Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Mellnagyobbítás

Természetes hatású, dús keblek, nőiesség és kisugárzás életre szóló garanciával!
Most 150.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Formás mellek az egészséges önbizalomért

Mellplasztika

Ki az, aki nem szeretné önmaga legjobb formáját mutatni és érezni? Sok nő nem érzi magát vonzónak, nőiesnek és magabiztosnak mellmérete vagy melleinek aszimmetriája, aránytalansága miatt. A legtöbb páciensünk számára a mellimplantátum nemcsak a keblek méretének megnagyobbítását jelenti, hanem egy fordulópontot az életükben, ami pozitívabb testképet és több önbizalmat hoz számukra. Míg keményen dolgozhatsz azért, hogy fittebb és karcsúbb legyél, a mellek formáján és méretén nem tudsz változtatni.
Erre a problémára jelent megoldást egy rutinnak számító plasztikai sebész által végzett beavatkozás, a mellnagyobbító műtét.
A teljesen személyre szabott eljárásban pácienseinket esztétikai tanácsadónőnk és tapasztalt plasztikai sebészeink kísérik végig, hogy minden esetben az egészséges önbizalom visszanyerését segítsük elő.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Mellspecialista plasztikai sebész orvosok
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Csúcsminőségű Mentor implantátum örök cseregaranciával
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a mellnagyobbítást?

Minden nő szép, formás kebleket szeretne, hiszen ez a nőiesség szimbóluma is.
Számos oka van annak, ami miatt egy nő a mellnagyobbítást választja. Van, aki a szülés-szoptatás utáni méretváltozást nem tudja elfogadni, van, aki az öregedés jelét szeretné megállítani és van olyan nő is, aki kisebb méretű, formájú vagy aszimmetrikusabb keblekkel rendelkezik, mint amilyeneket szeretne. A mellnagyobbítás segít, hogy magabiztosabban öltözz fel mind a hétköznapokon, mind elegáns alkalmakra, vagy akár a strandra.
Ha nem vagy elégedett a melleiddel, a mellimplantátummal végzett mellnagyobbítás lehet számodra az ideális és biztonságos plasztikai sebészeti beavatkozás.

A csupán egy-két órás mellnagyobbító, plasztikai sebészeti műtétet budai magánklinikán, kényelmes körülmények között veheted igénybe.

A legmodernebb mellimplantátumokkal és műtéti technikákkal segítünk pácienseinknek, hogy elérjék a kívánt természetes megjelenést, miközben javul az önbizalmuk és a testképük is. A mellnagyobbító műtétet altatásban végezzük.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A mellnagyobbítás előnyei

TERMÉSZETES HATÁS

A teltebb, formásabb mellek elérése mellett a legfontosabb a páciensek hosszútávú elégedettsége.

ALL INCLUSIVE

Budai magánklinikán végzett műtét, rejtett költségek nélkül.

CSÚCSMINŐSÉG

A Mentor, a világ vezető implantátum gyártója, több évtizedes tapasztalaton alapuló választékot kínál.

KOMBINÁLHATÓ

Kombinálható: mellnagyobbítás, aszimmetria korrigálása, mellbimbóudvar korrekció.

A mellnagyobbítás menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: Mellnagyobbítás előtt plasztikai sebész orvosunk mellett esztétikai tanácsadónőd is végigkíséri utadat az első konzultációtól a műtéti utáni kontrollvizsgálatokig. Orvosoddal közösen, több szempontot figyelembe véve választjátok ki a megfelelő típusú implantátumot. A kívánt alak és a legtökéletesebb eredmény elérésérének érdekében figyelme kell venni a mellkas szélességét, a testmagasságot, a testsúlyt, a bőr minőségét és a páciens elképzeléseit.

Műtét előtti szövetelőkészítő kezelés: A kezeléscsomag magában foglal egy alkalom műtét előtti lézeres szövetelőkészítő kezelést, amelynek célja a szövetek műtétet követő gyorsabb gyógyulásának elérése és az esztétikus hegesedés elérése. Mellnagyobbítás esetében a striák kialakulásának megelőzésére is alkalmazzuk, hiszen ebben az esetben az implantátum feszítő hatására a lézerrel előkezelt bőr jobban reagál. A kezelést a műtét előtt 2-4 héttel végezzük. 

Műtéti eljárás: A mellnagyobbítás biztonságos plasztikai sebészet körébe tartozó eljárás, amely során több műtéti technika alkalmazható az implantátumok behelyezésére. A mellimplantátum behelyezése nem befolyásolja a szoptatási képességedet, de a műtéti technikai kiválasztásánál figyelembe kell vennünk.
Plasztikai sebészeink mindig a pácienseink egyéni adottságaiknak megfelelően jelölik ki legmegfelelőbb műtéti technikát, általában a mell alatti redőben ejtett bemetszésen keresztül kerül behelyezésre az implantátum. Az Aesthetica Orvosi Központ a világ vezető mellimplantátum gyártó cége, a MENTOR által gyártott, minőségi szilikon géllel töltött implantátumait használja.
A beavatkozás előtti kivizsgálásokat helyben végezzük (kivéve mammográfia, mellkas röntgen). A maximum 1-2 órás, altatásos műtétre budai magánklinikánkon kerül sor. Pácienseink exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobákban töltik a műtét utáni éjszakát. Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Mellnagyobbítás után: A műtét végén a mellekre rugalmas, szoros melltartó kerül, amit pár hétig kell viselni. A változás azonnal szembetűnő lesz, de a műtét után pár hónap szükséges ahhoz, hogy a mellek a végleges formájukat elnyerjék.

Hegkezelés mellnagyobbítás után: Az Aesthetica plasztika csomagjában ajándékba kapsz két alkalom lézeres hegkezelést, amelynek célja a hegvonal minimalizálása. Az első kezelésre a műtét után 8 héttel kerül sor.

150.000 FT ÉRTÉKŰ EXTRA AJÁNDÉKKAL!

FORMÁSABB, TELTEBB MELLEKRE VÁGYSZ?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

A 150.000 Ft-os EXTRA AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő és műtét utáni lézeres hegkezelés (3 alkalom)
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat (1 éven belül)
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

pLASZTIKAI AKCIÓ

150.000 Ft
értékű extra ajándékkal

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Mellnagyobbítás képekben
Előtte - Utána galéria
Anyagok/technológia
Van-e kockázat?
Mellplasztika kisokos

Mentor, a világ vezető mellimplantátum gyártó cége

Az Aesthetica Orvosi Központ a jelenleg a legszélesebb termékválasztékot kínáló, piacvezető amerikai MENTOR cég által gyártott, prémium minőségű szilikon géllel töltött implantátumokat használja, melyeket világszerte sikeresen és biztonságosan alkalmaznak. A MENTOR MemoryGelTM mellimplantátumok rendelkeznek a legszigorúbb minőségbiztosítási hatóságnak tekintett amerikai FDA (Food and Drug Administration) engedélyével és az Európai Unió CE minősítésével. A MENTOR Promise Védelmi programja élethosszig tartó termékcsere garanciát és 10 évig tartó anyagi segítséget foglal magában, maximum 1000 EUR értékhatárig a sebészi, műtéti és altatási költségek fedezésére

A mellplasztika során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Azonban, mint minden sebészeti beavatkozás – a mellnagyobbítás is kockázattal járhat. Ilyen kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, gyulladás, keloidos hegképződés, a mellbimbó érzékenységének megváltozása. Mindemelett évente több ezer nő esik át problémamentesen és elégedetten mellplasztikai beavatkozásokon.

Amit a mellimplantátumokról tudni kell

Olvasd el mellimplantátum kisokosunkat, melyben hasznos információkra tehetsz szert. (Például: Formák, Méret, Kockázat) 
MEGTEKINTÉS

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram