NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Skinbooster - Orvosi mélyhidratáció


NŐNAPI AKCIÓ! 
Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!
Válassz Skinbooster csomagjainkból és nyerd vissza bőröd ragyogását!


Időpontfoglalás

Rugalmasabb, hidratáltabb és simább bőr

Szerezd vissza bőröd természetes rugalmasságát és puhaságát az orvosi mélyhidratálással!
A bőr öregedésével mindannyian szembe kell, hogy nézzünk, mivel a kor előrehaladtával bőrünk természetes hialuronsav tartalma és kollagén termelése is jelentősen csökken. Az életkor, az életmód és a környezeti hatások mind befolyásolják a bőröd állapotát, petyhüdtségét, szárazságát. Hialuronsav alapú boosting kezelésünk már 1 alkalom után is fél-egy évre jelentősen javítja az arc- és kézbőr teltségét és hidratáltságát. Az orvosi mélyhidratáció beindítja a fibroblaszt és kollagén termelést is, ezáltal a bőrfelszín tónusosabbá, simábbá válik és visszanyeri természetes fényét.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 év tapasztalat
Orvos-esztétikai szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legmodernebb töltési technikák Svájci minőségű hialuronsav (Teoxane)
KEDVEZŐ ÁRAK
3 ml most CSAK 99.000 Ft
Akciós Skinbooster csomagok
FONTOS VAGY
Az orvosi konzultáció díját
beszámítjuk a kezelésbe
Személyre szabott kezelési terv

Orvosi mélyhidratálás – egyesítjük erőinket!

Egyenetlen vagy érdes a bőröd? Mindig száraz, bármilyen krémet is kensz rá, hajlamos húzódni? Kopottnak, fáradtnak tűnik, elvesztette a ragyogását?
Az orvosi mélyhidratáló eljárásnak köszönhetően visszanyerheted bőröd természetes rugalmasságát, tömörségét és hidratáltságát. A dekoltázson, arcon, nyakon és kézfejen lévő bőr vékony és sérülékeny, így ezek a területek hamarabb veszítenek fiatalos feszességükből és nagyobb odafigyelést igényelnek. A Skinbooster kezelés már egyetlen alkalom után is feszes, ragyogó és telt arc- és kézbőrt varázsol Pácienseinknek, 2-3 alkalmas kúraként pedig még látványosabb eredmény érhető el. A Skinbooster kezelés során a hatóanyagot speciális technikával – új generációs tűvel – juttatjuk be a bőrbe, így olyan mélységben fejti ki hatását, ahová a felszíni krémek nem tudnak behatolni. A hialuronsav bejuttatásával és a kollagéntermelés beindításával bőröd hidratáltabb, rugalmasabb és ragyogóbb lesz.

Időpontfoglalás
Skinbooster

Alexy Vivi
Youtuber, Influenszer

"Mindig is nagy hangsúlyt fektetettem a tudatos bőrápolásra, a Skinbooster kezelés tényleg csodákra képes!"

Skinbooster

Oczella Eszter ajánlásával
IFBB Bikini Pro versenyző, Miss Earth Hungary 2016, Fotómodell, Üzletasszony

“Versenyzőként igyekszek a legtöbbet kihozni a testemből. A SkinBooster gyönyörűen feltölti a diéták és vízhajtás során megfáradt bőröm.”

A Skinbooster kezelések jövője

Ismerd meg az első, újgenerációs, extra tartós Skinbooster kezelést!

A biorevitalizációs kezelések különböző hatóanyagok, például hialuronsav és vitaminok kombinációja által stimulálják a szervezet kollagén termelését a kezelt területen, amelynek köszönhetően a bőr képes hosszú ideig megőrizni fiatalosságát. A hagyományos biorevitalizáció azonban kevésbé hatékony az érettebb bőr esetében, így az idősebb korosztály igényeinek kielégítésére különleges Skinbooster protokollt alkottunk meg, amely képes a sejtregeneráció serkentésére, feltölti a finom ráncokat, valamint biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát. Az új generációs Skinbooster kezelés a két leghatékonyabb TEOSYAL biorevitalizációs kezelés erejét egyesíti: míg a TEOSYAL® RHA 1 kisimítja a bőr felszínen keletkezett dinamikus ráncokat a keresztkötött és lineáris hialuronsav kombinációjával, addig a TEOSYAL® PureSense Redensity javítja a szövetek szerkezetét és lehetővé teszi a bőr legmélyebb rétegeinek hidratálását. Fedezd fel a különleges, extra tartós Skinbooster kezelés rejuvenációs és szépségmaximalizáló hatását!

Szuperkombináció nemcsak fiatal bőrre

A legújabb Skinbooster protokoll tartóssága a különleges hatóanyag kombinációkban és a minőségi hatóanyagokban rejlik. A TEOSYAL® PureSense Redensity nemcsak hidratál, hanem újraépíti a bőr szerkezetét a szövetek és a sejtek regenerációja által, valamint segít megelőzni az öregedés látható jeleit is. A lineáris szerkezetű hialuronsav és a 14 bőr számára szükséges esszenciális tápanyag kombinációja segít az első ráncok megjelenésének késleltetésében, valamint megoldást jelent az érettebb bőrön végzett esztétikai kezelések hatékonyságának növelésére is. Különleges viszkoelasztikus tulajdonságainak és keresztkötött hialuronsav tartalmának köszönhetően a TEOSYAL® RHA 1 képes az arc, a dekoltázs és a nyak ráncainak feltöltésére: egyenletesen tölti ki a dermiszben keletkezett barázdákat, ezzel simává varázsolva a bőrt és eltüntetve az öregedés látható jeleit. A benne található nem keresztkötött hialuronsav pedig beépül a bőr szöveteibe, ezzel biztosítva a bőr megfelelő hidratáltságának fenntartását, valamint rugalmasságának látványos és hosszú távú javulását a kezelés hatására.
Az új generációs Skinbooster kezeléssel a szépség és a magabiztosság többé nem életkor függő, nemcsak pillanatnyi változásokat eredményez, hanem segít a jövő szépségének biztosításában is. Az innovatív hatóanyag kombinációk nemcsak a Skinbooster kezelések új korszakát, hanem a szépségmegőrzés és a szépségmaximalizálás jövőjét is elhozták Számodra!

Az orvosi mélyhidratálás előnyei

„EXPRESSZ” MEGOLDÁS

Mindössze 45 perc alatt azonnali eredményt kapsz

EGYETLEN ALKALOM

A részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a beavatkozást.

JÓL KOMBINÁLHATÓ

Hiarulonsavas ráncfeltöltéssel, térfogatpótlással és nagyon előnyös lézeres kezeléseket követően.

TARTÓS HATÁS

Már egyetlen alkalom után fél-egy évre jelentősen javítja a bőr minőségét.

Az orvosi mélyhidratálás menete

A konzultáció során esztétikai tanácsadónőddel és plasztikai sebészeddel megbeszélitek a kívánt eredményt és közösen fogtok dönteni a hialuronsav mennyiségéről és más kezelések elvégzéséről. A lényeg a látható eredmény és a természetes hatás egyensúlyának megtartása. Az orvosi mélyhidratálás elvégezhető a homlokon, arcon, nyakon, szájkörnyéken, dekoltázson és a kézfejen is. Fontos tudnod, hogy a hialuronsav alapú kezelés elsősorban a bőr minőségének javítására szolgál; nem térfogatpótló anyag, hanem orvosi mélyhidratáló eljárás. A Skinbooster kezelés kombinálható egyéb arcszépészeti kezelésekkel, hiarulonsavas ráncfeltöltéssel, arcformázással. A leglátványosabb eredményt azonban ablatív lézeres és/vagy mikrotűs kezelésekkel kombinálva, akár kúraszerűn alkalmazva a két eljárást, érhető el.

A kezelés előtt 30 perccel lidocain tartalmú krémmel kenjük be az arcodat. Az érzéstelenítést követően az eljárás 10-15 perc alatt elvégezhető. A kezelés során plasztikai sebészed egy rendkívül vékony, új generációs tűvel a bőrfelszíntől 0.5-1cm távolságban, az irha felszínes rétegeibe juttatja be a hiarulonsavat.

A kezelést követően minimális duzzanatot észlelhetsz a beadási helyeken, de másnap már nyugodtan sminkelheted is a bőrödet.

Skinbooster Akció – orvosi mélyhidratálás

Válassz Skinbooster csomagjainkból és nyerd vissza bőröd ragyogását!

  • NŐNAPI AKCIÓ: Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml! Csak 2024. március 31-ig
  • 3 ml-es Skinbooster(Teosyal) kezelés 130.000 Ft helyett most 99.000 Ft
  • A Skinbooster(Teosyal) és Monoszálbehúzás kombinációja 60.000 Ft kedvezménnyel

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a bőröd állapota, a ráncok mélysége, a számodra leghatékonyabbnak tartott és a kívánt eredmény eléréséhez szükséges anyag mennyisége. Az előzetes konzultáció díját a kezelés árából levonjuk.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN és GYŐRBEN
Konzultáció

INGYENES

konzultáció arcszépészeti specialistánkkal

NŐNAPI AKCIÓ

Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Könnyen kombinálható eljárás.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

SkinBooster-Orvosi Mélyhidratáció képekben  
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?

Az injektábilis implantátumok lehetnek felszívódó és nem felszívódó anyagok.

Az Aesthetica Orvosi Központban felszívódó, szövetazonos komponensű hialuronsavat használunk. Ezek a prémium gél töltőanyagok nem tartalmaznak toxinokat, így nem okoznak szöveti érzékenységet, hatásuk pedig akár 12 hónapig is tarthat.
A SkinBooster-Orvosi Mélyhidratáció kezelésnek, nincs kockázata.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram