrtelenítés?
Matykó Kitty
2022.02.22

Aki lézeres szőrtelenítésen gondolkozik, annak csak ajánlani tudom. Az időpontokkal kapcsolatban mindig időben telefonálnak és számomra megfelelő időben tudok érkezni a kezelésre. A kezelő hölgy nagyon kedves,barátságos és közvetlen. Ennek köszönhetően nem a kezelésre koncentrálok így nem jár nagy fájdalommal. A kezelés hatásos, már a 3ik kezelés után sokat ritkult a szőrzet.

Ildikó Koncz-Nagy
2022.02.22

Nagyon kedves a kezelő hölgy Kecskeméten, Kriszti! Mindent megtesz, hogy a kezelés ne járjon kellemetlenséggel és garantált a jó kedv is. Az eredmény pedig látványos. 🙂

Csilla Zilai
2022.04.29

Az ügyfélszolgálat munkatársai és a kezelést végző szakemberek is mind nagyon kedvesek, segítőkészek. A kezelések esetleges diszkomfort érzetét igyekeznek a lehetőségekhez képest csökkenteni. A lézeres kezelés így elviselhető és nagyon hatásos. Ajánlom az Aesthetica Orvosi Központot.

Ria F.
2022.05.03

A mai napon lézeres szőrtelenítésen voltam ma egy másik fajta gépet próbálhattam ki, mely teljesen fájdalommentes volt. Mindenki kedves volt, csak ajánlani tudom, aki gondolkodik, hogy belevágjon. Most jönnek a Joy napok így nagyobb kedvezményes áron lehet igénybevenni ezt a szolgáltatást.

Rita Kocsis
2021.12.17

Kedves, barátságos csapat fogadott. Mindenről pontosan tájékoztattak, mi fog történni a kezelés alatt. A beavatkozás teljesen fájdalommentes volt. Az eredmény pedig magáért beszél. Pontosan azt a végeredményt kaptam amit megálmodtam. Hálás vagyok.

Edit Ádám
2022.01.17

Lézeres, végleges szőrtelenítésre járok az Aesthetica kecskeméti központjába, Vaszi Krisztina kezel, aki eszméletlenül kedves 😊 és nagyon jól bánik páciensekkel, mind szakmailag, mind emberileg. Végig poénkodik és viccel, hogy elterelje a figyelmemet a kellemetlen részeknél 😁 és mindent úgy csinál, hogy a legkevésbé legyen kellemetlen!

Marianna Bujtás
2022.02.09

Nagyon barátságos, kedves személyzet. Minden kérdésre megkaptam a választ. A kezelés fájdalommentes, gyors, a harmadik kezelés után már jelentős szőrzetcsökkenést tapasztaltam. Ajánlom mindenkinek.

Tímea Tóth
2022.02.10

Szuper, fájdalommentes kezelés volt! 😊

Franci P
2021.10.27

Nagyon kedves és figyelmes volt a kezelést végző hölgy, felszabadult, közvetlen hangulatban beszélgettünk végig, így elterelődött a figyelmem a szőrtelenítés okozta fájdalmakról. Jégzselés hűtést is kaptam,ami nagyon jól esett a frissen kezelt bőrömnek. Köszönöm

Évi Kovácsné Molnár
2021.11.10

Kedvesek és türelmesek! Mindig tartják a befoglalt időpontot, ezért tervezhető a kezelés. A környezet pedig nagyon modern, szép és ahogy a nevük is mondja....esztétikus 😊 Ma már a 4. kezelésen voltam, de a mai kezelő lány kimondottan annyira, de annyira kedves volt velem, hogy segitett átvészelni a kellemetlen érzést is.

Ildikó Erdélyi
2021.11.11

Kiváló, nagyon kedves szakember végzi a kezelést. Gyors és fájdalommentes. 🙂

Krisztina Gálné Rajs
2021.11.12

Éveken keresztül a Budapesti központba jártam. Ma először voltam Kecskeméten. Egy nagyon kedves, segítőkész hölgy fogadott. Maximális hozzáértéssel végezte a kezelés. Minimális, elviselhető fájdalmat éreztem. Legközelebb is hozzá fogok menni.

Mennyire hasznos a lézeres szőrtelenítést megelőző konzultáció?
Sára Zatykó
2022.06.20

Részletes és nagyon informatív volt a konzultáció. Minden kérdésemre választ kaptam és úgy gondolom a legjobb helyre jöttem.

B. Blanika
2022.01.26

Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak velem a recepción és a kezelés alatt egyaránt. Megfontoltan, türelmesen és nagy szakértelemmel adtak választ az összes felmerülő kérdésemre. Mindenkinek csak ajánlani tudom, tényleg lelkiismeretesen végzik a munkájukat. 😇

Zsuzsanna Simor
2022.01.26

Gyönyörű és modern a belső környezet, az Aesthetica csapata pedig rendkívül figyelmes és segítőkész. A konzultáció során is végig az én igényeim voltak előtérben. Rugalmasak minden szempontból, nagyon hálás vagyok azért, amilyen támogatók és megértőek bármiről legyen szó 🙌☺️

Fruzsina Zacs
2022.04.19

Nagyon kedves szakemberek, korrekt, részletes tájékoztatás minden alkalommal. Segítőkész, tapasztalt kollégák, akik az bizalmat keltenek a vendégben.

Judit Lits-Fi
2022.04.28

Very pleasant environment; nice and helpful reception; kind, informative and professional service on my first consultation visit. I absolutely felt positive after leaving their office.

Niki Kovács
2021.10.23

Pár napja voltam konzultáción, Regina nagyon kedves, mindent elmondott, amit a kezelésről tudni kell. A kérdéseimre is szakszerű válaszokat adott. Csak ajánlani tudom.

Ida Branner
2021.11.18

Tegnap voltam az Aesthetica központban, konzultáción. A hölgy teljes körűen tájékoztatott, nagyon készséges volt, minden felmerülő kérdést türelmesen és pontosan megválaszolt.

Nikolett Fehér-Szabó
2021.11.18

A konzultáción minden kèrdèsemre választ kaptam, megtaláltuk a problèmámra leginkább megfelelő kezelèst. Alig várom a folytatást 🙂

Fanni Király
2021.12.21

Nagyon kedves, megértő és figyelmes volt a tanácsadó, személyre szabottan, a számomra lehető legjobb kezelést ajànlotta megfelelő tájékoztatás mellett.

Vivien Szabó
2021.07.30

Nagyon kedves, türelmes ellátás és minden információt megkaptam a kezelés előtt. A gyors és precíz munkavégzés mellett odafigyelnek a páciens igényeire, kéréseire valamint szórakoztatására is. Szívesen térek majd vissza 🙂

Anna Fehér
2021.09.17

Könnyü, gördülékeny kommunikàcio, remek ellàtàs, hozzàértö szakemberek. Szuper!

Tímea Hegedüs
2021.09.24

Remek környezet, részletes és korrekt tájékoztatás a kezelésről, a kezelést végző hölgy közvetlen, barátságos és nagyon segítőkész.
Csak ajánlani tudom! ????

Elvárásaidnak megfelelő, rugalmas és precíz ellátásban volt részed a lézeres szőrtelenítő kezelések alkalmával?
Anna Csörgő
2022.02.18

Mindig rugalmasak, lemondás esetén gördülékenyen segítettek új, közeli dőpontot találni. A hely tiszta, bizalomgerjesztő, és a személyzet legtöbb tagja nagyon kedves, segítőkész, főleg a recepción.

Lili Litkey
2021.10.27

Nagyon kedves mindenki, gyorsan, rendben megy minden kezelés. Odafigyelő és megfelelő szakmai tudással rendelkezik minden dolgozó. Nem tapasztaltam még csúszást sem az időpontjaim során. Csak ajánlani tudom👍🏻

Eszter Toth
2021.10.28

Elégedett vagyok a szolgaltatassal, professzionális kiszolgálás, sosem kell varakoznom, ami nálam sokat számít.

Barbara Kiss
2021.11.19

Amivel én megkerestem az intézményt, abban a kategóriában az elvárásomon felül sikerült az eddigi kezelés. Nagyo elégedett vagyok mindennel. Profi a csapat és háttér kiszolgálás is, hogy ez így meg tudott valósulni.
Nagyon rugalmasak többször változtattam már időpontot.Szertem az online előrejelzésüket, hogy nagyon nyomon követik mikor megyek és értesítenek több féle formában.

Anikó Horváth
2021.11.24

Roppant profi és képzett személyezt, aki a kezelés alatt végig bartáságosan szóval tartja a vendéget 🙂 A lézeres szőrtelenítést saját tapasztalatom alapján nagyon hatékonynak találom és már az első kezelések után is van látható eredménye. Külön szeretném kiemelkni a rugalmasságukat, amit az időpontok egyeztetésével kapcsolatban tapasztaltam 🙂

Klára Horváth-Bodor
2021.09.13

Szuper kedves a kiszolgálás, ma például borzalmas dugó miatt lekéstem a kezelést, így elvileg azt az alkalmat buktam volna, de megoldották! Köszönöm Edinának a rugalmasságát:-)

Anna Judák
2021.09.21

Kedves, hozzá értő, segítőkész stáb. Rugalmas kezelési időpontok.

Melinda Horváth
2021.09.21

Gyors és rugalmas időpont foglalási lehetőség, szakszerű ellátás, kedves és segítőkész alkalmazottak

Utólag hogyan értékeled a döntésedet, hogy az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítését választottad?
Krisztii Bakó
2022.01.26

Az Aesthetica győri központjába járok lézeres szőrtelenítésre. Már a sokadik alkalmon vagyok túl, és teljes mértékben megvagyok elégedve a szolgáltatással, illetve Virág segítőkészségével is! 🙂 Az időpontokkal nagyon rugalmas, és kezelés közben is mindig figyelmes!
Csak ajánlani tudom!:)

Diána Huczek
2022.02.10

Lézeres szőrtelenítésen vettem részt. Nagyon sokáig hezitáltam, hogy beválljam-e a kezelést, de életem legjobb döntése volt, már 4. alkalom után rendkívül látványos a változás.

Virág Rácz
2022.03.23

Nagyon elégedett vagyok a tisztasággal a szép, letisztult , modern környezettel. Virág szokott engem fogadni nagy mosollyal mikor megérkezem a lézeres szőrtelenítésre. Precíz munkát végez, mindig elmondja amit tudnom kell. Kezelés közben is rettentő figyelmes és segítő kész. Időpont egyeztetés szempontjából is csak dicsérni tudom, mindig kaptam email-t és sms-t is. Ezzel az új lehetőséggel pedig már online is tudok jelentkezni. Szeretek a győri Aesthetica központba járni, másnak is teljes szívből ajánlom !

Katalin Egyedi
2022.03.31

Kiváló szolgáltatás - nagyon kedves, magas szakértelmű személyzet!
Az általam igénybe vett szőrtelenítő kezelés már első (!) alkalom után látványos volt, a 2. alkalom után pedig semmi kétségem sem maradt, hogy a jövőben rengeteg nehézségtől, vesződéstől szabadít meg ez a nagyszerű lehetőség – nem beszélve az idő megtakarításról amit hoz nekem.A kezelést végző hölgy a kecskeméti központban nem csak hogy magas szinten képzett, de nagyon emberközpontú és figyelmes. Mindent megtesz, hogy a kezelések a lehető legkönnyebben és leggördülékenyebben történjenek! Tündéri egyéniség 🙂 A központ felszereltsége első osztályú, makulátlan tisztaság, rend, kényelem.Az Aesthetica Orvosi Központot csak ajánlani tudom! Nagyszerűek!!

Evelyn Molnár
2021.12.27

Már évek óta járok az Aesthetica-ba lézeres szőrtelenítésre, a hatása nem túlzással megváltoztatta az életem 🙂

Fanni Lukács
2021.12.30

Teljes mértékben elégedett vagyok az Aesthetica lézeres szőrtelenítés szolgáltatásával. Másoknak is szívesen ajánlom az orvosi központot!! 🙂

Enikő Dér
2022.01.13

Jó választás volt az Aesthetica! Lézeres szőrtelenítésre járok. Mindig pontosak, időpontra megyek, sosincs csúszás. Igényes, tiszta környezet, kedves kezelőszemélyzet. És a kezelés is nagyon hatàsos 🙂

Mariann Takács
2022.01.19

Abszolút elégedett vagyok a szolgáltatással, a recepció, a bejelentkezés és regisztráció gyors, segítőkészek a munkatársak.
A tanácsadó és a kezelést végző hölgy is kedves és segítőkész volt, a kérdéseimre választ kaptam, az utókezelésről korrekt felvilágosítást.

Barbara Kiss
2021.06.14

Örülök, hogy őket választottam. Nagyon profi cég, tetszett a reszletes tájékoztatás. Mindent elmondott a kezeléssel kapcsolatban. Mar több kezelésen túl vagyok es nagyon hatékony. Jo a környezet nem ereztem magam soha feszejezve, kedves es közvetlen a munkatarsuk.

Krisztina Varga
2021.09.14

Tavaly óta járok az Aesthetica Orvosi Központ-ba a húgom javaslatára. Nem bántam meg egy percre sem, hogy jelentkeztem a 8 alkalmas kezelésre. Fantasztikus érzés, hogy selymes a bőröm mindazon területeken, ahol a kezelés történik és még csak a felénél járok, de már most fantasztikus az eredmény!! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek 🤗😉😘 A mai napon Brigi végezte a kezelést, hatalmas nagy köszönet a hozzáértéséért és a jó tanácsaiért, kedvességéért 🤗

Milyennek találod az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítést végző csapatát?
Nikoletta Mózsi
2022.03.28

Amikor az ember rálép az álma megvalósítása felé vezető útra, nagyon fontos, hogy akikbe a bizalmát fekteti, azokkal meg legyen elégedve. Én nagyon örülök, hogy az Aestheticát választottam, mert az első perctől azt érzem, hogy jó kezekben vagyok!

Vivien Szücs
2022.05.03

Eddig minden alkalommal nagyon kedves és segítőkész hölgy végezte a kezelésem . Biztonságban érzem magam a kezeik alatt 🙂

Nikoletta Kisfalusi
2021.09.21

Nagyon pozitív a tapasztalatom. Rendkívül gördülékenyen megy minden. A kezelők kedvesek, segítőkészek. Kora reggel is feldobják a napom. 🙂

Petri Veronika
2021.11.15

Egyszerűen professzionális!

Fanni Peleskei
2021.11.15

Nagyon kedves és segítőkész a személyzet. Szakmai tudásuk lenyűgöző, minden kérdésemre választ kaptam, hasznos információkkal láttak el. A megbeszélt időpontban sorra kerültem, nem kellett várni. A kezelő helyiség modern és tiszta.

Zsuzsanna McCluskie
2021.12.22

They staff is super friendly and very professional. They always ask about my treatment progress and make sure I get the best out of my treatment.
I already recommended Aesthetica to my friends

Judit Temes
2021.02.17

A diódalézeres szőrtelenítő kezelést veszem igénybe, és nagyon elégedett vagyok. Profi személyzet,
Csak ajánlani tudom!

Dorottya Éliás
2021.02.22

🔝 csak ajánlani tudom !
Jó olyan helyen járni ahol mindenki mosolyog 🙂

Júlia Hajnáczky
2021.04.27

Korrekt, kedves és szépen dolgozó csapat. A végleges szőrtelenítést csak ajánlani tudom!

judit a
2021.07.23

Teljes mértékben meg vagyok velük elégedve. Barátságos a környezet, nagyon kedvesek és mindent megtesznek, hogy az ember komfortosan érzezze magát. 🙂 Bátran merem őket ajánlani.

Ár/Érték arányban milyennek találod az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítését?
Cyntia Kirila
2021.07.24

Kedvesek, precízek és árban is megfizethetőek a szolgáltatások.

Orsh Domjan
2022.01.13

Korrekt intezmeny, nagyon szimpatikus, segitokesz es professzionalis szakemberekkel es recepciosokkal. Jo szivvel jovok vissza es bartan ajanlom masoknak is!

Eszter Budai
2022.03.26

Évek óta járok az Aesthetica Orvosi Központba különböző lézeres kezelésekre, de voltam már anyajegyszűrésen is. Mindig elégedett voltam a végeredménnyel, azt kaptam amiért fizettem. A tanácsadók, kezelőnővérek és recepciósok is mindig nagyon segítőkészek és rugalmasak.

Kinga Király
2022.03.28

Szeretem, hogy odafigyelnek az emberre. Alapos munkát végeznek, tényleg fontos számukra, hogy elégedetten távozzunk tőlük.
Mindig kérdezhetek az ott dolgozóktól, akik készséggel állnak rendelkezésre.A kezeléseknek megvan az ára, cserébe viszont kiváló minőséget kapunk.

Zsuzsa Hoffer
2021.02.22

Rugalmas hozzáállás, tartós eredmény, jó ár-érték arány, rendszeres akciók. A magam részéről picit se bántam meg, hogy belevágtam.

Adam Weisz
2021.05.05

Nagyon színvonalas hely, kedves orvosok és személyzet, jó megközelíthetőség. Az árak a piacnak megfelelőek.

Összességében mennyire vagy elégedett az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítésével?
Amanda Szankó
2022.02.28

7 alkalommal jártam eddig itt, mindig kedves és segítőkész hölgyek végezték a kezelést.
Precizitás, odafigyelés, emberség 5*

Sztaniszlovszkiné Iski Tunde
2021.02.16

Meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Eredményes kezeléseken vagyon túl, bár még hátra van kettő.

Anikó Károlyné Posta
2021.10.15

Tiszelt Aesthetica köszönöm szépen hogy kaptam egy lehetőséget önöktöl nagyon nagyon meg voltam és megis vagyok elégedve a kezeléssel számomra szuper az ellátotság es biztos vagyok benne hogy sokaknak fogom ajánlani mert ez egy szuper csapat köszönöm mégegyszer a lehetőséget

Rebeka Reizmüller
2021.11.29

Lézeres szőrtelenítés miatt látogattam a győri Aestheticaba. Nagyon meg vagyok elégedve a kezelés hatékonyságával és a személyzet hozzáállásával. Nagyon kedvesek és precízek!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Marietta M.
2021.12.20

Nagyon meg vagyok elégedve az Aesthetica Orvosi Központ szolgáltatásaival.
Lézeres szőrtelenítést vettem legutóbb igénybe.Rugalmasak, ügyfélbarát szolgáltatást nyújtanak.A kezelést végző nővér alapos, kérésemre szóban tájékoztatott, minden apró részletre kitérve.A kezelés eredményes és bár még csak 2 alkaman vagyok túl, mindig nagyon hatásos és hosszú ideig tartó az eredmény.

Andrea Szedlacsek
2022.02.25

Rugalmasak, segítőkészek, áttekinthető rendszerrel. Lézeres kezelésen voltam Noéminél, aki nagyon figyelmes és profi volt minden egyes alkalommal. A kezelések alatt folyamatosan tájékoztatott, hogy mit fog történni, illetve ha szükség volt rá, hozzám igazította a kezeléseket a minél jobb végeredmény érdekében, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Ramóna Gulyás
2021.06.03

A győri orvosi központba járok lézeres szőrtelenítsre. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a kezelés sorozattal, illetve a dolgozókkal is! A kezelés látványos, már a harmadik testrésztre vettem igénybe. Virág pedig végtelenül kedves, szakképzett, minden alkalommal várom az következő időpontomat 😊

Rita Dombi
2021.07.12

Nagyon jó hely csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon kedvesek a lányok nagyon szeretek oda járni.

Elvira Bertalan
2021.08.17

Jó szívvel tudom őket ajánlani. Kedves kiszolgálás, precíz munka, rugalmas hozzáállás. Nekem csillagos 5-ös. 🤩🥰

Bianka Mihalicz
2021.10.13

Nagyon kedves a kezelést végző hölgy, nagyon elégedett vagyok a lézeres szőrtelenítèssel!☺️

Milyennek találod a környezetet, ami az Aesthetica Orvosi Központban fogad?
Virág Rácz
2021.05.06

Dolgozók nagyon kedvesek, segítőkészek, sosem kellett várnom, a hely szép , tiszta és rendezett.
Szívből ajánlom Mindenkinek!

Andrea Petrovszky
2021.05.09

Ultramodern felszerelés. Nagyon odafigyelnek az emberre.

Nikolett Kónya
2021.05.03

Első kezelésemen vettem részt. Végleges szőrtelenítésen. Kedves volt a kezelő orvosom segítőkész. A hely nagyon szép , így örömmel megyek a további kezeléseimre! Ajánlom mindenkinek!

Petra Mező
2021.05.06

Nagyon kedves, szakképzett a személyzet összes tagja, akinél eddig voltam. Lézeres szőrtelenítést csak ajánlani tudom, még nincs vége a kezelésemnek, de már most látható eredményt értek el! A rendelő termek felszereltsége és tisztasága kifogástalan 🙂

Réka Juhász
2022.05.05

2019 óta járok a győri Aestheticaba lézeres kezelésre. Tökéletesen elégedett vagyok a szolgáltatással, Virág precizitásán, profizmusán és vendégközpontúságán kívül, kiemelném a kezelés hatékonyságát és a kellemes környezetet is. Bátran ajánlom mindenkinek!

Merkel Szilvia
2021.09.15

Teljes lábszőrtelenítésen vettem tegnap részt, jó hangulatban, pontos kezdéssel, higiénikus körülmények között zajlott a kezelés.
A kezelést végző hölgy különösen szimpatikus, mindig jókat dumálunk.Teljesen elegedett vagyok

Réka Hegedűs
2021.11.14

A környezet szép, igényes, a recepciósok segítőkészek. A szakemberek kedvesek, a kezelések mindig időben kezdőnek és jó hangulatban telnek.

Istvánné Knaurek (Marcsi)
2021.11.17

Csodaszép környezetben, rövid várakozás után,
kifogástalan, udvarias, kedves és szakszerű kezelésben volt részem.Köszönet.

Dóra Dallos
2022.01.25

Ügyfélbarát környezet, minőségi szolgáltatás egy megbízható csapattal!

Hogyan jellemeznéd röviden az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítését?
Kinga Kutassy
2022.05.09

Teljesen mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással, a lézeres szörtelenítés során csak jó tapasztalatokat szereztem. A kezelés nagyon hatásos, már az első alkalom után is érezhető a változás. Virág, aki a kezelést végzi, minden alkalommal kedves, megértő és rugalmas. Bejelentkezés, időpontfoglalás nagyon gördülékenyen zajlik.

Lakaklauuu
2022.05.09

5-ös 🙂 A kezelések hatásosak-ezt bizton állíthatom, és külön öröm hogy a szolgáltatás minősége itt Győrben is tökéletes. Hajrá Győr!

Virág Fülöp
2022.05.10

A személyzet - Virág nagyon kedves, segítőkész és a kezelések során alapos, figyelmes. Az időpontfoglalás és a szerződéskötés is nagyon gördülékenyen zajlik.
Már 6. alkalommal voltam lézeres szőrtelenítésen és az eredmények azt mutatják amit vártam. Meg vagyok elégedve a kezeléssel.

Miért vagy visszatérő ügyfele az Aesthetica Orvosi Központnak?
Evelin Magyari
2022.05.11

Már több éve járok az győri Aestheticába, ahol minden alkalommal ugyanazzal a kedvességgel fogadnak, mint a legelsőnél. Minden időpont előtt pontosan egyeztettünk a kezelőkkel, akik végtelenül segítőkészek és rugalmasak voltak. A kezelés hatása már néhány alkalom után szemmel látható volt. Minden szempontból elégedett vagyok a szolgáltatással.

Barbara Hegyi
2022.05.16

Profi, gyors és minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtottak, teljes megelégedésemre. Már kétszer jártam náluk és mindig elégedetten távoztam. Bátran ajánlom az Aesthetica Orvosi Központot, ha magas szintű ellátást, figyelmességet és biztonságot keresel.

Anna Seiwerth
2022.05.17

Négy éve járok a győri aesthetica központba, lézeres kezelésre. Nagyon elégedett vagyok a kezeléssel, az utolsó 2 évben pedig kimondottan ügyfélközpontú lett a kezelés, köszönet érte!

Tamásné Kocsis
2022.05.18

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással amit igénybe vettem. A teljes kezelés sorozat alatt érezhető volt a profizmus. Kúlturált, igényes környezetben, szuper hatékony gépekkel dolgoznak. Az ott dolgozók pedig egyszerűen fantasztikusak. A recepción dolgozók is és a kezeléseket végzők is, rendkívül udvariasak, segítőkészek voltak. Egy fárasztó nap után, felüdülés volt kezelésre menni. Kényeztetve éreztem magam. Mindezt úgy írom, hogy én a Covid alatt is jártam (összesen 8-szor) amikor is nemsokára volt egyszerű dolguk az ott dolgozóknak. Tényleg bármikor mentem, több kezelőnl is jártam, de mimdíg esetben maximálisan elégedett voltam. Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam- többen ki is próbálták és ők is csak pozitívan nyilatkoztak.
Amint anyagi helyzetem engedi, még biztosan felkeresem Önöket, van több kezelés is, ami érdekel - többek között az is, ami itt a nyeremény. Nagyon szépen köszönök mindent.Kocsis Tamásné/ Ruzsi/

Aniko File
2022.02.17

2019 óta járok az Aesthetica Orvosi Központba, profi és kedves csapat àll a szolgàltatàsok mögött. Csak ajànlani tudom mindenkinek!

Zsofi Boldizsar
2021.12.21

Mar tobbszor voltam es eddig mindenki nagyon kedves, figyelmes, preciz volt. Odafigyeltek ram, hogy a leheto legjobban erezzem magam a kezelesek alatt es utan. Szuper csapat! 🙂 Koszonom 🙂

Amalia-M. Husar
2022.01.21

Nagyon megvagyok elégedve a lézeres szőrtelenítés eredményével valamint szívesen megyek oda mert mindig kedvesen és mosolygosan fogadnak 😊

Edina Téglás
2022.02.16

Csak ajánlani tudom mindenkinek! A minőséges és rendkívül hatékony gépek mellett a személyzet nagyon közvetlen, barátságos, megértő és profi! Én így képzelek el egy 21. századi esztétikai központot, iránymutató a többi vállalkozás számára!

Eszter Matkovics
2021.09.27

Ügyfélközpontú, tiszta. Kedves munkatársakkal. Teljeskörű a kiszolgálás és a tájékoztatás. Minőségi ellátás.

Schall Krisztina
2021.09.27

Több alkalommal jártam az Aesthetica-ban, utoljára épp ma, Briginél. Profi, gyors szolgáltatást kaptam, Brigi nagyon figyelmes volt. Ajánlom!

Bianca Vén
2021.10.19

Nagyon kedvesek es segitokeszek a holgyek, maximalisan meg vagyok elegedve a ceg altal nyujtott szolgaltatasokkal. A lezeres kezeles hatekonysaga miatt tobbszor ujra oket valasztottam mar.

Renáta Farkas
2021.12.15

Azt az ellátást kaptuk, amit vártunk.
Nem először jártam már itt, ezért is választottam újra ezt az orvosi központot.Kedvesek, segítőkészek. Ajánlom a helyet!

Férfiként hogyan értékeled az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítését?
Ákos Veiland
2021.05.04

Az elektromos ugyintezes lehetosege, a kommunikativ hozzaallas igazi 21. szazadi szolgaltatast nyujt! A dolgozok kedvesek es gyorsak, bizalmat sugaroznak! Es a kezeles maga is ugy zajlik, ahogyan az hirdetve van!

Zoltán Kertész
2021.05.27

Lézerkezelés profi. Pontosan kezdtünk, soha nem kellett várnom.

Edgár Botos
2021.08.10

Minden bonyolult, összetett, nagyon részletekbe menő kérdésemre kielégítő választ kaptam.
Köszönöm a kedves fogadtatást, a bíztatást és a kedves szavakat! ☺Remélem, hamarosan újra találkozunk.

Attila Szalma
2022.01.24

En tobbszor voltam ott, nekem csak jo tapasztalatom volt.Kedvesek gyorsak és figyelmesek!

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram