Szemölcs kezelése

Megoldás egy gyakori, ám annál kellemetlenebb esztétikai problémára!
Időpontfoglalás

Modern technológia a bőrünk egészségének megóvásáért

A szemölcs vírusos eredetű bőrbetegség, leggyakrabban gyermekeknél és fiatal felnőtteknél fordul elő azokon a testtájakon, melyeket könnyen érhet sérülés. A betegség kialakulását elősegítik a bőrön lévő apró bőrsérülések, ugyanis ezeken keresztül a HPV vírus bejut a hámsejtbe, és a gyengült immunrendszer miatt a hámsejteket megfertőzi, fokozott osztódásra késztetve azokat, szemölcsképzést indít be, vírusos szemölcs alakul ki. Éppen ezért fontos, hogy ezt minél hamarabb megelőzzük, mivel a szemölcsök nem csupán kellemetlenek, de veszélyesek is lehetnek.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Biztonságos kezelés szakképzett egészségügyi szakemberekkel
MINŐSÉG
Klinikánkon a legmodernebb
technológiával dolgozunk
VERHETETLEN ÁRAK
Konzultáció már
17.900 Ft-tól
FONTOS VAGY
Alapos bőrgyógyászati kivizsgálás,
rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a szemölcs kezelést?

Legyen tested bármely területén a szemölcs, állapotának megfelelő, leginkább szakszerű kezelést választjuk Neked! A bőrgyógyászati konzultáció során bőrgyógyászunk alaposan megvizsgálja a már kialakult szemölcsöt és annak környékét, így célzott megoldást tud nyújtani. Attól függetlenül, hogy okoz-e bármilyen kellemetlenséget vagy sem, eltávolításukat az indokolja, hogy a szemölcsök fertőznek, így közvetlen érintkezéssel is könnyen továbbterjed a vírus – akár a test további pontjaira, akár más személyekre is. A szemölcs eltávolítása egyszerű és fájdalommentes folyamat.

Időpontfoglalás
bőrgyógyászat
bőrgyógyászat

A szemölcs kezelésének előnyei

SZAKSZERŰ ELLÁTÁS

Kiváló szakaembereink személyre szabottan kezelik az adott területet, mindenféle kockázattól mentesen.

GYORS ÉS HATÉKONY

Korszerű technikáinknak köszönhetően a szemölcs eltávolítása gyorsan és biztonságoan zajlik.

SZÉLESKÖRŰ ELJÁRÁSMÓD

Súlyosságtól függően a szemölcs kezelésére 4 különböző technika áll rendelkezésre.

EGÉSZSÉGES ÉS ESZTÉTIKUS BŐR

A szemölcs eltávolítása által bőrünk megszabadul a fertőzéstől és visszanyeri egészséges állapotát.

A szemölcs kezelésének menete

Konzultáció szakorvossal: Minden ember más adottságokkal rendelkezik, és pácienseink különböző motivációkkal érkeznek, ezért a nulladik lépés nálunk mindig a beszélgetés. A bőrgyógyászati konzultáció során bőrgyógyászunk alaposan megvizsgálja a már kialakult szemölcsöt, illetve annak környékét dermatoszkóppal. Ez alapján bőrgyógyászunk kiválasztja a bőröd állapotának leginkább megfelelő kezelést, majd megbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, érdemes-e kombinálni egyéb arcfiatalító beavatkozásokkal. A közönséges szemölcs és a humán papilloma vírus okozta vírusos szemölcs is biztonsággal eltávolítható.

Kezelés egyénre szabott technológiával:
- oldatokkal történő ecsetelés
- fagyasztás (cryotherápia)
- elektromos berendezéssel (kauterrel) végzett eltávolítás
- sebészi kimetszés
- Az ecseteléses technika a kis kiterjedésű szemölcsökre ideális megoldás, emellett az elő -illetve utókezelésben van kifejezetten szerepe.

A mélyfagyasztás előnye, hogy biztonságos, gyors, minimális fájdalommal jár, illetve minimális a heg kialakulásának veszélye. A mélyfagyasztásos módszer során folyékony nitrogén segítségével kezeljük a szemölcsöt. A kezelés nem jár vérzéssel, és a beavatkozás után általában nincs szükség kötésre. A kezelést a szemölcs kiterjedésétől függően általában több alkalommal meg kell ismételni a gyógyulásig.

A szemölcs elektromos berendezéssel, azaz kauterrel való eltávolítása gyors megoldást jelent egyes szemölcstípusoknál. A kauter egy nagyfekvenciás sebészeti vágókészülék, amely kiválóan alkalmas mikrosebészeti beavatkozások elvégzésére. Fertőtlenítés után, helyi érzéstelenítést követően távolítjuk el a szemölcsöt, majd fedőkötéssel látjuk el a sebet. A kezelés enyhe fájdalommal és minimális vérzéssel járhat. Ezt a kezelést fokozott elővigyázatossággal kell végezni, ha véralvadásgátlót, vagy aszpirin tartalmú gyógyszereket szedsz.

Ha a bőrgyógyász úgy ítéli meg, hogy sem a mélyfagyasztás, sem a kauteres kezelés nem alkalmas a szemölcs eltávolítására, akkor plasztikai sebészhez irányítunk, aki helyi érzéstelenítésben kimetszi a bőrelváltozásodat.

*Fontos, hogy amennyiben korábban allergiás reakciót tapasztaltál a lidocainnal kapcsolatban, például a fogorvosi kezelésnél, mindenképp jelezd orvos-esztétikai specialistánknak.

Sorban állás és beutaló nélkül

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A kezelést egy bőrgyógyászati konzultáció előzi meg, mely során a bőrgyógyász személyre szabottan állapítja meg a szükséges kezelési módszert. Az eljárás végső ára ennek függvényében alakul ki.

Konzultáció díja:
Bőrgyógyászati konzultáció felnőttek részére 24.900 Ft
Bőrgyógyászati konzultáció gyermekek részére 24.900 Ft

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ technológiával dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A Med-Aesthetica Orvosi Központban modern technológiával szabadulhatsz meg a szemölcsöktől.
A kezelt területeken előfordulhat minimális hegesedés, hypo- vagy hyperpigmentáció, de ha követed az orvos utasításait, akkor ennek kockázatát minimálisra csökkentheted.

A konzultáció díja: 24.900 Ft

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram