1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Alma Hybrid CO2 lézeres bőrmegújítás

Prevenciós anti-aging, komplex bőrmegújító és bőrminőség fokozó lézeres hámlasztás kombinált lézertechnológiával kíméletes és hatékony bőrfiatalításért!
Időpontfoglalás

Amikor a bőrödnek erőteljes,
 de kíméletes segítségre van szüksége

Az önbizalom szorosan összefügg azzal, hogy hogyan érzed magadat a bőrödben – átvitt értelemben és szó szerint is. Az Alma Hybrid CO2 lézeres bőrmegújítás az esztétikai kezelések aranyérmese. A világon elsőként, egy kezelésen belül ötvözi az ablatív lézerek bőrmegújító erejét a non-ablatív lézerek kíméletességével, miközben egy időben kezeli a bőr mélyebb rétegeit és a felszínt.

Intenzív bőrmegújító hatás, pórusok, ráncok, hegek és pigmentfoltok hatékony eltüntetése extrém rövid felépülési idő.

Biztonságos, precíz és sokoldalú, az Alma Hybrid egy technológián belül biztosítja a CO2 és az Erbium-Glass 1570 nm-es lézer előnyeit.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
VILÁGÚJDONSÁG
Alma Hybrid CO2 és
Erbium-Glass 1570 nm lézer
Magyarországon kizárólag
az Aesthetica-ban
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Online időpontfoglalás

Miért válaszd az Alma Hybrid Co2 lézeres bőrmegújítást?

Idővel mindannyiunk bőre veszít rugalmasságából, ragyogásából. A napkárosodás, egyre mélyülő ráncok, pigmentfoltok, szem alatti karikák, aknéhegek és striák alakulnak ki.

Az Alma Hybrid kezeléssel könnyen visszaszerezheted bőröd fiatalosabb kinézetét! Az egyedülálló eljárás kombinálja a CO2 és az Erbium- Glass 1570 nm lézerfényt. A CO2 kifejezetten a felszíni problémákra (ráncok, hegek) ad megoldást a bőrfelszíni hámlasztással. Az Erbium- Glass 1570 nm lézerfény ugyanakkor felszíni sérülés nélkül ejt mikrosebeket a bőr mélyebb rétegeiben, intenzív frissítő hatást váltva ki, ezáltal fokozza a bőrtónust, megemeli, teltebbé és üdébbé varázsolja a bőrt.

A CO2 lézeres kezelés során a felhám egyenletes, kontrollált leválasztásával egy időben kerül leadásra mélyréteget célzó pixeles hőenergia, melyek együttes hatása újrastrukturálja a bőr szerkezetét.

Az idősebb pácienseink számára a kezelés előnye a bőrfiatalítás, a mélyebb ráncok és a bőr petyhüdtségének enyhítése, a napfénykárosodott, foltos bőr állapotjavítása. Fiatalabb pácienseink bőre üdébbé válik, megszabadulnak az aknés hegektől és a tág pórusoktól. Korosztálytól függetlenül alkalmas a kezelés a striák, a baleseti vagy műtéti hegek hatékony kezelésére.

A CO2 lézeres kezelés előtt szakképzett tanácsadónőnk felméri bőröd állapotát, így a számodra legmegfelelőbb kezelést kapod.

Időpontfoglalás

A kezeléseket szakképzett lézerspecialisták végzik.

Alma Hybrid

A bőr újjászületik már az első kezelés után!

Az Alma Hybrid Co2 lézeres bőrmegújítás előnyei

ERŐTELJES SEJTMEGÚJULÁS

Már 1 kezeléssel újjászületik a bőr
Eltünteti a pigmentációs foltokat, mélyebb ráncokat

PRECÍZIÓS ELJÁRÁS

A bőr állapotához igazítható, egyedülálló, szoftveres beállítási lehetőség

GYORS GYÓGYULÁS

Teljes gyógyulás akár 3-5 nap alatt

CSÚCSMINŐSÉG

Legújabb generációs bőrmegújító, anti-aging hatású CO2 és 1570 nm-es lézertechnológia

 

Az  Alma Hybrid Co2 lézeres 
bőrmegújítás kezelés menete

A CO2 lézeres kezelés előtt esztétikai tanácsadónőddel konzultátok kívánt eredményről. Az Alma Hybrid kezeléssorozat a test bármely területén alkalmazható és egyéb kezelésekkel is kombinálható.

A beavatkozás a bőr megtisztításával és érzéstelenítésével indul. A CO2 lézeres kezelés során a páciens bőrállapotának, problémájának megfelelően állítjuk be a szkennelés méretét, mélységét és sűrűségét, valamint a két lézertechnológia kombinálásának arányát.
A lézer pontonként, mikropixelenként éri a kezelendő bőrterületet. A pontokba fókuszált CO2 lézer apró sebet ejt a bőrön, mikroszkopikus méretű oszlopokat párologtatva el. Az Erbium-Glass hőhatás fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, míg mikroszkopikus méretű sebek mentén beindul a gyógyulás és új bőrfelszín képződés.

A mikropixeleknek köszönhetően az egész folyamat – a sebgyógyulás és a bőr újjászületése – gyorsabban megy végbe, mint a hagyományos lézeres kezelések során, és bár a javulás viszonylag hamar megmutatkozik, a teljes folyamat hozzávetőleg 2-3 hónap elteltével fejeződik be és a hatás akár évekig tarthat.

A gyógyulás a bőrproblémától és a beállítások erősségétől függően 3-5 vagy intenzívebb behatás esetén 7-14 napot vesz igénybe. A hámlasztás során a kezelt bőrfelületen pirosság, ödéma, égő érzet, fájdalom, viszketés alakul ki. Ez nem mellékhatásként jelentkezik, ez a behatás része. Égő érzet csökkentésére jégzselé alkalmazását ajánljuk. A fokozottan látványos eredmény elérése érdekében 2-3 alkalmat javaslunk, az egyes kezelések között 6-8 hét pihenőidő tartása szükséges.

Utókezelés

A CO2 lézeres kezelés után 24-48 órán keresztül bőrnyugtató krém vagy antibiotikumos krém használatát javasoljuk, a kezelés intenzitásától függően.
Kezdetben a regenerálódó bőr rózsaszínű, a későbbiekben fokozatosan halványodva válik normál bőrszínűvé, ez 1-2 hétig is eltarthat. A kezelés kifejezett fényérzékenyítő hatása miatt a szolárium és a természetes napfény mellőzése javasolt, illetve magas faktorszámú fényvédőkrém alkalmazását írjuk elő a páciensnek. A nagyobb biztonság érdekében az Alma Hybrid lézeres kezeléseket csak ősztől tavaszig végezzük.

A kezelést követő egy hétben nem javasoljuk a fokozott izzadással járó sporttevékenységeket, wellness használatát. A bőrpír sminkkel a kezelést követő 48 órában nem korrigálható, azt követően a korrektor, alapozó felvitelét megelőzően használj hidratáló, bőrnyugtató krémet.

KEDVEZŐ CSOMAGAJÁNLATOK

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a kezelt terület nagysága, a bőröd állapota, egyéb kezelésekkel való kombináció. Érdemes körülnézned csomagáraink között is.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Kizárólag csúcstechnológiás berendezésekkel dolgozunk
  • Mindössze 20-30 PERC, gyors felépülés
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

kedvezményes árak

100 000 Ft
1 alkalom

Alma Hybrid CO2 lézeres kezelés

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Alma Hybrid CO2 lézeres bőrmegújítás képekben
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A SkinDual kezelés két csúcstechnológia, az Alma-Q lézer, és a SkinRepair IPL villanyófényes berendezést ötvözve fejti ki célzott hatását.
A kezelés bizonyos mértékű kényelmetlenséggel vagy fájdalommal jár, és 6-8 órán át égő érzés, 24-48 órán át bőrpír és ödéma követheti.
Néhány napon belül egyfajta “bronzos” megjelenés alakulhat ki, amelyet az épp leváló szarulemezek elbarnulása okoz. Enyhébb esetekben púderszerű hámlás alakul ki az 3-5. napon, intenzív ránc- vagy hegkezelés során egy megvastagodott sörétbarna pörk alakul ki a bőrfelszínen, melynek leválása 7-14 nap is lehet.

A bőrön kis valószínűséggel előfordulhatnak első- és másodfokú égési sérülések is, nem megfelelő hidratálás esetén a bőr kiszáradhat és viszkethet. Herpeszre való hajlam esetén a herpesz fertőzés aktiválódhat. Az utókezelésre vonatkozó utasítások be nem tartása esetén bakteriális felülfertőződés is kialakulhat. A kezelt területen a bőr pigmentációja megváltozhat. Nagyon ritkán, de előfordulhat hegesedés. A hegesedés esélyének csökkentése érdekében fontos az utókezelésre vonatkozó utasítások gondos betartása.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram