VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS GLAMOUR NAPOK: 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Skinbooster - Orvosi mélyhidratáció


Válassz  őszi Skinbooster csomagjainkból és nyerd vissza bőröd ragyogását!
Skinbooster (3 ml) kezelés 130.000 Ft helyett most CSAK 99.000 Ft, vagy válaszd a Skinbooster + Monoszálbehúzás kombinációját 60 ezer Ft kedvezménnyel. 

Időpontfoglalás

Rugalmasabb, hidratáltabb és simább bőr

Szerezd vissza bőröd természetes rugalmasságát és puhaságát az orvosi mélyhidratálással!
A bőr öregedésével mindannyian szembe kell, hogy nézzünk, mivel a kor előrehaladtával bőrünk természetes hialuronsav tartalma és kollagén termelése is jelentősen csökken. Az életkor, az életmód és a környezeti hatások mind befolyásolják a bőröd állapotát, petyhüdtségét, szárazságát. Hialuronsav alapú boosting kezelésünk már 1 alkalom után is fél-egy évre jelentősen javítja az arc- és kézbőr teltségét és hidratáltságát. Az orvosi mélyhidratáció beindítja a fibroblaszt és kollagén termelést is, ezáltal a bőrfelszín tónusosabbá, simábbá válik és visszanyeri természetes fényét.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 év tapasztalat
Orvos-esztétikai szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legmodernebb töltési technikák Svájci minőségű hialuronsav (Teoxane)
KEDVEZŐ ÁRAK
3 ml most CSAK 99.000 Ft
Akciós Skinbooster csomagok
FONTOS VAGY
Az orvosi konzultáció díját
beszámítjuk a kezelésbe
Személyre szabott kezelési terv

Orvosi mélyhidratálás – egyesítjük erőinket!

Egyenetlen vagy érdes a bőröd? Mindig száraz, bármilyen krémet is kensz rá, hajlamos húzódni? Kopottnak, fáradtnak tűnik, elvesztette a ragyogását?
Az orvosi mélyhidratáló eljárásnak köszönhetően visszanyerheted bőröd természetes rugalmasságát, tömörségét és hidratáltságát. A dekoltázson, arcon, nyakon és kézfejen lévő bőr vékony és sérülékeny, így ezek a területek hamarabb veszítenek fiatalos feszességükből és nagyobb odafigyelést igényelnek. A Skinbooster kezelés már egyetlen alkalom után is feszes, ragyogó és telt arc- és kézbőrt varázsol Pácienseinknek, 2-3 alkalmas kúraként pedig még látványosabb eredmény érhető el. A Skinbooster kezelés során a hatóanyagot speciális technikával – új generációs tűvel – juttatjuk be a bőrbe, így olyan mélységben fejti ki hatását, ahová a felszíni krémek nem tudnak behatolni. A hialuronsav bejuttatásával és a kollagéntermelés beindításával bőröd hidratáltabb, rugalmasabb és ragyogóbb lesz.

Időpontfoglalás
Skinbooster

Alexy Vivi
Youtuber, Influenszer

"Mindig is nagy hangsúlyt fektetettem a tudatos bőrápolásra, a Skinbooster kezelés tényleg csodákra képes!"

Skinbooster

Oczella Eszter ajánlásával
IFBB Bikini Pro versenyző, Miss Earth Hungary 2016, Fotómodell, Üzletasszony

“Versenyzőként igyekszek a legtöbbet kihozni a testemből. A SkinBooster gyönyörűen feltölti a diéták és vízhajtás során megfáradt bőröm.”

Az orvosi mélyhidratálás előnyei

„EXPRESSZ” MEGOLDÁS

Mindössze 45 perc alatt azonnali eredményt kapsz

EGYETLEN ALKALOM

A részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a beavatkozást.

JÓL KOMBINÁLHATÓ

Hiarulonsavas ráncfeltöltéssel, térfogatpótlással és nagyon előnyös lézeres kezeléseket követően.

TARTÓS HATÁS

Már egyetlen alkalom után fél-egy évre jelentősen javítja a bőr minőségét.

Az orvosi mélyhidratálás menete

A konzultáció során esztétikai tanácsadónőddel és plasztikai sebészeddel megbeszélitek a kívánt eredményt és közösen fogtok dönteni a hialuronsav mennyiségéről és más kezelések elvégzéséről. A lényeg a látható eredmény és a természetes hatás egyensúlyának megtartása. Az orvosi mélyhidratálás elvégezhető a homlokon, arcon, nyakon, szájkörnyéken, dekoltázson és a kézfejen is. Fontos tudnod, hogy a hialuronsav alapú kezelés elsősorban a bőr minőségének javítására szolgál; nem térfogatpótló anyag, hanem orvosi mélyhidratáló eljárás. A Skinbooster kezelés kombinálható egyéb arcszépészeti kezelésekkel, hiarulonsavas ráncfeltöltéssel, arcformázással. A leglátványosabb eredményt azonban ablatív lézeres és/vagy mikrotűs kezelésekkel kombinálva, akár kúraszerűn alkalmazva a két eljárást, érhető el.

A kezelés előtt 30 perccel lidocain tartalmú krémmel kenjük be az arcodat. Az érzéstelenítést követően az eljárás 10-15 perc alatt elvégezhető. A kezelés során plasztikai sebészed egy rendkívül vékony, új generációs tűvel a bőrfelszíntől 0.5-1cm távolságban, az irha felszínes rétegeibe juttatja be a hiarulonsavat.

A kezelést követően minimális duzzanatot észlelhetsz a beadási helyeken, de másnap már nyugodtan sminkelheted is a bőrödet.

Őszi Skinbooster Akció – orvosi mélyhidratálás

Válassz őszi Skinbooster csomagjainkból és nyerd vissza bőröd ragyogását!

- 3ml-es Skinbooster(Teosyal) kezelést 130.000 Ft helyett most 99.000 Ft
- A Skinbooster(Teosyal) és Monoszálbehúzás kombinációja 340.000 Ft helyett csak 279.000 Ft-ért.

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a bőröd állapota, a ráncok mélysége, a számodra leghatékonyabbnak tartott és a kívánt eredmény eléréséhez szükséges anyag mennyisége. Az előzetes konzultáció díját a kezelés árából levonjuk.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN és GYŐRBEN
Konzultáció

INGYENES

konzultáció arcszépészeti specialistánkkal

Őszi kedvezményes csomagok

99.000 Ft /3 ml (Teosyal)

Vagy

Skinbooster+ Mono szálbehúzás több mint 60.000 Ft kedvezménnyel

Könnyen kombinálható eljárás.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

SkinBooster-Orvosi Mélyhidratáció képekben  
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?

Az injektábilis implantátumok lehetnek felszívódó és nem felszívódó anyagok.

Az Aesthetica Orvosi Központban felszívódó, szövetazonos komponensű hialuronsavat használunk. Ezek a prémium gél töltőanyagok nem tartalmaznak toxinokat, így nem okoznak szöveti érzékenységet, hatásuk pedig akár 12 hónapig is tarthat.
A SkinBooster-Orvosi Mélyhidratáció kezelésnek, nincs kockázata.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram